lluisllach89 írta:
Viszont 1 Bl döntőben 1 Mu szerintem bőven esélyesebb lenne mint mi, nem játéktudásban, mert abban idén a világon senki se jobb mint mi, viszont lelkiekben. Aki ott van 1 11esre attól hogy elbukjon 1 Bl döntőt, azt szerintem sok meglepetés nem érheti, nem pánikol be ha hátrányban van.
Természetesen bízom a csapatban, de úgy érzem jövőre lehet csak lemérni majd a csapat igazi erejét.
Nem érzem úgy,h bőven esélyesebb lenne a MU,csak mert tavaly büntetőkig ment a döntő...Persze,h bizonyítéka ez annak,h rettentően erős egységet képez a Manchester,de úgy is fordíthatjuk,h mit sem ér ez,h Terry nem csúszik meg!!!
Asszem a mi playáink sem fossák le a vádlijukat hátrányban.Az idei szezonban többször megmutattuk már,h mentálisan mennyire egyben van a CSAPAT!Nekem végig a szezon folyamán az az érzésem,ahogy nézem a fiúkat,h nagyon együtt vannak.Erősek a srácok mind csapatjátékban,mind lelkiekben.Hátrányban sem kapkodunk,hanem csináljuk tovább a dolgunkat és eddig nagyrészt sikerre vezetett.
Amennyiben összejön a BARCA-MU a fináléban,és ne adj Isten,előnyre tenne szert az angol csapat,nem hinném,h összeroppannánk.Igenis képesnek érzem a csapatunkat,h le tudják reagálni a dolgot,hisz' ők sem nyeretlen kétévesek már!
Amennyiben nem felejtenek el hirtelen focizni a srácok,nem érzem,h bárki nagyobb favorit lenne egy-egy párharcban (legyen az akár 1 v 2 meccs).
Kivéve a tizenegyes párbajt.Ott már nincsenek esélyesek.Ott már csak higgadtak vannak meg a vesztesek
Sztem ennek a csapatnak az erejét idén kell lemérni.Hengerelünk,dominálunk az egész szezonban,nem érzem úgy,h a kövi idényben kellene bebizonyítani,h mit ér ez...A hosszabb távú dolgok,akiről beszéltél,kisebb etapra is bonthatóak lennének szvsz.Sztem azért nem olyan rövid távú dolog egy egész idényt nézni.Minden fronton tűzközelben vagyunk,esélyesként.Ontjuk a gólokat,egyben van a játék,van padunk,5 vereségünk van az egész idényben.Asszem ez már sejteti a csapat erejét.Persze mindez cs akkor ér vmit,ha be is fejezzük,amit elkezdtünk...
Szigorúan elméleti síkon persze:
neked mit árulna el a csapat erejéről az,h mondjuk idén triplázunk,jövőre meg mondjuk bajnokságot behúzzuk,BL elődöntőben büntikkel esünk ki,és a kupában sem jutunk a fináléig?Akkor ez már egy gyenge csapat?V mi?