Élő közvetítések
Busit tapossák meg, és ellene ítélnek. Vicc
- westerngom
- Entrenador del Barça
+1Feast4 írta:Begyötörhetnénk még egy gólt!
nagyon leültünk megint, olyan érzésem van, hogy ez megbosszulja még magát, mint hétvégén.
Begyötörhetnénk még egy gólt! 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Persze Messi első szabálytalanságára meg sárgát adnak...westerngom írta:faxa, alja hentesek...., ez hiányzott.MessiNeymarSuarez írta:Iniesta...

Persze ez semmi...
Remélem nem súlyos!
Remélem nem súlyos!

Pastore lövöldözgetésével valamit csinálni kéne...
Most meg lezúzza Init.
Most meg lezúzza Init.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez nagyon nem ki jól, remélhetőleg Iniestának nincs komolyabb baja.

- westerngom
- Entrenador del Barça
faxa, alja hentesek...., ez hiányzott.MessiNeymarSuarez írta:Iniesta...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Iniesta... 

Matuidivel nem nagyon tudunk mit kezdeni, a többit kontrolláljuk.
A védelmünk azért nem túl acélos, sokszor elcsúszik a védekezés.
Montoya nem ide való, ez egy ilyen meccsen tisztán látszódik.
A védelmünk azért nem túl acélos, sokszor elcsúszik a védekezés.
Montoya nem ide való, ez egy ilyen meccsen tisztán látszódik.
- westerngom
- Entrenador del Barça
meccs nézés közben Busquets-en kívül látsz még valakit mást is a pályán?S.Agüero írta:Busi-esernyő nem volt csúnya.

roby122 írta:MSN trió tagjai elég sokszor nem értik meg egymást. A gólon kívül akkora nagy összjátékok nem is nagyon voltak köztük. Iniesta gyenge.Csaron írta:Sajnos nem tudom nézni a meccset valaki letudja írni milyen volt a meccs képe az első félidőben es hogy hogy játszik a barca,milyen az MSN es főleg Messi??koszonom elore
Szvsz annyira nem jó meccs , mi részünkről nem rossz a kialakult helyzet , de ha itt lenne Verratti , akkor itt sebességben sokkal ütősebb lenne a meccs , sőt akkor Stegen-nek sem kéne unatkoznia annyit.
Nem baj majd kijönnek eltesznek meg kettőt es aztan meg jöhet a laza labda tartás

Nem rossz a meccs, szerencsére a franciák eddig elég haloványan támadnak, bár Masc belépője nélkül v.színű már döntetlen lenne.
Az persze, hogy egy gól után vissza álltunk, még lehet, hogy megBosszulja magát . azt nem értem még, hogy Suarezt szinte ki hagyják a játékból, rengeteg felesleges elmozgást csinál de labdát nem kap.
nem ártana azért a második elejét még megnyomni egy gólig.....
Az persze, hogy egy gól után vissza álltunk, még lehet, hogy megBosszulja magát . azt nem értem még, hogy Suarezt szinte ki hagyják a játékból, rengeteg felesleges elmozgást csinál de labdát nem kap.
nem ártana azért a második elejét még megnyomni egy gólig.....
- danianevem
- Entrenador del Barça
Megmondtam.S.Agüero írta:Busi-esernyő nem volt csúnya.
Meg a labdaszerzéséből lett a gól.

Most tényleg jól játszik, aztán nehogy elkezdjen forgolódni a 16-os előtt.S. Agüero már bizonyára pásztázza a youtube-ot, eddig egész korrekt Busquets.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Így kell lehozni idegenben egy félidőt. Kontroll alatt a meccs és egy gól a zsákban. Így tovább a második félidőben, okosan nyugodtan ahogy eddig is.
szerk: azért hogy soha ne legyen jó semmi.
Teljesen rendben van ez a meccs, iram is remek jól is játszunk. Mi kéne még?
szerk: azért hogy soha ne legyen jó semmi.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.04.15. 21:46:53-kor.

