Élő közvetítések
Ez a City kicsit olyan lesz szerintem, mint tegnap az Arsenal. Reális esélyük nem nagyon lesz a továbbjutásra (ráadásul az eredmény is ugyanaz).
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nah előre a győzelemért. Ha ma jól teljesítünk,akkor a bl-be vetek egy kis bizalmat,mert a nagycsapatok ellen valahogy még tudunk pörögni.
Ha ma is nyerünk,akkor akik akarnak sörözni, szervezzünk egy meccsnézést Pesten a következő körre,és ott be lehet hajtani
Ha ma is nyerünk,akkor akik akarnak sörözni, szervezzünk egy meccsnézést Pesten a következő körre,és ott be lehet hajtani

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
én is X-re szavazok, mivel gólt tuti kapunk azért 1-1 talán 2-2- re tippelek.
Visca el Barca
Visca el Barca
csak a sörötök miatt izgulok 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
2:1-re nyerünk! 

-
- aka Game90
Na, hajrá!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mourinho.pep71 írta:Hát ezt nehogy már nekem kelljen megmondani, arra ott van a Barcelona vezetősége...Nervo írta:És akkor ki jöhetne helyette szerinted???pep71 írta: Tatát el kéne küldeni és én már régóte ezt mondom, szvsz egyáltalán nem méltó egy ekkora csapat vezetéséhez...Mert az ilyen Valverde,Boasokkal úgyanott vagyunk.
Óriási hiba volt már Tito kinevezése is, de legalább akkor az idő alatt kereshettek volna egy olyan edzőt aki letett már vmit komolyabb csapatnál(csapatoknál).

Hát ezt nehogy már nekem kelljen megmondani, arra ott van a Barcelona vezetősége...Nervo írta:És akkor ki jöhetne helyette szerinted???pep71 írta: Tatát el kéne küldeni és én már régóte ezt mondom, szvsz egyáltalán nem méltó egy ekkora csapat vezetéséhez...Mert az ilyen Valverde,Boasokkal úgyanott vagyunk.
Óriási hiba volt már Tito kinevezése is, de legalább akkor az idő alatt kereshettek volna egy olyan edzőt aki letett már vmit komolyabb csapatnál(csapatoknál).
Pár hónapja írtam viccből ide, hogy a magyaroknak a tehetséges külföldi fiatalokat el kellene hoznia, hogy ne fejlődhessenek, és akkor a nagy válogatottak is lesüllyednek a szintünkreLionel85 írta:Pedig pont az járt a fejemben meccs közben, hogy biztos a magyar válogatott meccsein fejlődnek a Barcelona játékosai...Vakmacska írta:És még a magyar válogatottat szídjuk. Azoknak legalább van mentségük: ők nem tudnak focizni.
De ezek tudnak. Csak nem akarnak.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha a kupleráj nem megy, akkor nem a bútorokat kell lecserélni...hanem a ku....Nervo írta:És akkor ki jöhetne helyette szerinted???pep71 írta: Tatát el kéne küldeni és én már régóte ezt mondom, szvsz egyáltalán nem méltó egy ekkora csapat vezetéséhez...Mert az ilyen Valverde,Boasokkal szerintem úgyanott vagyunk.
Pedig pont az járt a fejemben meccs közben, hogy biztos a magyar válogatott meccsein fejlődnek a Barcelona játékosai...Vakmacska írta:És még a magyar válogatottat szídjuk. Azoknak legalább van mentségük: ők nem tudnak focizni.

