Tocy írta:Hát azért 6 támadóval+Alvessel nekimenni egy rangadónak...

Kemény. Pep asszem forradalmasította a labdarúgást. Szerintem a 3-4-3 a Villarreal ellen működött a legjobban, de most is jól vizsgázott. Persze minden taktika csak annyira, mint amennyire azok a játékosok, akik megvalósítják, de ez már félelmetes

Minden évben egy nagyobb újítás kerül a játékunkba, év közben pedig sok kisebb. És már a 4. szezonnál tartunk, de Pep eszköztára kimeríthetetlen

Szóval ott tartunk, hogy a Camp Nouban 18-0-s gólkülönbség, köztük egy BL-résztvevő Villarreallal, és egy Atleticóval, valamint a Gamperen még becsúszott egy ötös a szintén BL-résztvevő Napolinak. Nem lehet rossz Katalóniában meccsre járni
szerk.: Ja és Bob

Szezon előtt vitáztunk erről a 3-4-3-ról...hogy majd működik-e, avagy túl veszélyes...vagy hogy egyáltalán fogunk-e így játszani...a Valencia elleni meccset leszámítva asszem eddig elmondható, hogy működik

Nem vitáztunk, csak elemeztük
A meccsről:
Ismét lecsapott a kard

Jól működött a letámadás, s labdaszerzésből elől meg ment a kombinatív játék!
Illetve tényleg hihetetlen, hogy milyen a repertoár így!
És ebből a szempontból jó ez a meccs közbeni 3-4-3 4-3-3 és olykor 3-5-2ős csere!
De amit már beszéltünk igazi posztok már nincsenek is

Talán Valdesé egyértelmű

Én nem szeretem az ilyen támadó formációkat, s ebben hatalmas kockázat van, nem írom le megint, mint nyáron

, de a csapat annyira tökéletesen együtt mozog, hogy nem kell formáció!Viszont ne felejtsük el, több achilles pontja van ennek a felállásnak, s a Valencia megmutatta, hogy ha jól megszervezed a kp-t, s utánna gyorsan átlövöd, akkor folyamatosan 3-3 vagy 2-3 elleni játékokat lehet kialakítani, amiből már Puyol nem egy versenyfutó, s a többiek is inkább pozíciós védekezésben jobbak, mint futóversenyben!!
De amikor működik, akkor kiütés is lehet belőle, viszont amondó vagyok fő a biztonság, mert akármennyire jó a csapat és egyénileg is képesek a játékosok ezt a felállást játszani, de itt 11 hiba és gól vagy óriási gólhelyzet!
Na de erről ne beszéljünk, mert tegnap viszont elég jó volt a csapat!