2012.11.07. 22:30:21
Nem akartam megvárni az első vereséget ezzel,de le kell írnom,hogy sajnos játékban nagyon messze vagyunk idén a csúcstól,de még a közelétől is.
Tito semmit nem rakott hozzá a játékhoz eddig,talán a küzdést,hogy a végén is tudtunk még felpörögni ha kellett.mondjuk nem is vett el ez tény. de ugyanazok a hibák megvannak,mint ami jellemezte Pep utolsó évét is.
De én nem értettem egyet Tito kinevezésével,és eddig azért nem szóltam egy szót se,mert jöttek az eredmények, nem volt okom a pontok miatt szólni egy rossz szót sem. De a játékunk kritikán aluli,élettelen,pontatlan,és ami a legfájóbb,abszolút veszélytelen.
nah mindegy,most nekem rontanak majd a szokásos arcok,akik minden témában ellenem vannak,de ezt le kellett írnom. jah és nem csak ez a meccs motivált, mert a játék ilyen volt szinte egész ősszel,pár jó félidőtől eltekintve.
szerk.: bocs hogy ide ment, kerestem az barcelona 12/13 topicot (vagy a szezonra nincs ilyen?),de nem találtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
csababarca 2012.11.07. 22:39:35-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."