Élő közvetítések
Masch kifejezetten jól játszik. Messi kissé szürke. A sárgák meg...
Szerencsétlenség,ötlettelenség egy szóval katasztrófák...
Inkább valami számunkre jót jósoljTobias88 írta:Nah, már csak Alves és akkor mindenki sárgás a 30. percre. Hajrá fiúk, rendkívül okosan csináljátok.
Piros nélkül nem ússzuk meg az biztos

- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Alves rajtva van az ügyönTobias88 írta:Nah, már csak Alves és akkor mindenki sárgás a 30. percre.

Nem nagyobb hülyeség mint Neymar fejese!messideco írta:És Piqué ismét egy hülyeség miatt, gyakorlatilag semmi köze nem volt a balhéhoz, de kell vitézkedjen...

Nah, már csak Alves és akkor mindenki sárgás a 30. percre. Hajrá fiúk, rendkívül okosan csináljátok.
94:39 6 - 1
Szerencsére 20 perc alatt mindkét belső védőnk sárgásMessiNeymarSuarez írta:Ezaz, Piqué sárgalap...Bravo miért nem ?!
Nagyon rossz érzésem van Pique-Mathieu páros illetően. Még csak a 23. percben vagyunk de már 2 sárgát begyüjtöttek
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Ehh, ez butaság volt Neymartól, de jó, hogy nem vette észre a bíró 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ezaz, Piqué sárgalap...Bravo miért nem kap?! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2014.11.30. 21:23:53-kor.
Miért válik automatikusan minden top csatár infantilis bal.fsszá amint hozzánk kerül? 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Oscar-díjat Otamendinek!!!

Alves meg közbe elfelejti milyen eseményen is van
Én támadóbb szellemű kezdőt szerettem volna látni...
Vettünk 80 milláért egy Benzemát, nem hiszem el. Mindent kihagy
94:39 6 - 1
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Suarez...
Kezdodik...
Kezdodik...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mondom csak úgy rémlet nem voltam benne biztosPampalini írta:Az elsőbe a jobb belsőt tette beleAlfa írta:Szerintem az elsőt ballal rúgta de nem biztosdanianevem írta:Mindkét rekordját mesterhármassal abszolválja. Hát igen.![]()
Az angol szpíker azt mondja, hogy jobblábas mesterhármast szerzett. Figyelte valaki?

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Az elsőbe a jobb belsőt tette beleAlfa írta:Szerintem az elsőt ballal rúgta de nem biztosdanianevem írta:Mindkét rekordját mesterhármassal abszolválja. Hát igen.![]()
Az angol szpíker azt mondja, hogy jobblábas mesterhármast szerzett. Figyelte valaki?
Kifejezetten élveztem ezt a mérkőzést, jó úton jár a csapat. 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc