2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, elfáradtak, vagy tartalékolnak.rikko írta:Nem szabad ennyire visszavenni, mert jöhet bármikor egy kis meglepi ,abban meg nem vagyunk jók![]()
A kp eltűnt a második félidőre.
Szerintem ezzel nincsen gond, hétvégén is jól mozogtunk. Pacoéknak is pont kell a játékperc, gondolva a kupadöntőre meg, hogy ahogy írod formába jöjjenek. Ilyenkor lehet őket bedobni, hogy érezzék a bizalmat is.Petr írta:A loteri kutyat nem, de engem erdekel, hogy a csapat vegre jatekba lenduljon es ez ne csak egy kiugro jo teljesitmeny legyen.
Celszeru lenne a format es annak allandosagat is figyelembe venni az aktualis 3 pont mellett.
Sikerből van pénz, nem feltétlen abból a 85ezer emberből. Láthatóan LE is racionálisabb, ennek tudom be Suarez cserét és jóval lassabb tempót a másodikban.csababarca írta:Lőtéri kutyát lehet nem érdekli, van más dolga, de kint ázik 85ezer ember akikből él a klub. Őket megkérdezném erről a magasröptű gondolatodról.Bob_Marley írta:. Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy 3:0 vagy 5:0, ugyanannyi pont jár érte.
De nyomasd csak.
Lőtéri kutyát lehet nem érdekli, van más dolga, de kint ázik 85ezer ember akikből él a klub. Őket megkérdezném erről a magasröptű gondolatodról.Bob_Marley írta:. Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy 3:0 vagy 5:0, ugyanannyi pont jár érte.
amikor nem jatszik ce es bale, akkor mindig galaznak szenvedes helyettNero. írta:Közben a Real elég harmatos kezdovel all ki a Leganes ellen. Pontvesztést várok!!
Jó is most a Leganes, de pont hogy lehet az "éhesebb" játékosok a RM-ban eldöntik. Érdekes meccs lesz mindenképpen.Nero. írta:Közben a Real elég harmatos kezdovel all ki a Leganes ellen. Pontvesztést várok!!
Ramos úgy is befejeli 95 percben amikor 3 perc hosszabbítás leszNero. írta:Közben a Real elég harmatos kezdovel all ki a Leganes ellen. Pontvesztést várok!!
Mert ha ma még lőnek gólt, akkor az a Malaga elleni gól büdzséből vonódik le? Utálom ezt a pörgessük le az órát dolgot, nem azért nézem és még sok millió ember, hogy az lássák, hogy az órát pörgetik.Bob_Marley írta: 3:0 sima meccs, mi értelme még? Azt hiszem a puskaport nyugodtan lehet a Malaga ellenire tartalékolni, Ott kell még gól, maira jöjjön Paco, Busi is jöjjön le és lehet gyakorolni is meg lepörgetni a meccset.