Szerk: megint nem akar bemenni rögtön az első helyzetekből...
Csak benn van!!!!!!!!!!

fault gyanús volt az, de most kit érdekel.
Jogos, mert Mascherano hátra fele is veszélyes.BarcafanTomee írta:akarod mondani 0:1
Vicc volt csak, egy ongollal megnyert meccs is jo nekem, csak huzzuk be..Bob_Marley írta: Picit szerintem óvatosabban.
Picit szerintem óvatosabban.palesz77 írta:Nyitva. Be kell húzni, nincs mese. MSN tripla az első félidőben, aztán sima lesz..
Ma sajnos, Suarez se ér semmit, bárkire lecserélhette volna.zola8787 írta:Kire? Munirra, egy 10 emberrel védekező csapat ellen? Megennék.pep71 írta:Suarez ma -2embert ér...nemigaz, hogy nem cseréli le
82. perc: hatalmas kontra a Valenciától amit Masch megold és küldi előre a labdát. Mindenki kilépett már lesről, kivéve Messi, aki még egy bő 8 méteres lesről SÉTÁL vissza. Megy ő is, küzd, de ezt egyszerűen nem tudom tőle elfogadni, addig amíg Rakiticék majdnem a dupláját futják tőle.
Ma sajnos, Suarez se ér semmit, bárkire lecserélhette volna.zola8787 írta:Kire? Munirra, egy 10 emberrel védekező csapat ellen? Megennék.pep71 írta:Suarez ma -2embert ér...nemigaz, hogy nem cseréli le
82. perc: hatalmas kontra a Valenciától amit Masch megold és küldi előre a labdát. Mindenki kilépett már lesről, kivéve Messi, aki még egy bő 8 méteres lesről SÉTÁL vissza. Megy ő is, küzd, de ezt egyszerűen nem tudom tőle elfogadni, addig amíg Rakiticék majdnem a dupláját futják tőle.
és milyen lassú...5méteren 10-et vert rá a valencia játékosBob_Marley írta:Busi hihetetlen milyen pontatlan és mennyire alszik.....
Kire? Munirra, egy 10 emberrel védekező csapat ellen? Megennék.pep71 írta:Suarez ma -2embert ér...nemigaz, hogy nem cseréli le