visca el barca

Szerintem,pontosan ezert hozta magaval Pep Mino-ekat,Jonathant,ok fognak jatszani ezen a meccsen,es talan Milito is palyara lephetKrojf írta:A Kazma ellen nem lesz valami komoly játék.
A Kazma vezetősége biztosan szívja a fogát, hogy túlóráznunk kellett.
A Fiúknak a hétfői úgy kell, mint ablakos tótnak a hanyattesés!
Mennének már haza ünnepelni és bemutatni az újabb trófeát a Nou Camp népének, erre jópofizni kell pár dúsgazdag mágnás szíve kedvéért.
Nem könnyű helyzet ez így győztesen sem.
K.
Hát Xavi, Messi tuti nem játszik. Éppen a Fifa gálán lesznek vagy hol. kiosztják az év játékosa díjat... Jól leszervezték a kazma vcezetői az biztosMikaos írta: Szerintem egy 30-40 percet biztos játszanak a sztárjaink, mert nem véletlenül fognak kimenni a stadionba az emberek, és elég nagy csalódás lenne a szervezőknek, a nézőknek, hogyha nem játszana egy kicsit Messi, Ibra, Xavi, Henry, stb.
Ez egy "pénzes" barátságos meccs -gondolom-, szóval még az is elképzelhető, hogy szerződés van arról, hogy az egészséges sztároknak valamennyit kéne játszaniuk.
Szerintem egy 30-40 percet biztos játszanak a sztárjaink, mert nem véletlenül fognak kimenni a stadionba az emberek, és elég nagy csalódás lenne a szervezőknek, a nézőknek, hogyha nem játszana egy kicsit Messi, Ibra, Xavi, Henry, stb.noname írta:Jah télleg. Még a Kazma ellen is van egy meccsünk.![]()
Abban biztos vagyok, hogy a E/f csapattal fogunk felállni. Sztem az összes sztárunk pihenni fog.
Ebben szinte biztosak lehetünk, és nagyon jó lesz!noname írta:Egyedüli ok amiért várom a meccset. Remélem, hogy hosszú idő után ez lesz az a meccs, ahol Milito újra játszhat!!!
Gondolatmenetem lényege: Minden ember szükséges volt, hogy ide eljussunk..... Pl.: Ezen a meccsen Ibra nem tündökölt, de az elődöntőben fantasztikusan játszott, és ha akkor azt nem nyerjük meg, akkor ezen a döntőn jelen sem vagyunk!ElBartimaeus írta:Sajnos az nem igaz, hogy mindenki jó volt, mert pont hogy csak talán 4 ember volt JÓ:nagyjudit89 írta:A fél meccs alatt a szívroham kerülgetett, de Pedro és Messi megmentett..... Persze mindenki nagyon jó volt!
1.: Valdés
2.:Alves
3.:Jeffren
4.:Pedro
+1:Touré, de ő nem mentett meg konkrétan góltól és nem volt a kapura sem veszélyes.
Az amúgy alapemberek többsége meg nagyon gyenge napot fogtott ki, főleg Xavi és Ibra, de még Messi is bőven elmaradt önmagától.
A többiek meg átlagos teljesítményt nyújtottak.
Pont erre figyeltem fel! Nagyon hülyén lett összeszervezve az egész bajnokság.noname írta:Megmondaná valaki h kinek volt az az elmebeteg ötlete, hogy miután egy mexikói csapatot verünk meg, mexikói bírót kapunk? A koreai VB óta nem láttam ilyen szintű csalást![]()
ha hatmillió helyzetünk van, de csak a 89.percben egyenlítünk, az mák.Sanama írta:Mi volt ebben a mák? Kihagytunk 4 tiszta ziccert, nem kaptunk meg egy jogos Tizit, lesgólt megadtak az elenfélnek, 80-85% ban sztem birtokoltuk a labdát, elvégeztünk vagy 10 szögletet, az hogy a gólok hogy születtek szerintem nem azt jelenti, hogy mákunk volt!Boixos írta: DE LESZAAAAAAAAAAROM!
pörögjenek ezen az ellenszurkolóink.
remélem, a meccsük után még szarabbul fog esni nekik a vacsi.
Boixos írta: DE LESZAAAAAAAAAAROM!
pörögjenek ezen az ellenszurkolóink.
Kit érdekel??? Megnyertük. 6 Kupa a lényeg, és kész. Mégegyszer leírom, 6 Kupa(de jó ezt leírni)mrmonster írta:A 6 kupától most kicsit elvonatkoztatva: a legkönnyebb lett volna ezt a kupát behúzni, ehhez képest végig szenvedtünk egy olyan csapat ellen, ahol magasan a legjobb játékos a 34 éves csapatkapitány. Nem hittem el, hogy nem tudunk nekik gólt lőni 89 percig... Messi nagyon motiválatlan, gyenge volt a hosszabbításig. De azért megérdemeltük, persze. Az nem lehet, hogy egy Estudiantes-szintű csapat megnyerjen előlünk egy ilyen kupát...
Mégis 6 kupát nyertünk, mind a 6-ot és úgy, hogy messze a legtöbb meccsett kellett játszani ergo a csapat 150%-os teljesítményt kellett, hogy produkáljon néha, és emberfeletti erőbedobásra volt szükség, hogy talpon maradjanak. Egy meccset sem, egy kupát sem kaptak ajándékba, idén jó helyre került minden díj és csak emelgetni tudom a kalapom előttük és örökké hálás leszek, amiért ilyen jó, izgalmas, tartalmas évadot adtak ajándékba...és ezzel a mai kupagyőzelemmel, az egyik legszebb karácsonyi ajándékom teljesült. Aranycsapat a javábólmrmonster írta:A 6 kupától most kicsit elvonatkoztatva: a legkönnyebb lett volna ezt a kupát behúzni, ehhez képest végig szenvedtünk egy olyan csapat ellen, ahol magasan a legjobb játékos a 34 éves csapatkapitány. Nem hittem el, hogy nem tudunk nekik gólt lőni 89 percig... Messi nagyon motiválatlan, gyenge volt a hosszabbításig. De azért megérdemeltük, persze. Az nem lehet, hogy egy Estudiantes-szintű csapat megnyerjen előlünk egy ilyen kupát...
Sajnos csak holnap tudom mert elváltak a szüleim de ez nem ide tartozik. Kezdem felfogni hogy nyertünkKrojf írta:Csókoltatjuk Édesapádat!MessiFan írta:Hát én nem tudok mit mondani már. Egyszerűen még most se tudom elhinni hogy a világ legjobb csapatának szurkolok hála Apámnak
Hurrráá
De ne adjál nagyon nyálasakat Neki, mert akkor mosakodhat ezerrel!![]()
K.
Csókoltatjuk Édesapádat!MessiFan írta:Hát én nem tudok mit mondani már. Egyszerűen még most se tudom elhinni hogy a világ legjobb csapatának szurkolok hála Apámnak
Hurrráá