Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kit hozol be a padról,aki gyors?Tobias88 írta:Öngyilkosság lenne Pique Busquets kettőssel kimenni a második félidőre, mert mindkettő elképesztően lassú és szétkontráznak minket.
Nekem meg az ilyen "szurkolók" a legalja és a vicc...főleg egy ilyen meccs előtti kinyilatkoztatás után...Nero. írta:Azért ez tényleg a legalja, hogy még ilyenkor se mer cserélni az MSNből. Mekkora vicc úristen
sztem nem. Piszok szervezetten védekeznek (kicsit atletico feeling). Egyelőre nagyon szervezettek. Nem véletlen h nem sok helyzetünk volt. Remélem az MSN összehoz valahogy egyet (és persze mi nem kapunk)Yokozuna írta:Ezeket nyolcan is illene megverni. Nem érdemes szerintem felforgatni a csapatot.
S azt ugye, hogy ha betalálnak, mert Busi játszik hátul,akkor kikapunk?eimenis1212 írta:
azt vágod azért h a döntetlennel nem mi nyerjük a kupát, ugye? Vagy te már most a 11-esekre játszanál? Az ilyen hozzászólások a "mekkora vicc úristen" kategória
Nem mintha védeném bármelyiket is, de kit hoznál be a helyettük? Pont nem ez az a meccs, ahol ilyeneket kellene írni, mert felesleges, szerintem sem Mathieu, sem Arda nem elég jó ahhoz, hogy az MSN-ből bárkit is le kelljen hozni emberhátrányban, 0-0-nál.Nero. írta:Azért ez tényleg a legalja, hogy még ilyenkor se mer cserélni az MSNből. Mekkora vicc úristen
Ezeket, akik kb évek óta szívatnak minket és 11-11 ellen is kiegyenlített meccs volt. Kicsit túlzás, hogy nyolcan is illene nyerni.....Yokozuna írta:Ezeket nyolcan is illene megverni. Nem érdemes szerintem felforgatni a csapatot.
azt vágod azért h a döntetlennel nem mi nyerjük a kupát, ugye? Vagy te már most a 11-esekre játszanál? Az ilyen hozzászólások a "mekkora vicc úristen" kategóriaNero. írta:Azért ez tényleg a legalja, hogy még ilyenkor se mer cserélni az MSNből. Mekkora vicc úristen
0-0 van, meg kell nyerni a meccset. Eddig se támadt a Sevilla túl sokat, nyilván most kell levenni valamelyik aranylabda-jelöltet Mathieu-ért.Nero. írta:Azért ez tényleg a legalja, hogy még ilyenkor se mer cserélni az MSNből. Mekkora vicc úristen
Utolsó emberként gólhelyzetben lerántotta Gameirót. Ezen mi nem piros?Vakmacska írta:Ezen mi volt piros?