Csak a második félidőt láttam tegnap, de végig az volt az érzésem, hogy miért?
Az egész játékunkban nem láttam azt a tudatos összhangot amit tavaly megszoktam. Arra viszont teljesen jó volt a meccs, hogy megértsem miért akal LE újabb igazolásokat. Ilyen vékony padunk nem emlékszem volt e valaha is a sikerkorszakban. A két fiatal támadó, bár jó ne törjünk felettük pálcát oké, de félelmetesen idegen test voltak, Gambu meg
Nekem kifejezetten az jött le tegnap, hogy míg Titó és Tata idejében felhalmozódott egy csomó kerékkötő a kereteben akiket elhajtottunk most erre sikerült újakat szerezni. Azt végképp nem értettem, hogy Sergi Roberto most amikor talán megjött az önbizalma és lehet bátrabban merne mozogni középen miét nem játszik, föleg Rafhina kiesésével. Rakitic is pihenhetett volna, mert a Celta most nagyon combos lesz. Azt meg teljesen alá kell támasztani amit LE mondott Messit nem szabad kivenni a kapu elől. Neymar eszméletlenül formán kívül van már a Róma ellen is nagyon kijött és Suarez bármennyire is úgy tűnik nem megy neki mindig benne van a gól.
TS-t is egy olyan balszerencsés széria kapta el, hogy azt el se hiszem. Mach meg most írtó gyenge volt.
Szerintem most a legoptimásiabb felállásunk az a Barvo-Alves, Veramaelen, Pique, Alba- Rakitic, Busquets, Iniesta- Messi, Neymar, Suarez lenne, csereként TS, Mach, Sergi Roberto és Bartra bevethető és itt ki is merült a csapat. Bár úgye ott van matyi de nem értem mi az égnek ennyi belső védő. Nagyon kellenek majd Ardáék és még lehet télen veszünk egy támadót is, mert az egész fásult.Új impulzusok és új erő kell majd. Nyárom meg egy alapos takarítás.