Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mire gondolsz?Tomsa írta:Ennyire gátlástalanul elcsalni egy meccset... Undorító.
Én ezt értem, de a hírek alapján van 3 jelölt, Unzue, Valverde és Koeman. És ismerve a vezetőséget, és hallgatva a nyilatkozatokat, ez teljesen hihető lista is sajnos. Szóval én nem tudok annak örülni, hogy most elmegy a bajnokság, és ezért nem Unzue jön, mert a többi jelölttől se estem hanyatt egyáltalán, sőt..pep71 írta:Ki mondta, hogy Valverde legyen az edző??? Olyan edzőt akarnak szvsz sokan aki már valahol elért és felmutatott valami komolyabb eredményt is.
Ööö izéTomsa írta:Ennyire gátlástalanul elcsalni egy meccset... Undorító.
ja, mondjuk nekik meg egy nemles gólt nem adott meg. de ez a partjelző az első félidőben meg nekünk fújkodta be a nemleseket lesnek.csababarca írta:Nem merte befújni.
Egy méterrel volt bentebb Roberto, még csak vonal sem volt.
De mindegy igazábol.
Ez az Ő sara!... A hülye rotálásával, amikor nincs épkézláb csapatunk....Vakmacska írta:utána az özönvíz. ő már lelép, vállalhatja nyugodtan.Editke írta:Majd jön LE. hogy ,,mindenért vállalom a felelősséget,,....
akkor játszhatott volna a Barca B keret is és pihenhettek volna a "sztárok".hdavid írta:Legalább lehet készülni BLre
utána az özönvíz. ő már lelép, vállalhatja nyugodtan.Editke írta:Majd jön LE. hogy ,,mindenért vállalom a felelősséget,,....
Mert meccshianyos és parázik attól hogy megint kiröhögik.Vakmacska írta:Paco miért nem mer kapura rúgni 16-ról, mikor nincs előtte senki? Miért passzol?
Ki mondta, hogy Valverde legyen az edző??? Olyan edzőt akarnak szvsz sokan aki már valahol elért és felmutatott valami komolyabb eredményt is. Én pl. Allegri-t nagyon megnézném itt a kispadon, ahogy már korábban is leírtam, de nem látok rá semmi esélytpalesz77 írta:Mondjuk én Valverdétől se várnék nagy dolgokat a helyetekben..pep71 írta:mondjuk ennyit megért ez a meccs!