Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ok, és kit raknál fel? Munirt és Sandrot helyettük?Yokozuna írta:Messit lekapnám, mert nem focizik. Suarezt meg lecserélném.
Nem az a baj, hogy nincs csak a komplett középpálya védekezik a védőink hellet. SR és Rakitic szinte csak visszaárni tud, főleg, hogy ezek csak jönnenk ránk mint a mérgezett egér. Nincs hátsó szélősjáték így nagy bajban leszünk. Nagyon változtatni kéne...Vakmacska írta:én mondtam, hogy nincs középpályánkeimenis1212 írta:tök érdekes, hogy minden csapatrész okolva van csak egy nem amely tényleg felelős a mai napért: a középpálya. (Busi nagyon hiányzik, SR - hagyjuk idáig)
Bakker SR jár hátra szerelni matyiék helyett, nehogy már az legyen a hibája, hogy közbe nem oszt gólpasszokat miközben a francia helyett melózik mert menten berosálokeimenis1212 írta:tök érdekes, hogy minden csapatrész okolva van csak egy nem amely tényleg felelős a mai napért: a középpálya. Ha megnézitek a védelem nem annyira vészes - persze van a védelemmel probléma - de amiért nem jutunk fel az ellenfél kapujáig, és a mi térfelünkön folyik a játék annak oka a középpálya hiánya (Busi nagyon hiányzik, SR - hagyjuk idáig)
Jogos kérdés.hady írta:Miért nem lőtte el..????
én mondtam, hogy nincs középpályánkeimenis1212 írta:tök érdekes, hogy minden csapatrész okolva van csak egy nem amely tényleg felelős a mai napért: a középpálya. (Busi nagyon hiányzik, SR - hagyjuk idáig)
Én is ezen nézem és fain, javaslom csekkold a neted a speedtest.net-en, lehet túl magas a pingedsasi1 írta: Nektek ezek szépen mennek?
Nálam szaggatnak, úgy a kép mind a hang. ??? (nem a net lassú, az biztos)
Az a baj, ahhoz jobb középpályás játék kéne, Turan pedig ügyes is a labdával és dolgozik is bőven, Alves sok labdát szór ma el, helyette kéne be Vidal, sebességből ez az oldaluk verhetőnek néz ki.Yokozuna írta: Jó, hogy itt látsz valami megoldást, mert én nem. A csatároknak focizni kéne.