Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyetértek...én is vmi ilyet írtam volnaVarga Tamás írta:Egy klasszikus mondás jutott az eszembe Senor Retardált gondolatai nyomán: dögöljön meg a szomszéd tehene is! Szánalmas emberi viselkedésmód! De, mit várjunk tőle, madridista futballista. Ezzel minden meg van mondva.
Egy klasszikus mondás jutott az eszembe Senor Retardált gondolatai nyomán: dögöljön meg a szomszéd tehene is! Szánalmas emberi viselkedésmód! De, mit várjunk tőle, madridista futballista. Ezzel minden meg van mondva.Zozzy 5 írta:Én ugyanígy gondolom, de az is hozzátartozik, hogy nálunk is óriási sok ember öröme, ha a Madrid becumizik egy meccset a BL-ben. Igazából azt se nagyon értem, de mások vagyunk...Real Madrid 5 írta:17:37 - Higuaín: "Remélem, hogy a Barcelona kiesik a BL-ből." Érdekesség, hogy több madridi szurkolói csoport is kilátogat a mérkőzésre, természetesen a német csapatnak szurkolni a rivális katalánok ellenében.
Énnekem eddig is borzasztóan unszimpatikus volt, de ezzel a nyilatkozattal...
Madridista vagyok de könyörgöm, ha nem ellenünk játszotok akkor nem tök mindegy?
Csatlakozom. Meg azért a Madrid rendesen kibabrált Samuval, kábé még emberszámba sem vették.Ronaldinho&Barca írta:Szerintem érthető, játékosok közöt is megvan a természetes rivalizálás, persze módjával csak". Nomeg Eto'o ő az a játékos akit szerintem ne bántsunk... személyes védelmem alatt áll.Varatrix írta:egy szurkoló megengetheti magának hogy antimadridista legyen. De én mint Barca FAN, én nem értem hogy pl Eto'o miért hangoztatja az Antimadridista ságát ien hangosan.12/12
:D
Én ugyanígy gondolom, de az is hozzátartozik, hogy nálunk is óriási sok ember öröme, ha a Madrid becumizik egy meccset a BL-ben. Igazából azt se nagyon értem, de mások vagyunk...Real Madrid 5 írta:17:37 - Higuaín: "Remélem, hogy a Barcelona kiesik a BL-ből." Érdekesség, hogy több madridi szurkolói csoport is kilátogat a mérkőzésre, természetesen a német csapatnak szurkolni a rivális katalánok ellenében.
Madridista vagyok de könyörgöm, ha nem ellenünk játszotok akkor nem tök mindegy?
Szerintem érthető, játékosok közöt is megvan a természetes rivalizálás, persze módjával csak". Nomeg Eto'o ő az a játékos akit szerintem ne bántsunk... személyes védelmem alatt áll.Varatrix írta:egy szurkoló megengetheti magának hogy antimadridista legyen. De én mint Barca FAN, én nem értem hogy pl Eto'o miért hangoztatja az Antimadridista ságát ien hangosan.
Elég Offnak érzem a témát, de tekintve, hogy Eto'o-t tulajdonképpen eltanácsolták a Realtól, én nem csodálkozom rajta.Varatrix írta:egy szurkoló megengetheti magának hogy antimadridista legyen. De én mint Barca FAN, én nem értem hogy pl Eto'o miért hangoztatja az Antimadridista ságát ien hangosan.
Azért ez nem agészen így van. Lheet, hogy előfordult még pár ilyen játékos, de hogy mindig is jellemző volt rájuk? Zidane pl mikor mondott ilyet,vagy Raúl vagy Casillas?FCB_gábor írta:Minidig is ez volt a jellemző a real játékosokra. Ez már náluk egy szép hagyományá nőtte ki magát. Persze, ha vita alakul ki erről egy madridistával ő bőszen tagadja ezeket vagy rendíthetetlenül állítja a Barca játékosai is ilyeneket nyilatkoznak a reallal kapcsolatban.
Higuaín....szerencsétlen hülye.Real Madrid 5 írta:17:37 - Higuaín: "Remélem, hogy a Barcelona kiesik a BL-ből." Érdekesség, hogy több madridi szurkolói csoport is kilátogat a mérkőzésre, természetesen a német csapatnak szurkolni a rivális katalánok ellenében.