Élő közvetítések
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Naszép, ezzel már csak az a baj hogy a Chelsea előtt nem pihentethetünk az Eibar ellen mert ha ott nem nyerünk akkor már csak 4-5 pont....
Meg, jövő fordulóban a Celtának, most meg is mondom, hogy 2:0-ra simán hozza majd a Celta.hady írta:Meg lesz ez.
A Getafe úgy szereli egyfolytában a mieinket, mintha a fagyit vennéd ki a negyedikes iskolás kezéből.

Football, bloody hell. /SAF/
Miket művelünk ma
Helyzetünk se volt eddig.

Helyzetünk se volt eddig.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Senki se vette elő, annyit írtam jobban helyezi a fejest akkor vezetünk. Albára gondoltam éppenséggel, nem értem mi a francért kell mindig az utolsó passzig kijátszani, ha van hely küldje rá.LG írta:Mondjuk egyik helyzetben sem volt könnyű dolga, szerintem ne őt vegyük elő, amiért nem lőttünk gólt.Ronaldinho&Barca írta:Döbbenet néha mennyire impotensek tudunk lenni a kapu előtt. Mina ha jól helyez duplázott volna ma..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Eladni! Stadiont lebontani, a helyét besózni!! Botrány!!hdavid írta:Dembele is pénz kidobás
...
Meg lesz ez.
Mondjuk egyik helyzetben sem volt könnyű dolga, szerintem ne őt vegyük elő, amiért nem lőttünk gólt.Ronaldinho&Barca írta:Döbbenet néha mennyire impotensek tudunk lenni a kapu előtt. Mina ha jól helyez duplázott volna ma..
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Döbbenet néha mennyire impotensek tudunk lenni a kapu előtt. Mina ha jól helyez duplázott volna ma..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Azt már megszoktuk, hogy egy-egy rosszabb meccs után világvége hangulat van a fórumon.Nyiri81 írta:Kiesünk majd a Chelsea ellen, bajnokságot bukjuk, kupát is. Csak úgy ideírom pár ember elképzelését a jövővel kapcsolatban. Ne legyünk ennyire negatívak

Amúgy én nem bánnám, ha a mait nem húznánk be, sőt azt sem, ha kikapnánk, egy ébresztő pofon kéne a csapatnak, mert már nagyon megszokták ezt a lötyögünk meccs nagy részén, egy kicsit focizunk csak, és így is nyerünk mentalitást, amire rá lehet faragni.
Ajjj
Egyfolytában azt látom, hogy amikor vezetünk egy támadást, nincs ember a getafések között. Az alapvető játékelemünk, a háromszögezés kiesik, nincs kinek bepasszolni. Szépen karéjban felállnak a mieink és lógatják a f.t, semmi beindulás, semmi rendes védekezés, a kezdőkörtől számított 30-30 méteren tátják a szájukat. A a kapu előtt mindkét oldalon fogalmuk sincs, hogy mit csináljanak. Barcelonábana , hazai pályán kell nézni a 77. percben, hogy egy szros gólt be akarunk lőni valahogy ennek a tökömbojtja Getafének, de hogy hogy, arra senkinek ötlete nincs. Múlt hétvégén és azelőtt detto. Mitől ilyen tetű bénák, de most komolyan? Mi az ég farka történik itt? Senkiben semmi intelligencia, úgy mászkálnak föl, s alá, mint egy kiló amatőr a salakos pályán. Katasztrofális
Football, bloody hell. /SAF/
Dembele alá siman be lehet vágni a Benny Hill zenet
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Dembelének vki besikosította a cipőjét? Vagy miért csúszkál?
Jogos, elnèztem az idöpontot. A lènyegen nem változtat, ezt nèzni is rossz..
Ironia ida vagy oda, ez katasztrófa. Messitől nem tudlm mikor láttam utoljára ilyen gyenge meccset. Az Eibar idegenben nagyon nehéz lesz..
-
- Capitá del Barça
máris temetjük a csapatot a vége meg 2:0 lesz... 

Szerdán mi lesz?Tivadar6 írta:Akkora pofon lesz ebböl szerdàn, csak pislogunk....
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"