Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.20. 15:26:34

Gratulálok a csapatnak a tegnapi meccsért,és az egész évéért amit a nekünk a szurkolóknak adtak!!Pedro után végre a csapat is beírta magát a történelem könyvekbe!!!

visca el barca :!:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
szajko
Director del Fútbol

2009.12.20. 13:15:32

Asszem talán Montoya is ott van, de nem tuti. Így Alves pihenhetne.
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.20. 13:10:17

Hány fiatal utazott el a csapattal? Thiago-t csak én láttam tegnap Pedro góljának ünneplésekor? :D

Én nem is bánom ezt a meccset, mert így akik kevesebbett játszanak is lehetőséget kapnak. Max. Alvesnek lesz eggyel több meccse. Viszont játszhat Pinto, Marquez, Milito, Chygrinsky, Maxwell sem lehet túlzott fáradt, Yaya és Sergi, Jonathan (és Thiago ha ott van) elől meg a Jeffren Bojan Pedro trió.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.12.20. 12:43:44

Krojf írta:A Kazma ellen nem lesz valami komoly játék.
A Kazma vezetősége biztosan szívja a fogát, hogy túlóráznunk kellett.
A Fiúknak a hétfői úgy kell, mint ablakos tótnak a hanyattesés!
Mennének már haza ünnepelni és bemutatni az újabb trófeát a Nou Camp népének, erre jópofizni kell pár dúsgazdag mágnás szíve kedvéért.
Nem könnyű helyzet ez így győztesen sem.
K.
Szerintem,pontosan ezert hozta magaval Pep Mino-ekat,Jonathant,ok fognak jatszani ezen a meccsen,es talan Milito is palyara lephet :D
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.12.20. 12:41:51

Mikaos írta: Szerintem egy 30-40 percet biztos játszanak a sztárjaink, mert nem véletlenül fognak kimenni a stadionba az emberek, és elég nagy csalódás lenne a szervezőknek, a nézőknek, hogyha nem játszana egy kicsit Messi, Ibra, Xavi, Henry, stb.
Ez egy "pénzes" barátságos meccs -gondolom-, szóval még az is elképzelhető, hogy szerződés van arról, hogy az egészséges sztároknak valamennyit kéne játszaniuk.
Hát Xavi, Messi tuti nem játszik. Éppen a Fifa gálán lesznek vagy hol. kiosztják az év játékosa díjat... Jól leszervezték a kazma vcezetői az biztos :lol: De én Jonathant várom a kezdőbe, mivel nincs középpályás tuti kezd :D (Ini sérült ahogy Keita is, Xavi gálán lesz. Marad Busi-Yaya-Jonathan ha jóltudom akik igazi kp-k :D) meg Jeffrent várom a kezdőbe bojannal meg peroval. Ibra az ilye meccseken motiválatlan szerintm - őt a tét hajtja :D -, hagynám pihenni. De attólmég barca győzelmet várok, meg Militot ahogy írtátok :D[/quote]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.12.20. 12:46:55-kor.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.20. 12:35:12

noname írta:Jah télleg. Még a Kazma ellen is van egy meccsünk. :lol:
Abban biztos vagyok, hogy a E/f csapattal fogunk felállni. Sztem az összes sztárunk pihenni fog.
Szerintem egy 30-40 percet biztos játszanak a sztárjaink, mert nem véletlenül fognak kimenni a stadionba az emberek, és elég nagy csalódás lenne a szervezőknek, a nézőknek, hogyha nem játszana egy kicsit Messi, Ibra, Xavi, Henry, stb.
Ez egy "pénzes" barátságos meccs -gondolom-, szóval még az is elképzelhető, hogy szerződés van arról, hogy az egészséges sztároknak valamennyit kéne játszaniuk.
noname írta:Egyedüli ok amiért várom a meccset. Remélem, hogy hosszú idő után ez lesz az a meccs, ahol Milito újra játszhat!!!
Ebben szinte biztosak lehetünk, és nagyon jó lesz!
nagyjudit89
Jugador del Barça

2009.12.20. 08:27:26

ElBartimaeus írta:
nagyjudit89 írta:A fél meccs alatt a szívroham kerülgetett, de Pedro és Messi megmentett..... Persze mindenki nagyon jó volt!
Sajnos az nem igaz, hogy mindenki jó volt, mert pont hogy csak talán 4 ember volt JÓ:
1.: Valdés
2.:Alves
3.:Jeffren
4.:Pedro
+1:Touré, de ő nem mentett meg konkrétan góltól és nem volt a kapura sem veszélyes.