- visca el barca
- Presidente del Barça
elég unalmas meccs, és bár a tempó nagy, inkább a küzdelem dominál. psg kontrái elég gyorsak, azokat jó lenne kibekkelni. második félidőben találni kell még egy gólt és 0-2-re lehozni a meccset!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

MSN trió tagjai elég sokszor nem értik meg egymást. A gólon kívül akkora nagy összjátékok nem is nagyon voltak köztük. Iniesta gyenge.Csaron írta:Sajnos nem tudom nézni a meccset valaki letudja írni milyen volt a meccs képe az első félidőben es hogy hogy játszik a barca,milyen az MSN es főleg Messi??koszonom elore
Szvsz annyira nem jó meccs , mi részünkről nem rossz a kialakult helyzet , de ha itt lenne Verratti , akkor itt sebességben sokkal ütősebb lenne a meccs , sőt akkor Stegen-nek sem kéne unatkoznia annyit.
- noname
- Llegenda del Barça
Elég jól játszik a csapat. A PSG támadásai nagyjából ennyire korlátozódnak: Pastore próbál elfutni(kb sose sikerül neki), Cavani pedig próbál egyedül elől csodát tenni. Nálunk Iniesta rettenetes, mindenki más teljesen rendben. Suareztől rémálmai lesznek a PSG védelmének. Rendszerint 2 ember áll rajta, mégis mindent párbajt megnyer. David Luiz sztem még összehoz nekünk egy gólt ma és Maxwell oldalán is komoly gondok lesznek, ahogy fárad majd. A PSG rendezte ugyan sorait, így bízhatnak abban h frissebbek legyenek hazai pályán, de sztem ez nem fog fennállni, hiszen 1 cserét meg buktak sérülés miatt + DL is félsérülten játszik.
Sztem még simán rúghatunk gólt, a PSG max a mi segítségünkkel találhat egyet(Cavanin nem múlik, ő mindent megtesz). 2-0, 3-1 ide szaga van a meccsnek. Második félidőben sztem nyomhatunk egy kicsit megint az elején, aztán meg jöhetnek a cserék frissítésnek: Iniesta le.
Sztem még simán rúghatunk gólt, a PSG max a mi segítségünkkel találhat egyet(Cavanin nem múlik, ő mindent megtesz). 2-0, 3-1 ide szaga van a meccsnek. Második félidőben sztem nyomhatunk egy kicsit megint az elején, aztán meg jöhetnek a cserék frissítésnek: Iniesta le.
A Fifa egy szégyen
- danianevem
- Entrenador del Barça
Mindkét csapat játékában benne van a gól, egész jó az iram. Cavani meg tiszteletbeli Barca-játékos lesz, ha továbbra is ilyen hatékony marad a helyzetkihasználás terén.Csaron írta:Sajnos nem tudom nézni a meccset valaki letudja írni milyen volt a meccs képe az első félidőben es hogy hogy játszik a barca,milyen az MSN es főleg Messi??koszonom elore
Sergio nagyon elegáns ma.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Sajnos nem tudom nézni a meccset valaki letudja írni milyen volt a meccs képe az első félidőben es hogy hogy játszik a barca,milyen az MSN es főleg Messi??koszonom elore 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jó hogy nincs Motta, ma csak Barca vagy volt Barca játékosok rúghatnak gólt ezen a játéknapon. Nyertünk. 
Maxwell csak nem talál be.

Maxwell csak nem talál be.

MessiNeymarSuarez írta:HAHA ez a lesreállítás elég pimasz volt![]()
Good job
![]()
már régebben láttam ilyet. Többször eszembe jutott, hogy miért nem alkalmazzuk ezt, ha már nincsenek magas embereink.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
HAHA ez a lesreállítás elég pimasz volt
Good job

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9476_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9476_o.jpg