Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Meg 3v2-ben gólt lőni menő azért még mindig. Fél szemmel néztem, de csak vagy három gól maradt ki elemi, emberi balf.ság miatt.Cseri írta:kikaptunk vagy mi? A csoportban csak hozni kell a meccseket aztán cső,ez megtörtént!
Persze már...LG írta:Hihetetlen, hogy 7 pontunk van ilyen teljesítménnyel. A felét sem érdemeltük meg. Valverde mákosabb edző, mint Zidane fénykorában.
Ezt most adom én is! A fiúknak ha egy kicsit jobban szorít a cipő, biztos megrázzák a pofonfát. De elidétlenkedték. Messi olyanokat blamázott el amelyekből10/10 megcsinálja. Lajosunk a szokásos rapszodikus hullámvasút. Dembele meg..... Néha olyan érzésem lenne hogy 3 számmal nagyobb cipőben játszik...lehet ezért nem tud passzolni... ja és igen a metaforikus hasonlat a bohóccipővel nem véletlen...mess2009 írta:idegenben három pont, ez a jkv.
a többi? a nagy mellényt le kellene vetni és koncentrálni. a prágaiak szimpatikusak és jól is játszottak, de valljuk be öngyilkos taktika volt ez a javából.
csak a három (négy?) béna világklasszisnak köszönhetik hogy nem kaptak zakót. igen, lehet úgy is látni, hogy mi van ha nem TS. véd? én nem így láttam.
Bundagyanú? Akkor a Slavia nem hajtotta volna ki a belétkrosz31 írta:Csak én gondolom azt, hogy bunda gyanús? Mintha direkt nem rúgtunk volna több gólt...
Ugyan, ha kiegyenlítenek akkor "nem volt szerencsénk, majd legközelebb", ha meg nyerünk akkor minden oké, mehet tovább, lényeg a 3 pont, és az nem probléma hogy egy Slavia is lefociz minket idegenben 1 félidőn keresztül, majd maximum megint jöhet tavasszal a kijózanodás.herlius írta:Azon kaptam magam, hogy a Slavia-nak druukkolok, hogy egyenlítsenek ki. Abszolút megérdemelnék, nekünk pedig nem ártana egy időben jött józanító pofon.