Az amúgy alapemberek többsége meg nagyon gyenge napot fogtott ki, főleg Xavi és Ibra, de még Messi is bőven elmaradt önmagától.

A többiek meg átlagos teljesítményt nyújtottak.
Gondolatmenetem lényege: Minden ember szükséges volt, hogy ide eljussunk..... Pl.: Ezen a meccsen Ibra nem tündökölt, de az elődöntőben fantasztikusan játszott, és ha akkor azt nem nyerjük meg, akkor ezen a döntőn jelen sem vagyunk!
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.19. 21:40:06

Egy bizonyos 2006os Bl győzelem után, elég sokan innen a fórumról,és maga a csapat tagjai is 6 kupás köv szezont akartak,reméltek. (szinte követeltek is páran...)

tudjuk mi lett, mi a különbség? most senki se ígérgetett,hanem ténykedett....lépésről lépésre, meccsről meccsre. Pep személye ebben kulcsfontosságú, ahogy azoké is akik véghezvitték az elképzeléseit, azaz a csapat minden tagjáé.

ennek összességének is tudjuk az eredményét :arrow: az összes sorozatot,döntőt,és kupát amit meg lehetett nyerni, MEGNYERTÜK!

ha a jövőben is a meccsről meccsre szisztémát követjük a megfelelő felkészüléssel,és motiválással, akkor nagyon szép évek lesznek előttünk Peppel együtt.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2009.12.19. 21:36:47

Jah télleg. Még a Kazma ellen is van egy meccsünk. :lol:
Abban biztos vagyok, hogy a E/f csapattal fogunk felállni. Sztem az összes sztárunk pihenni fog. Egyedüli ok amiért várom a meccset. Remélem, hogy hosszú idő után ez lesz az a meccs, ahol Milito újra játszhat!!!
A Fifa egy szégyen
Deus
Boixos Nois

2009.12.19. 21:36:13

noname írta:Megmondaná valaki h kinek volt az az elmebeteg ötlete, hogy miután egy mexikói csapatot verünk meg, mexikói bírót kapunk? A koreai VB óta nem láttam ilyen szintű csalást :!:
Pont erre figyeltem fel! Nagyon hülyén lett összeszervezve az egész bajnokság.
KépKép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.12.19. 21:32:40

A Kazma ellen nem lesz valami komoly játék.
A Kazma vezetősége biztosan szívja a fogát, hogy túlóráznunk kellett.
A Fiúknak a hétfői úgy kell, mint ablakos tótnak a hanyattesés!
Mennének már haza ünnepelni és bemutatni az újabb trófeát a Nou Camp népének, erre jópofizni kell pár dúsgazdag mágnás szíve kedvéért.
Nem könnyű helyzet ez így győztesen sem.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Boixos
Llegenda del Barça

2009.12.19. 21:22:29

Sanama írta:
Boixos írta: DE LESZAAAAAAAAAAROM!
pörögjenek ezen az ellenszurkolóink.
remélem, a meccsük után még szarabbul fog esni nekik a vacsi.
Mi volt ebben a mák? Kihagytunk 4 tiszta ziccert, nem kaptunk meg egy jogos Tizit, lesgólt megadtak az elenfélnek, 80-85% ban sztem birtokoltuk a labdát, elvégeztünk vagy 10 szögletet, az hogy a gólok hogy születtek szerintem nem azt jelenti, hogy mákunk volt!
ha hatmillió helyzetünk van, de csak a 89.percben egyenlítünk, az mák.
de erről - virág elvtárssal szólva - most nem nyitok vitát! :D

egyébként is a véleményem a mákunkról, mint említettem ennyi:
Boixos írta: DE LESZAAAAAAAAAAROM!
pörögjenek ezen az ellenszurkolóink.
:wink:
PUYOL-XAVI-INIESTA
noname
Llegenda del Barça

