Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyira nem volt rémes.Csak LE is ők is mi is azt hittük 0-2nel hogy ennyi volt.Megálltunk aztán összehoztak az ellennek két gólt és nem tudtunk felpörögni.Vakmacska írta:mi volt a rosszabb: a játékunk vagy a bíró?
ezt adom.Én sem kezdettem volna SR-t jobbhátvédben. De nem ezért hőbörögnek itt sokanroby122 írta:Én a hibát ott látom utolag, hogy Sr.t cserének kellett volna behozni a kp-ra, és nem kezdetni jobbhátvédnek. Közben meg 2 jobb hatved ott ül a padon.eimenis1212 írta:akik nem értik a cseréket és LE-t szidják azok melyik meccset nézik? Piquénak még 1 húzása volt a piros előtt (ami ugye classico kihagyással jár). Teljesen logikus volt a középső védőt 2-0-nál kiszedni ilyen esetben. Arda szintén sárgás volt és gyengén is játszott. Igy SR felment a helyére és bejött Alves (SR jobbhátvédben elég színtelenül játszott). Szval hol a probléma?
Friss emberünk meg nincs a Kp-ra.
Arda meg nem volt valami jo igazolas. 40 millioert ilyen alibit lenyomni...
Én a hibát ott látom utolag, hogy Sr.t cserének kellett volna behozni a kp-ra, és nem kezdetni jobbhátvédnek. Közben meg 2 jobb hatved ott ül a padon.eimenis1212 írta:akik nem értik a cseréket és LE-t szidják azok melyik meccset nézik? Piquénak még 1 húzása volt a piros előtt (ami ugye classico kihagyással jár). Teljesen logikus volt a középső védőt 2-0-nál kiszedni ilyen esetben. Arda szintén sárgás volt és gyengén is játszott. Igy SR felment a helyére és bejött Alves (SR jobbhátvédben elég színtelenül játszott). Szval hol a probléma?
Nagyobb hibai is voltak mar ennel, marad o ugyanugy 3. ember. Kicsik ellen nem is baj, de komolyabb meccseken tenyleg szornyu tud lenni.csababarca írta:Jó esetben erre a szezonra kilőtte magát Matyi. Bartra ennél kisebb hibákért lett kegyvesztett.