palesz77 írta:Bob_Marley írta:Aki tehetségtelen nulla középszer stb ember, az nem veszi így át futtából a labdát és utána nem sokkal kötényt is kiosztott és tökéletesen lejátszott egy háromszöget. Roberto

Engem pont ezert zavar toki sokszor, mert kepes ilyenekre, ennel jobbakra is, de javareszt fejben megtori a nyomas, es nem vallal semmi extrat, pont mint Rafinha ma - nem jobbszelso tamado, enyhen latszik a jatekan. Tudom, hogy teged ez nem zavar mondjuk, engem a kozeppalyan eszmeletlenul idegesit, ha valaki csak a biztosra megy. De ma tenyleg jo ismet jobbhatvedkent, bar hatul nagyon sebezheto meg mindig - nem csoda.
Más a futballról alkotott gondolkodásunk, de ezt többször kijött már.

Nálam egy középpályásnál a legfontosabb a pontosság, mert az a szekció a kapocs a támadás és védekezés között, ott "vagánykodni" és felelőtlenül elpasszolni nem lehet, mert főleg nálunk ahol egy ilyenből rögtön fordulnak rá 3 emberre vagy ha Busi nem lépett vissza akkor kettőre. az bizony végzetes.
Roberto valóban fejben nem mindig erős, de még mindig tud ezen változtatni mert még csak húszon pár éves. Én anno egy Hamburg meccsen láttam először azóta töretlenül hiszek benne.
visca el barca írta:lehet h robi húde átvette a labdát, viszont támadásban legalább 3szor simán mögékerültek.
Ez viszont sajnos igaz, s jogos kritika.
Egyet befogunk kotorni, lehet Sandro lesz az pont.
szerk: szép csendben (szokásosan) Busquets nagyot játszik megint.