Élő közvetítések
Nem bánnám ha jönne rögtön a második a félidő elején aztán nemsokára rá felejtsük el az egészet egyre agresszívabbak lesznek ahogy majd múlik az idő jó lenne minél hamarabb túlesni a fordulóponton, hogy már élni se legyen kedvük.

Jók vagyunk, mindenki hajt. Néha be-becsúszik egy-két hiba, de 2017-ben tényleg most játszunk a legjobban.
A következő félidőben a lényeg, hogy legalább még két gólt lőjünk és ezzel biztosítsuk be magunkat. Mindenesetre eddig jók vagyunk, így tovább!
Visca El BARCA!!!
A következő félidőben a lényeg, hogy legalább még két gólt lőjünk és ezzel biztosítsuk be magunkat. Mindenesetre eddig jók vagyunk, így tovább!
Visca El BARCA!!!

- geridoss
- Director del Fútbol
Nem láttam sajnos az esetet, így csak a szabályt írom le.BarcafanTomee írta:Ha jól tudom ettől a szezontól változott az utolsó emberes fault megitélése, és nem mindig kell pirosat adni. Valaki tudja pontosan, hogy is van?
Úgy néz ki az új módosítás, hogy ha a falt tiszta gólhelyzetben történik, akkor rögtön piros, függetlenül attól, hogy utolsó ember-e vagy sem.
Az utolsó emberes szabály már nem él tudtommal, ha nem tiszta ziccerben jön a szabálytalanság utolsó emberként, akkor sárga lappal lehet jutalmazni (függően a szabálytalanság súlyától természetesen).
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem most fújja le.
Másodikban okosan le kell hozni, innen nem szabad kiesni. Jól toljuk, intenzíven, gól is megvan.
Rafinha teljesen rendben van, féltem tőle, hogy kiesik a ritmusból, mert régóta nem játszott, de szerencsére nem így van.

Másodikban okosan le kell hozni, innen nem szabad kiesni. Jól toljuk, intenzíven, gól is megvan.
Rafinha teljesen rendben van, féltem tőle, hogy kiesik a ritmusból, mert régóta nem játszott, de szerencsére nem így van.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Védekezésben nekem is tetszik, támadásban kicsit súlytalannak érzem, főleg a félidő felétől "tűnt el". Az elején viszont necces szituban egyszer úgy hozta ki, hogy arra még Ini is büszke lenne, szóval vannak momentumai.Tromort77 írta:Szerk: Szerintem Rafinha kifejezetten jó!
A csapat amúgy ma kifejezetten tetszik, jó kis meccs eddig, szerintem 3 gólig meg sem állunk, csak onnantól vesznek majd vissza a srácok. Legalábbis nagyon remélem..

megvan a remény, csak nem kellene kiengedni! kissé egyoldalasnak érzem magunkat (bal) Messinek talán ki kellene jönni jobbra?!
nem lesz könnyű a második, mert t ahogy múlik az idő egyre vadabbak lesznek. gól, gólocska kellene gyorsan.
nem lesz könnyű a második, mert t ahogy múlik az idő egyre vadabbak lesznek. gól, gólocska kellene gyorsan.
Akár le is fujhatnák és mindenki pihenhetne.
Rafinha viszont abszolút súlytalan, ennél még AG is sokkal többet nyújt.
Utolsó embernél akkor nem kell pirosat adni, haBarcafanTomee írta:Ha jól tudom ettől a szezontól változott az utolsó emberes fault megitélése, és nem mindig kell pirosat adni. Valaki tudja pontosan, hogy is van?
- tizenegyes lesz belőle és
- a labdára irányult a mozdulat és
- amúgy nem piros lapos (ütés, páros láb, stb)
Ez egy nagyon jó szabály módosítás, csak itt nem volt érvényes

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.01.11. 22:05:22-kor.
94:39 6 - 1
Kár, hogy vége a félidőnek. Végre van lendület a csapatban. Ez a meg nem adott gól csak feltüzelte a csapatot. Jó lesz ez!
Szerk: Szerintem Rafinha kifejezetten jó!
Szerk: Szerintem Rafinha kifejezetten jó!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tromort77 2017.01.11. 22:07:10-kor.
Isten ments valamelyik marha elszalad vagy jön egy kamu 11-es aztán ott vagyunk ahol a part szakad.Meg kell szórni őket mint a jégeső a határt!Titinho írta:Ez a gól mentette meg a csapatot azt hiszem, hogy még a félidő előtt sikerült betalálni.![]()
Most tudjátok mit szeretnék látni a csapattól? Azt a k...va mocskos időhúzást amit ők csináltak a múltheti és ezen a meccsen.![]()
Érezzék csak a törődést...

Szezon eddigi legjobb meccsét játszuk esdig kb.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Az csak 16on belül van nem? Hogy nem lehet piros tizi és ebből következő hátrányok.BarcafanTomee írta:Ha jól tudom ettől a szezontól változott az utolsó emberes fault megitélése, és nem mindig kell pirosat adni. Valaki tudja pontosan, hogy is van?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Bal oldal jól megy eddig, Neymar a gólnál is nagyon szépen átlöbbölte.

Busi eddig egész tetszetősen játsztik
hdavid írta:Az nem piros???? Gólhelyzet utolsó ember?
Miért lenne?Az olyan egyértelmű egyszerű meg szabályos lenne!Ezt a bírói gárdát komolyan pofán kéne sorba vágni!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Előzö meccsen meg a Villarrealost leigazolta volna a Veszprém KSEVakmacska írta:amerikai fociban ez szabályos szerelés lett volna

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Ha jól tudom ettől a szezontól változott az utolsó emberes fault megitélése, és nem mindig kell pirosat adni. Valaki tudja pontosan, hogy is van?
Simán kaphatnak egy kamu 11est vagy kiszórhatnak tőlünk valakit csak úgy, szóval nem jó ötletTitinho írta:Ez a gól mentette meg a csapatot azt hiszem, hogy még a félidő előtt sikerült betalálni.![]()
Most tudjátok mit szeretnék látni a csapattól? Azt a k...va mocskos időhúzást amit ők csináltak a múltheti és ezen a meccsen.![]()
Érezzék csak a törődést...
94:39 6 - 1
- BarcaFan1998
- Barça B
EZAZ! ezt már nem tudja elvenni a csaló bírói banda! megint el akarják CSALNI a meccsünket, ne hagyjuk! remélem Pique meccs után majd ismét kiáll a KATALÁNOKÉRT!