mess2009 írta: ↑2020.11.25. 11:30:41
érdekes ahogy néhányan kezelik, hogy egy adott ellenfél gyenge játékerőt képvisel. odáig rendben hogy megemlítik, de aztán megy a szerintem hamis dicshimnusz.
ha egy ellenfél gyenge, akkor a kevésbé gyenge jónak tűnik, relatíve.
Majdnem minden második komment óvaintő azzal kapcsolatban, hogy nem a legacélosabb ellenfél ellen ment ez a teljesítmény. Ettől függetlenül biztos igazad van, hogy volt, aki úgy kezelte, mintha a Bayernt vertük volna...
tegnap egy gyenge csapat ellen nyertünk és hiába mondja Koemann, hogy ez az a játék..... majd ha a matracosok ellen mondhatja akkor értékelem.
Ebben részben egyetértek, mert mint szurkoló, azt szeretném ha nagyobb csapatok ellen is képesek lennénk ilyen teljesítményre. Ugyanakkor be kell látni, hogy nem lenne egy szerencsés edzői kommunikáció, ha Koeman azzal nyitna a sajtó szobában, hogy: "Szép meg, jó de az Atelti ellen borzalmasak votunk..."
Braithwate...valaki már odáig ment, hogy ilyen erőcsatár még soha!(sic) nem játszott a Barcában....gyorsan elfelejtette pl. Lajosunkat.
Szerintem sem volt az Uru erőcsatár. Sőt én amióta követem a csapatot, nem is nagyon emlékszem, hogy lett volna klasszikus erőcsatárunk. Abban sem vagyok biztos hogy Braithwate az lenne, nem láttam eleget játszani. Tegnap valóban hasonó szerpe volt. Villa játszott sokszor olyan kevéssé látványos szerepben, hogy az elmozgásaival kelett helyet csinálnia Pedrónak, és Messinek...
megint más Pedrit egy szinten említette Puiggal...nos az állandó vágyak tárgya tegnap kétségtelenül frissen mozogva szórta el a labdákat, míg Pedri egyre érettebb játéka engem(!) Iniestáéra emlékeztet időnként.
Pedrid én is sokkal érettebb játékosnak látom, remélem nem teszi tönkre a nyomás.
egyetértek viszont a Dest, Mingueza dicséretekkel, de nálam Alena és Trinkao is hasonlóan jónak tűnt. Coutinho viszont sajna nagyon nem.
nem igazán osztom ugyan a Pique - Lenglet páros leszólását de ezt a kényszer egy időre úgyis megoldotta, túl léphetünk rajta.
Ezzel egyetértek. Trincao játékával kapcsolatban, valahogy sokkal jobban érzem a veszélyt, és a Barca kompatibilitást, mint mondjuk Dembelé játékában. Nem igazán tudom alátámasztani miért, sajnos aportugál is sok hibával játszik, de valahogy az az érzésem, hogy előbb utóbb összejön, és ott lesz a gól, vagy a gólpassz.