Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedritot én sem értem. Legutóbb is kezdett, LE-re eddig nem ez volt a jellemző, de végülis mindegy, a Malagat vele is ütni kell. Viszont nagy dolognak kell történni szerintem, hogy ne lássuk Munirt helyette ma.palesz77 írta: Egyedül Pedro zavar - na meg hogy nincs MAtS..
Nem-nem, pont h 11-kor akartunk kezdeni, hogy ne az eredetileg kiírt kövi napon kelljen és ezzel több idő maradjon a következő meccsig. De ez meg az előzőhöz volt hivatalosan túl közel (akkor még valahogy nem 72 óra volt hanem teljes napokat néztek), ezért lett végül éjfél után 5 perccel a kezdés, azaz lényegében még aznap este játszottunk, gyakorlatilag és hivatalosan viszont már a következő nap. Mellesleg Dinho azon a meccsen lőtte első Barcás-bajnoki gólját, hát lehet ezt feledni.Bob_Marley írta:Valaki emlékszik mikor a Sevilla ellen például éjfél után 5 perccel kezdtünk volna, mert ment valamin a vita.De ha jól rémlik 11-kor kezdtünk. Nincs min csodálkozni Hispániában jó az idő, szieszta van mindenki hozzászokott a 10 órás meccsekhez.
Múlt időben írtam, arra gondoltam h hétvégén játszhatott volnavisca el barca írta: defender: a levantéval most játszottunk. ma már ne igyál többet, hétköznap van.
S.Agüero írta: Bartra kezd.![]()
Douglas bátor, Pedro minek?
Szegény MAtS.
Ja csak elnéztem, Douglas inkább a Levante ellen kezdhetett volnapalesz77 írta:Hát nagyon kíváncsi leszek. Bartrának örülök, Montoyat sajnálom, de Douglast már látni akartam, szóval ez is belefér - csak hétvégén Martin kezdjen!Fabregasfan írta:Hivatalos:
Bravo; Douglas, Bartra, Pique, Alba, Iniesta, Rakitic, Busquets, Messi,Pedro,Neymar![]()
Egyedül Pedro zavar - na meg hogy nincs MAtS..
??? Bartra most pont hogy kezd..
Nem rossz kezdő, mondjuk én Pedro helyett Munir-t, Douglas helyett pedig Montoya-t raktam volna a kezdőbe, a brazil ráért volna a hétvégén debütálni, nem pedig egy kemény idegenbeli meccsen. Pontok mehetnek el rajta, ha kevés lesz a gyerek. De legalább nem Mascherano lesz a középhátvéd.Fabregasfan írta:Hivatalos:
Bravo; Douglas, Barta, Pique, Alba, Iniesta, Rakitic, Busquets, Messi,Pedro,Neymar
Hát nagyon kíváncsi leszek. Bartrának örülök, Montoyat sajnálom, de Douglast már látni akartam, szóval ez is belefér - csak hétvégén Martin kezdjen!Fabregasfan írta:Hivatalos:
Bravo; Douglas, Bartra, Pique, Alba, Iniesta, Rakitic, Busquets, Messi,Pedro,Neymar
??? Bartra most pont hogy kezd..defender3 írta:Martino meg LE lassan elérik azt, h elüldözik Bartra-t és Montoya-t a csapattól.
Megint a tavalyi kedvenc középsővédő párosunk kezd.
Bartra kezd.defender3 írta:Martino meg LE lassan elérik azt, h elüldözik Bartra-t és Montoya-t a csapattól.