2009.12.19. 21:11:57

Íme egy TÖKÉLETES SZEZON!
BAJNOKSÁG
BAJNOKOK LIGÁJA
KIRÁLY KUPA
SPANYOL SZUPERKUPA
EURÓPAI SZUPERKUPA
VILÁGKUPA
Minden Barcelona szurkoló legyen büszke a csapatára!A BARCA a legnagyobb.
Én 2004 óta szurkolok a csapatnak. Szóval viszonylag rövid idő óta! Sokat még nem értem meg a csapat sikereiből, vereségeiből.Ez a 6 kupa megismételhetetlennek tűnik, de majd meglátjuk!
Visca el Barca!

A mai meccsről is szólnék néhány szót: nem játszottunk jól, de kimondottan rosszul se. Megmondaná valaki h kinek volt az az elmebeteg ötlete, hogy miután egy mexikói csapatot verünk meg, mexikói bírót kapunk? A koreai VB óta nem láttam ilyen szintű csalást :!: Az első félidőben ki kellett volna állítani az argentinok kapusát és tizit kellett volna kapjunk. A gólt lesről lőtték. Ez látható volt a visszajátszáson. Ibra ellen is volt egy nevetségesen megadott szabadrúgás. Henry is kapott tán egy sárgát színészkedésért miközben látható volt h buktatták(nem vok biztos benne h Henry volt vagy más).
Látványosan csalt a bíró ellenünk! Nem játszottunk jól, ez igaz, de amuikor ilyen szánalmasan ellenünk dolgozik a bírói testület, nekem se lenne valami nagy játéékkedvem! Örülök h végül ez a mexikói nem tudta elrontani többmillió barcelona-szurkoló örömünnepét! :twisted:
A Fifa egy szégyen
Léfe
Entrenador del Barça

2009.12.19. 21:09:04

Persze minek a kritika 6 kupa után ? Egyrészt nem vagyunk olyan jók mint tavaj, másrészt nem kapunk ki, néha nehezen is de nyerünk. A támadójátékunk az uj bajnokságban szürkült. A mai meccs is ezt mutatta. Messi elkoborol, Henry gyenge igy egyik szél sem müködik. Amit én tili-tolinak, csiki-csukinak hivtam eléggé bedöglött a fentiek miatt/is/ A három rugott átlagból 2 lett. Persze nem lehet mindig villogni, sajnos hosszu távon lesz rosszabb is. Elöl kevés a mozgás és lassabb a játék támadásban. Távolról Ibra sem lő amin csodálkozom. Pozitiv Pedró,Jeffren,
mások is, de Henry nagyon leült, Messi hullámzó. Megjelent az ivelgetés is / néha jó/ beadások semit nem érnek. Az argentin csapat sokkal gyengébb a Barcánál mégis majdnem gond lett. A fentiek ellenére, ha csak a nagy golhelyzeteket berugjuk nyugi van. Remélem kipihenikmagukat a fiuk.
Fecó
Deus
Boixos Nois

2009.12.19. 21:06:37

Háromkupásbajnok --> Tricampeones
Hatkupásbajnok --> Hexcampeones!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

itt egy érdekes írás a számozásokról:

http://www.cleavebooks.co.uk/trol/trolwe.pdf
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2009.12.19. 21:09:33-kor.
KépKép
gianni
Entrenador del Barça

2009.12.19. 21:05:40

simonyitibi írta:Barcelona a legnagyobb!!!
Ja mi is így gondoljuk itt mindannyian :D :D :D
simonyitibi
Barça B

2009.12.19. 20:58:32

Barcelona a legnagyobb!!!
MR. TROMORT777

2009.12.19. 20:38:41

mrmonster írta:A 6 kupától most kicsit elvonatkoztatva: a legkönnyebb lett volna ezt a kupát behúzni, ehhez képest végig szenvedtünk egy olyan csapat ellen, ahol magasan a legjobb játékos a 34 éves csapatkapitány. Nem hittem el, hogy nem tudunk nekik gólt lőni 89 percig... Messi nagyon motiválatlan, gyenge volt a hosszabbításig. De azért megérdemeltük, persze. Az nem lehet, hogy egy Estudiantes-szintű csapat megnyerjen előlünk egy ilyen kupát...
Kit érdekel??? Megnyertük. 6 Kupa a lényeg, és kész. Mégegyszer leírom, 6 Kupa(de jó ezt leírni)
Menj és ünnepeld meg, ahogy azt én is tenni fogom.
tomidarts
Barça C

