Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tök mind1 egy szerintem hogy kit kapunk úgy is lezúzzukTitinho írta:Holnap Nyonban kisorsolják a BL-selejtezők 3. körét ahol már a Barça is érdekelt!
Remélem azért nem a Fenert vagy a Galatasarayt kapjuk.Valami kis grúz csapat legyen és kész...
Yaya.12:00 a BL 13:00-kor az UEFA kupában lesz sorsolás.torrentkiller írta:Mondjuk eurosport nem adja? vagy vmi?Titinho írta:Holnap Nyonban kisorsolják a BL-selejtezők 3. körét ahol már a Barça is érdekelt!
Remélem azért nem a Fenert vagy a Galatasarayt kapjuk.Valami kis grúz csapat legyen és kész...
tudtommal igen.henry&eto írta:és egyben a harmadik csoportkör lesz az utolsó?
Mondjuk eurosport nem adja? vagy vmi?Titinho írta:Holnap Nyonban kisorsolják a BL-selejtezők 3. körét ahol már a Barça is érdekelt!
Sztem a Fener meg a Galata is kiemelt lesz, szal nemhiszem, hogy őket kaphatjuk.Titinho írta:Holnap Nyonban kisorsolják a BL-selejtezők 3. körét ahol már a Barça is érdekelt!
Nem lenne rossz!!!Titinho írta:Holnap Nyonban kisorsolják a BL-selejtezők 3. körét ahol már a Barça is érdekelt!
ja ezt nem tudtam de jó lett volna köszi, hogy szoltál.Valbali írta:Azonos nemzetiségűek nem kerülhetnek egy csoportba.~barcelona~ írta:
ezzel egyetértek ez a 21. század most a barca a legjobb.
Hajráá Barcelona![]()
MIÉNK LESSZ A BL TRÓFEA
De az még jobb lenne szerintem ha egy csoportba kerülnénk a Madridal és a csoportkörböl elytenenk ki a Realt
Üdv! Látom te új fiú vagy itt a fórumon!~barcelona~ írta:Tudja valaki, hogy közvetítti Tv a Barca felkészülési mecseit?
Azonos nemzetiségűek nem kerülhetnek egy csoportba.~barcelona~ írta:
ezzel egyetértek ez a 21. század most a barca a legjobb.
Hajráá Barcelona![]()
MIÉNK LESSZ A BL TRÓFEA
De az még jobb lenne szerintem ha egy csoportba kerülnénk a Madridal és a csoportkörböl elytenenk ki a Realt
Még be sem jutottunk oda, még azt sem tudjuk, kivel játszunk a selejtezőben. Addig ezzel foglalkozni felesleges. Láttunk már karón varjút, 1992/93-as BL-szezon...norbert55 írta:Mikor lesz a csoportsorsolás?
ezzel egyetértek ez a 21. század most a barca a legjobb.salas9 írta:Előbb nyerjük meg idénValbali írta:
Jó lenne 2010-ben a Bernabeuban a Real ellen megvédeni a BL címünket.Azután a címvédés
De nem lenne rossz az tuti
És a csapatot mikor tudjuk meg??? Vagy lehet már tudni hogy kik a lehetséges ellenfelek???csabimo írta:Egyenlöre csak az idöpont van meg a csapat még nincs...soadroli írta:Selejtezőt kivel játszuk![]()
Jó lenne 2010-ben a Bernabeuban a Real ellen megvédeni a BL címünket.Mosquito írta:Bernabeu-ban asszem, dátumot nemtomfUtBoLiStA írta:Valaki megtudná mondani, hogy mikor és hol lesz az idei BL döntő?
tévedtem
The final will be played at the 82,000 capacity Stadio Olimpico in Rome, the home of A.S. Roma and S.S. Lazio, on 27 May 2009.
2010-ben lesz madridban
Akkor május 27-én irány RómaLa Pulga írta: Stadio Olimpico, Rómában.