Megint a tavalyi kedvenc középsővédő párosunk kezd.
blupatrik írta:Suárezen nagyon látszik a meccshiány, de azért duplázott csak úgy lazába
Ahogy már meccs közben is írta valaki, én is jó ötletnek tartom, hogy egy évet lehúzzon a B-ben, de az is igaz, hogy nyugodtan ki lehetne próbálni a nagy csapatban is.barca0000 írta:Azzal amit írtál nagyjából egyet értek!Simán lehetne jobb Halilovic mint SR v Rafinha, de szerintem már idén is nyugodtan játszhatna az első csapatba!Ha azt vesszük alapul hogy a Dinamo zagrebnek két fiatal tehetsége volt Tim Jedvaj és Halilovic ebből Jevdaj már a Bayer leverkusen védelmének alapembere akkor szerintem Halilovic is lehetne az első csapat tagja főleg SR helyettSanama írta:Halilovicnak kb az elso csapatnal lenne a helye. Sergi Robertot, de meg Rafinhat is alazna.
De jo dontes, hogy ezt az evet meg a B csapatnal tolti, viszont jovore mar nagyon remelem, hogy felkerul, zseni a srac
Azzal amit írtál nagyjából egyet értek!Simán lehetne jobb Halilovic mint SR v Rafinha, de szerintem már idén is nyugodtan játszhatna az első csapatba!Ha azt vesszük alapul hogy a Dinamo zagrebnek két fiatal tehetsége volt Tim Jedvaj és Halilovic ebből Jevdaj már a Bayer leverkusen védelmének alapembere akkor szerintem Halilovic is lehetne az első csapat tagja főleg SR helyettSanama írta:Halilovicnak kb az elso csapatnal lenne a helye. Sergi Robertot, de meg Rafinhat is alazna.
De jo dontes, hogy ezt az evet meg a B csapatnal tolti, viszont jovore mar nagyon remelem, hogy felkerul, zseni a srac
Alfa írta: Én tavaly és tavalyelőtt nem emlékszem , hogy lett volna ( aztán lehet , hogy volt csak én vagyok ennyire hülye)
Pár éve még téma is volt, hogy mi szombaton mindig este 10-kor játszunk.Alfa írta:Én tavaly és tavalyelőtt nem emlékszem , hogy lett volna ( aztán lehet , hogy volt csak én vagyok ennyire hülyebence-barca írta:Hát pedig a 10es meccs már évek óta bevett szokás Hispániában, mind szombaton, mind hétközi fordulók alatt is. Nem új keletű a dolog, nem kell ezen kiakadni!Alfa írta: Eddig én csak 9-es meccsekkel találkoztam. De még szombaton elmegy a 10-es meccs de szerdán nagyon durva...![]()
)
Ez azért van, hogy csak tényleg a Barca fanok nézzék meg, mert akit az időpont elrémiszt, az nem igazi katalán drukkerAlfa írta: Eddig én csak 9-es meccsekkel találkoztam. De még szombaton elmegy a 10-es meccs de szerdán nagyon durva...
Én tavaly és tavalyelőtt nem emlékszem , hogy lett volna ( aztán lehet , hogy volt csak én vagyok ennyire hülyebence-barca írta:Hát pedig a 10es meccs már évek óta bevett szokás Hispániában, mind szombaton, mind hétközi fordulók alatt is. Nem új keletű a dolog, nem kell ezen kiakadni!Alfa írta: Eddig én csak 9-es meccsekkel találkoztam. De még szombaton elmegy a 10-es meccs de szerdán nagyon durva...![]()
Hát pedig a 10es meccs már évek óta bevett szokás Hispániában, mind szombaton, mind hétközi fordulók alatt is. Nem új keletű a dolog, nem kell ezen kiakadni!Alfa írta: Eddig én csak 9-es meccsekkel találkoztam. De még szombaton elmegy a 10-es meccs de szerdán nagyon durva...
Eddig én csak 9-es meccsekkel találkoztam. De még szombaton elmegy a 10-es meccs de szerdán nagyon durva...bence-barca írta:10kor? Már évek óta van a versenyprogramban szombati 10órás meccs.Alfa írta:A spanyol szövetség kezd meghülyülni....
A világban sehol nem rendeznek este 10-kor meccset![]()
Vagy én értettem valamit félre?
10kor? Már évek óta van a versenyprogramban szombati 10órás meccs.Alfa írta:A spanyol szövetség kezd meghülyülni....
A világban sehol nem rendeznek este 10-kor meccset