2009.12.19. 20:31:11

mrmonster írta:A 6 kupától most kicsit elvonatkoztatva: a legkönnyebb lett volna ezt a kupát behúzni, ehhez képest végig szenvedtünk egy olyan csapat ellen, ahol magasan a legjobb játékos a 34 éves csapatkapitány. Nem hittem el, hogy nem tudunk nekik gólt lőni 89 percig... Messi nagyon motiválatlan, gyenge volt a hosszabbításig. De azért megérdemeltük, persze. Az nem lehet, hogy egy Estudiantes-szintű csapat megnyerjen előlünk egy ilyen kupát...
Mégis 6 kupát nyertünk, mind a 6-ot és úgy, hogy messze a legtöbb meccsett kellett játszani ergo a csapat 150%-os teljesítményt kellett, hogy produkáljon néha, és emberfeletti erőbedobásra volt szükség, hogy talpon maradjanak. Egy meccset sem, egy kupát sem kaptak ajándékba, idén jó helyre került minden díj és csak emelgetni tudom a kalapom előttük és örökké hálás leszek, amiért ilyen jó, izgalmas, tartalmas évadot adtak ajándékba...és ezzel a mai kupagyőzelemmel, az egyik legszebb karácsonyi ajándékom teljesült. Aranycsapat a javából
bittedanke
hölör
Jugador del Barça

2009.12.19. 20:31:06

Gratula a csapatnak, mekkora volt, ahogy guardiola sírt. Hihetetlen.
Az eredménytől függetlenül Jeffren beállásig (aki fantasztikusan tolta) bántóan kevés volt a baloldali támadójáték.
Messi nagyon gyenge volt sajnos, de a zsenik már csak ilyenek, hogy egy pimasz, csodagóllal rögtön a meccs legjobbjai lesznek.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.12.19. 20:29:07

Krojf írta:
MessiFan írta:Hát én nem tudok mit mondani már :D. Egyszerűen még most se tudom elhinni hogy a világ legjobb csapatának szurkolok hála Apámnak :D
Hurrráá :D
Csókoltatjuk Édesapádat!
De ne adjál nagyon nyálasakat Neki, mert akkor mosakodhat ezerrel! :D
K.
Sajnos csak holnap tudom mert elváltak a szüleim de ez nem ide tartozik. Kezdem felfogni hogy nyertünk :D. Majdnem megkönnyeztem mikor megláttam Pepet sírni. Szerintem a meccs embere az az Fc Barcelona :)
Krojf

2009.12.19. 20:26:55

MessiFan írta:Hát én nem tudok mit mondani már :D. Egyszerűen még most se tudom elhinni hogy a világ legjobb csapatának szurkolok hála Apámnak :D
Csókoltatjuk Édesapádat!
De ne adjál nagyon nyálasakat Neki, mert akkor mosakodhat ezerrel! :D
K.
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.12.19. 20:25:28

Hát én nem tudok mit mondani már :D. Egyszerűen még most se tudom elhinni hogy a világ legjobb csapatának szurkolok hála Apámnak :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.19. 20:24:52

Régi igazság: a döntőkben nem kell jól játszani-nyerni kell. Mi ezt megtettük, így a Pep team TÖRTÉNELMET ÍRT!!! Óriási gratula mindenkinek, akinek köze volt ehhez, és azt mondom, legyünk hálásak a sorsnak, hogy egy ilyen csapatot láthatunk játszani. Hat trófea egy év alatt...kötve hiszem, hogy ezt meg lehet ismételni!
Gratula fiúk, köszönjük!!!
Ui: perez, te meg költsél amennyit akarsz, ha eléritek a csúcsot, akkor is csak max. koppinthattok minket. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Krojf

2009.12.19. 20:24:15

Mi van gyerekek?
Ennyien vagyunk és itt némáztok, mint a Kuka?
Gyerünk örömködni!!!
Elvitte a hóesés a nyelveteket???
K.
Válasz küldése