Nem tudom miért, de egész héten egy belső hang azt súgta, hogy ne nézd meg ezt a meccset.
Nem hallgattam rá.
Fájdalmas volt nézni, hogy a szurkolókat így szemen köpik.
És még a magyar válogatottat szídjuk. Azoknak legalább van mentségük: ők nem tudnak focizni.
Nem hallgattam rá.
Fájdalmas volt nézni, hogy a szurkolókat így szemen köpik.
És még a magyar válogatottat szídjuk. Azoknak legalább van mentségük: ők nem tudnak focizni.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nervo írta: És akkor ki jöhetne helyette szerinted???![]()
Valaki,aki valaha volt edző egy közepesnél komolyabb csapatnál.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
Lassan eljutok arra a szintre, nem érdekel ez a csapat, mert egyszerűen semmit sem ér. A látottak alapján örülhetünk a harmadik helynek. Sajnos valakinek igaza volt az ősszel Tata csapata még a Pep és a Tito csapatból nyeri az erejét.
- Nervo
- Capitá del Barça
És akkor ki jöhetne helyette szerinted???pep71 írta: Tatát el kéne küldeni és én már régóte ezt mondom, szvsz egyáltalán nem méltó egy ekkora csapat vezetéséhez...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2014.03.08. 17:55:48-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Hány pofon, hány megalázó vereség kell még ahhoz, hogy a fejesek észrevegyék, itt valami nagy gáz van?
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
mikor lőttünk utoljára kapura? 

Egyetértek, azokat a meccseket is csak mázlival és az ellenfél szerencsétlenkedése(a sevillaiak nem használták ki a hibákat, a City pedig egyszerűen besz*rt) miatt nyerte meg a csapat...Capon írta:Pont ezért emlegetem még mindig a Sevilla meg a City meccseket ahol semmi játékkal győztünk, mert csak arra volt jó, hogy a játékosok elhiggyék hogy ennyi is bőven elég a győzelemhez.
Egyébként ha jól emlékszem mikor Davids-ot igazoltuk télen, akkor a 16. helyen állt a csapat.
Tatát el kéne küldeni és én már régóte ezt mondom, szvsz egyáltalán nem méltó egy ekkora csapat vezetéséhez...
A bajnokság így végleg elment...

- Capon
- Llegenda del Barça
Pont ezért emlegetem még mindig a Sevilla meg a City meccseket ahol semmi játékkal győztünk, mert csak arra volt jó, hogy a játékosok elhiggyék hogy ennyi is bőven elég a győzelemhez.
Egyébként ha jól emlékszem mikor Davids-ot igazoltuk télen, akkor a 16. helyen állt a csapat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
azt bánom,hogy nem tippeltem merészebben a meccsre, kaszálni lehetne 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát a Fabregas-S.Roberto cserét is hagyni kellett volna, és Alexist rögtön Pique helyére hozni nem így hogy előbb le egy kp aztán 5 perc múlva fel egy rosszabb megint - bár előbb hoztam volna le Maschot ha már védőt akartunk mindenképp lehozni - mert eddig Roberto gyerek annyit csinál, hogyha közelébe kerül egy labdás ember, akkor befut a védők közé kb..La Pulga írta:Ez a Tello-Neymar csere semmit nem ért. Tello ugyanúgy bénázik és képtelen megverni egy védőt
u.i.: Na közbe pont 2-szer is hozzáért, de a lényegen nem változtat. Vele még veszélytelenebb lett a középpálya mint előtte..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.03.08. 17:42:20-kor.
A bajnoki cím Madridba kerül, ilyen mélyről nem lehet vissza jönni. És most nem számít, hogy nem olyan nagy a hátrány.
De majd jönnek a szokásos nyilatkozatok, hogy még van esély, vagy hogy előfordul az ilyesmi, és a legnevetségesebb: van még esély a triplázásra.
Az öt meccs óta nyeretlen, kiesőjelölt kiscsapat lefociz minket a pályáról.
De majd jönnek a szokásos nyilatkozatok, hogy még van esély, vagy hogy előfordul az ilyesmi, és a legnevetségesebb: van még esély a triplázásra.
Az öt meccs óta nyeretlen, kiesőjelölt kiscsapat lefociz minket a pályáról.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2014.03.08. 17:41:51-kor.