Barcahun írta: ↑2020.11.05. 22:52:59Sztm meg pont nem! Valvi mikor idejött első hat meccsét behúzta a ligában, 20 lőtt góllal, ahogyan a BL első három meccsét is, sokkal jobb mutatott játékkal. Tehát nincs több helyzetünk sőt.. Persze az más keret volt, meg lehet szeretni nem szeretni Valvit, azért 2 bajnokságot, meg kupát behúzott, erre most nincs esély, na nem Kúman miatt csak, de tény 9 alkalommal láttuk ugyanazt tőle, ném rotációval, de 0 reagálással, ötlettel, vagy változtatással. De Jong-Lenglet csere meg full amatőrségről tett tanubizonyságot,miközben vannak érinthetetlenek, mutatott játéktól függetlenül, pont Valvit szidták, mert le merte hozni Messit félidőben, meg 442 játszott és variált vele.
Szinte biztos vagyok benne az új vezetéssel új edző is érkezik majd, és ennyit már egy Xavi is tudni fog, amennyit Kűman Úr jelenleg.
Nagyon máshogy emlékszünk a Valverde korszakra. Én arra emlékszem, hogy mennyire unalmas meccseket játszottunk, de mindenki nyugtatott a fórumon mindenkit, hogy majd Dembele beépül meg Dembele felépül meg Deulofeu felveszi a fonalat és jó lesz ez. Aztán nem lett jó. Olyanra meg egyáltalán nem emlékszem, hogy Valverde félidőben lecserélte volna Messi-t. Maximum valami kisebb sérülést tudok elképzelni. Valverde alatt annyival voltunk előrébb, hogy TS nem volt sérült a szezon elején, és Messi aranylabdás formában volt.
Kevesebb, mint 1 héttel az Alaves elleni meccs után, ahol félidőben 3-at cserélt és ezáltal veszélyesebbé tette a csapatot, beírod, hogy 0 reagálással hozza a meccseket felveti a kérdést, hogy van-e egyáltalán értelme veled vitatkozni...
Melyik Lenglet-De Jong cseréről beszélsz? Az Alaves elleniről, ahol Lenglet már a félidő előtt kisárgázta magát, és mivel nincs csere kh ezért hátratolta De Jong-ot, vagy a Kijev elleniről, ahol Koeman merészelte lehozni Busquets-et, és mivel továbbra sincs rendes(ebb) vkp, merte a helyére feltolni De Jong-ot?
És kik az érinthetetlenek? Nekem egyedül Messi, meg talán Pique ugrik be. SR és Busquets többet padozik, mint Valverde vagy Setien alatt, Pique-nek nincs helyettese, Alba meg rászolgál a kezdőtagságra, de őt is pl. lecserélte az Alaves és a Real ellen is.