Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ugyan csak túlozni akartál, de még simán megtörténhet ebben az idényben, még ha nem is szándékosan.
Nem csak Lenglet, DeJong indokolatlanul kezdő.
Trincao, Pedri... Miért? Ki emlékszik tőlük bármiféle jó megmozdulásra? Bár mondjuk az is igaz hogy rotálni is kell. A többi rendben van, remélem Araujo tényleg játékra kész állapotban van, és nem csak mondjuk Mingut bünteti bölcs pedagógiai érzékkel.
Megnéztem Martino statisztikáját: 59 meccs,40gy 11d 8v.Barcahun írta: ↑2020.12.07. 23:11:48
Volt már nála rosszab edzőnk Gerardo Martino pl.és nem is Kloppot vártuk, de azért valaki olyat, aki meri padoztatni Grizit, és berakni a fiatalokat, több formációt ismer egynél, és tud cserélni (szabályok szerint akár 5-öt kmh kmh.) és reagálni megfelelően kilakut helyzetekre. Kicsit olyan, mint egy kocsmába búsan üldögélő bácsi, aki 10x-re is lapokt kér a 19-re, aztán jól leissza magát, hogy az istenbe nem nyertem nem érti.
Valóban és ez nem az egyetlen, ezért nem is értem hogy kötött ki nálunk, és miért van még itt. Nem egy jó edző, semmilyen tekintetben és ez tény. Nem mondom olyan Barcára érkezett rá ahol csodák nincsenek és nem is lesznek, de ő még azt a keveset sem tudja érzésre kihozni ebből a keretből. Volt már nála rosszab edzőnk Gerardo Martino pl.Rob888 írta: ↑2020.12.07. 20:29:19Egyetértek! Hatalmas pedagógiai hiba lecserélni a hibázó fiatal védőt.Mascherano14 írta: ↑2020.12.07. 20:19:29Szerintem ez igenis edzői hiba ez a szétesett játék. Mert most van hajtás. Viszont láthatóan nem tudják, mit kellene játszaniuk, ezért bizonytalanok és ezért sok a hiba. És eközben lecserélni a hibázó védőt a legdurvább szakmai, sportpszichológiai hiba.
Egyetértek! Hatalmas pedagógiai hiba lecserélni a hibázó fiatal védőt.Mascherano14 írta: ↑2020.12.07. 20:19:29Szerintem ez igenis edzői hiba ez a szétesett játék. Mert most van hajtás. Viszont láthatóan nem tudják, mit kellene játszaniuk, ezért bizonytalanok és ezért sok a hiba. És eközben lecserélni a hibázó védőt a legdurvább szakmai, sportpszichológiai hiba.
Érdemes néha a számok mögé nézni. Elég megnézni a most hétvégi bajnokit. A Cadiz totál veszélytelen volt. 2 gólt szereztek, mindkettő egyéni hibából (az első előtt pedig szabálytalanság volt szvsz).
Vajon miért kapnánk be 3-at, vagy 4-et, Mert csak. Mert a védelmünk egy nagy 0.Mascherano14 írta: ↑2020.12.07. 16:06:27Kicsit tartok tőle, hogy bekapunk egy 0:3 vagy 0:4-et a Juvétől. ÉS még fájóbb, hogy CR7 fog nevetni egy mesterhármassal, természetesen egyet 11-esből.
Nekem amióta nem Realos nem fáj CRMascherano14 írta: ↑2020.12.07. 16:06:27Kicsit tartok tőle, hogy bekapunk egy 0:3 vagy 0:4-et a Juvétől. ÉS még fájóbb, hogy CR7 fog nevetni egy mesterhármassal, természetesen egyet 11-esből.
Nagy különbség amúgy sincs a tartalék és az A csapat játéka köztNovaProspekt írta: ↑2020.12.07. 14:40:44Különösebben nem látom, mi haszna lenne tartalékolni. Nem attól függnek már a dolgok, hogy pihentetünk-e eleget.![]()