Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is tudtam hogy Xavi, Iniesta, és mindenki a felnőtt keretből úgy született meg hogy a homlokára volt írva az hogy" a Barca legendája leszek"Yokozuna írta:Mi értelme ennek a sok névtelen játékosnak? Ez a felkészülés? Mire készülnek ezek?
Tényleg, ez nekem is idény eleji.Messias2 írta:Yokozuna írta:Mi értelme ennek a sok névtelen játékosnak? Ez a felkészülés? Mire készülnek ezek?![]()
Neked amúgy mi a bajod?!!
Yokozuna írta:Mi értelme ennek a sok névtelen játékosnak? Ez a felkészülés? Mire készülnek ezek?
Mondjuk az, hogy a felkészülés elején még nem bírnak a nagyok 90 percet.. Látom az első pozitív hsz még várat magára.Yokozuna írta:Mi értelme ennek a sok névtelen játékosnak? Ez a felkészülés? Mire készülnek ezek?
Gondolom a 19:00-t sikerült benézni, velem is előfordult márYokozuna írta: Hol van még kilenc óra?
Hol van még kilenc óra?visca el barca írta:1 hónapja ezt a meccset várom, és azt hittem h 9kor kezdődik
visca el barca írta:1 hónapja ezt a meccset várom, és azt hittem h 9kor kezdődik
Nekem sem, de mivel nem lett belőlük gól, így el is felejtettem...S.Agüero írta:Mondjuk nekem Mathieu két hibája sem igazán tetszett.ZBarca írta:Jók vagyunk, Martinez hibáján kívül nem igen akadt negatívum ebben a félidőben.
A következő játékrészben pedig jöhet a vérfrissítés.
Visca El BARCA!!!
Mondjuk nekem Mathieu két hibája sem igazán tetszett.ZBarca írta:Jók vagyunk, Martinez hibáján kívül nem igen akadt negatívum ebben a félidőben.
A következő játékrészben pedig jöhet a vérfrissítés.
Visca El BARCA!!!
Az a baj, hogy te a hozzászolásaid még a meccsnél is komolytalanabbak...Yokozuna írta:Na még ez a Munir is talál gólt. Tényleg nem komoly meccs.
Úgy van szóld le... pfejj, hogy mert berúgni a kapuba a labdát meg egyébként is pfejj...Yokozuna írta:Na még ez a Munir is talál gólt. Tényleg nem komoly meccs.