Egyéb Barça meccsek
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
A madridira ma vette meg a munkatársam a helyszínen, a barcelonait meg Servicaixan keresztül a helyszínen veszem át!
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
- levproff
- Director del Fútbol
Soriano két hónap off, keresztszalag probléma.
sport.es
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 6073.shtml
sport.es
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 6073.shtml
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2011.07.27. 23:25:52-kor.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Adj egy oldalt ahol fel tudok tölteni képet!
Egyébként mióta játszanak három szuperkupa meccset? Lemaradtam valamiről??
( ha a harmadik az Európai Szuperkupa akar lenni, akkor nem szóltam )

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
gyógyszerre ne igyál !RonaldinhoX írta:Kepet tegyek fel?
Nezzetek meg a videokat!!!!!!
Ma ezek a mocskok eladtak az osszes jegyet a madridi meccsre!!!Barcelonaba meg a stadion fele ures vagy 50.000 jegy nincs eladva!
Tehat a madridi zsírcsöcsök ennyire varjak a meccset hogy visszavagjanak!

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Nekem meg a 2034-es Bl-döntőre!RonaldinhoX írta:Van jegyem mindharom szuperkupa meccsre!!!!!!!!!!!!!

Várjuk a képeket a jegyekről...

- levproff
- Director del Fútbol
Apu? Te vagy?RonaldinhoX írta:Van jegyem mindharom szuperkupa meccsre!!!!!!!!!!!!!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Kepet tegyek fel?
Ma ezek a mocskok eladtak az osszes jegyet a madridi meccsre!!!Barcelonaba meg a stadion fele ures vagy 50.000 jegy nincs eladva!
-
- Director del Fútbol
Te vagy a kedvenc fórumeremRonaldinhoX írta:Van jegyem mindharom szuperkupa meccsre!!!!!!!!!!!!!

Akkor esetleg ezekről végre láthatnánk egy remélhetőleg nem bemásolt képet?
Bl döntős jegyedet is vártuk, arról is jöhetne egy.
Szerk.: Stalkyard

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Küldd el postán.RonaldinhoX írta:Van jegyem mindharom szuperkupa meccsre!!!!!!!!!!!!!

Az éjjel soha nem érhet véget!
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Van jegyem mindharom szuperkupa meccsre!!!!!!!!!!!!!
- N7
- Jugador del Barça
ab1daL írta:Nem sokat ünnepelték a srácok a trófeát!N7 írta:A kupa átadásnál hova tüntek a többiek?:D Xavi meg Puyol úgy álltak ott,mint akik véletlen odatévedtek és azt se tudják,hogy mivan:DDSzerintem megy vissza a repülő Barcelonába, aztán elakarják érni, sietnek na.
Kicsit semmibe vették vagy nem tudom,hátha holnapra okasabbak leszünk vagy még most elmondja valaki,hogy mi is van:)Saját gépük van szerintem ők döntik el,hogy mikor mennek és hova.

Remélem nem érik el, mert Münchenből Washingtonba megy a csapat. 

ez van. nekik a formaidőzítés a szezon végére és a holtszezonra szól, fontosak az amerikai túrnék meg a sörmeccsek. mi meg kupákra hajtunk. nincs ebben semmi rosszAtomot Nekik! írta:Cserébe a Real most mindenhol tarol.Remélem, a tényleges szezonra majd kipukkannak, mi meg felszívjuk magunkat.

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem sokat ünnepelték a srácok a trófeát!N7 írta:A kupa átadásnál hova tüntek a többiek?:D Xavi meg Puyol úgy álltak ott,mint akik véletlen odatévedtek és azt se tudják,hogy mivan:DD

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Atomot Nekik!
- Jugador del Barça
Cserébe a Real most mindenhol tarol.FCB_gábor írta:Deco távozása óta Thiagot várom a helyére, de azért várjuk ki a végét srácok!
Bojan is nagyon jó kezdett. Sok minden történhet még.
Pl. Villa és Pedro formája az előző szezon végét idézi, elkeserítőek. Már pedig nélkülük nem fog menni.
Ez a BM is nagyon gyenge volt most.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Deco távozása óta Thiagot várom a helyére, de azért várjuk ki a végét srácok!
Pl. Villa és Pedro formája az előző szezon végét idézi, elkeserítőek. Már pedig nélkülük nem fog menni.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A Bayern csapata sokkal tartalékosabb a mienkénél is... Hát erre mondjuk nem számítottam. Bár biztos jó párat fog majd cserélni Jup.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Nah fiúk kezdődik az év első komolyabb meccse! Szurkoljunk a fiúkért és szurkoljunk azért hogy lássunk egy jó mecset (:
Visca el BARCA!!!
Visca el BARCA!!!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Ja, hogy 45-kor kezdünk világos... Már megijedtem 

http://www.rojadirecta.es/goto/planetag ... gspot.com/
itt lehet nézni a meccset, úgy látom 20:45-re tolták a bronzmeccs büntetői miatt
Addig akinek van kedve menjen a linkre és halgassa a műringyó por que-zését...szánalom (nem értem mit mond, de elhangzott az UNICEF és az UEFA is így viszon mát rudom mi akar lenni... :S )
itt lehet nézni a meccset, úgy látom 20:45-re tolták a bronzmeccs büntetői miatt
Addig akinek van kedve menjen a linkre és halgassa a műringyó por que-zését...szánalom (nem értem mit mond, de elhangzott az UNICEF és az UEFA is így viszon mát rudom mi akar lenni... :S )