Élő közvetítések
Ez a City 10 emberrel is veszélyesebb, mint mi. Érthetetlen ez a vacakolás.
Ha már ennyit lelkizel: a játékvezető abban a pozícióban nem hibáztatható. A visszajátszások során sikerült megállapítani, hogy a szabálytalanság kívül történt, senki nem látta elsőre azt (legfeljebb te)hank1ee írta:
Nekem ez megsértette az igazságérzetem, de örülök, hogy a tiédet nem!
Aki hunyó lehet, ha már mindenáron felelőst keresel, az az aszisztens, mivel azok az események egyértelműen a látóterébe kell, hogy kerüljenek és a feladata ilyenkor a játékvezető segítése.
Mint láttuk ez nem történt meg. Ennyi.
Legkevésbé érdekel, hogyan nyerünk. Magyarázkodni csak a veszteseknek kell.
- diagonal
- Jugador d'estrella
Majd Neymar megszerzi azt a gólt, nagyon nem lepődnék meg rajtaAlcantara írta:csababarca írta:Alves, az istenedet,az ilyet be kell verni a hosszúba.
Kéne még egy gól nagyon,akkor lennék teljesen nyugodt.
Ezek képesek bármikor gólt lőni,elég egy 40 méteren belüli pontrúgás,vagy szöglet..
Ne idegeskedj! Meg lesz ez!

A Barcelona futball klub szimpatizánsai Lionel Messi tizenegyesből lőtt gólja hatására pillangók repkedését érezhették gyomrukban, melyhez hozzájárult a gól okozta boldogsághormonok feltörése, így a gránátvörös kékek drukkerei a legboldogabbnak érzik jelen pillanatban magukat az egész földkerekségen. Azaz: g.ci bódog vagyokAlcantara írta:zola8787 írta: de mi Barcások lesz.rjuk![]()
Nagyjából jól fogalmaztad ezt meg, talán csak kevésbé konszolidált formában.

Nekem ez megsértette az igazságérzetem, de örülök, hogy a tiédet nem!Alcantara írta:Jól tetted! a nettel is megtehetnéd!hank1ee írta: kikapcsoltam a tv-t. Ostoba játékvezető... Két ilyen klub közötti párharcot így kell eldönteni

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
csababarca írta:Alves, az istenedet,az ilyet be kell verni a hosszúba.
Ezek képesek bármikor gólt lőni,elég egy 40 méteren belüli pontrúgás,vagy szöglet..
Ne idegeskedj! Meg lesz ez!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Alves, az istenedet,az ilyet be kell verni a hosszúba.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Borzasztóan könnyelműek vagyunk megint a helyzetekkel. Csak rá ne fázzunk, jó szokásunk szerint.
Alves!!!!
De jó lett volna lezárni a párharcot!
De jó lett volna lezárni a párharcot!
Kívül volt, állapítottam meg sokadik visszajátszásból... 

zola8787 írta: de mi Barcások lesz.rjuk![]()
Nagyjából jól fogalmaztad ezt meg, talán csak kevésbé konszolidált formában.
annyira egyértelműnek tűnt élőben, hogy belül volt, olyan "hosszú" volt a szabálytalanság, aztán kiderült, hogy kívül. de aki ilyenért bírózik az csak keserűségből, vagy barca utálatból teszi.
demichelis meg mindig is ilyen suta volt :DD
demichelis meg mindig is ilyen suta volt :DD
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Busi "szabálytalansága" abszolút továbbengedhető volt, főleg egy angol pályán. Navas rendesen rá is játszott. A tizi pedig max 15-20 centin múlott, szabad szemmel én is szemrebbenés nélkül megadtam volna.hank1ee írta:Kívül volt, előtte meg Busquets szabálytalan, de mind1 is, kikapcsoltam a tv-t. Ostoba játékvezető... Két ilyen klub közötti párharcot így kell eldönteniZolTano írta:MESSI!!!:)
belül történt a szabálytalanság! de mind1 is. köszi DEmichelis
Szóval:
- az eset előtt Busi szabálytalankodott
- nem volt les
- nem volt 11es
- és egyértelműen piros lap volt
Azaz:
- nem érvényes a 11es, de mi Barcások lesz.rjuk
- sajnos Demichelis nem játszhat a visszavágón, ezáltal erősödni fog a City
Következtetés:
- lőjünk még 1et és 0-2vel lehetetlen kiesni (ugye Milan?
)
- az eset előtt Busi szabálytalankodott
- nem volt les
- nem volt 11es
- és egyértelműen piros lap volt
Azaz:
- nem érvényes a 11es, de mi Barcások lesz.rjuk

- sajnos Demichelis nem játszhat a visszavágón, ezáltal erősödni fog a City
Következtetés:
- lőjünk még 1et és 0-2vel lehetetlen kiesni (ugye Milan?

- diagonal
- Jugador d'estrella
A madridistáktól biztosan fogjuk is hallgatni:-) A sors a kezünkre játszott, most már ha így alakult kíméletlenül le kellene zárni a továbbjutás kérdését esélyt sem hagyva a visszavágóra a City-nek.connor írta:A piros jogos volt, de nem volt 11-es, mert a 16-oson kívül történt a szabálytalanság... sajnos jogosan hallgathatjuk megint a bírózást.Kash írta:Mekkora Messi gól te atyaúristenelsemhiszem![]()
![]()
Am csak sztem nem volt 11-es?
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Én azon röhögök, hogy Angliában mennyire utálhatnak minket
Gyakorlatilag nincs olyan angol top csapat amelyik ellen az utóbbi pár évben ne lett volna kétes bírói ítélet a számunkra
Persze a foci ilyen, azt hiszem többet tettek Messiék ezért, szóval szerintem nincs okunk szégyenkezni.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára JanPieterzoon 2014.02.18. 22:03:44-kor.
Jól tetted! a nettel is megtehetnéd!hank1ee írta: kikapcsoltam a tv-t. Ostoba játékvezető... Két ilyen klub közötti párharcot így kell eldönteni
csak most ne kezdjenek el nagyképűsködni!!!! el lehetne intézni a továbbjutást ha ráhajtanának!
Kívül volt, előtte meg Busquets szabálytalan, de mind1 is, kikapcsoltam a tv-t. Ostoba játékvezető... Két ilyen klub közötti párharcot így kell eldönteniZolTano írta:MESSI!!!:)

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- Varatrix
- Director del Fútbol
Belehetett nézni, a bíró nem hibás, de nem volt az!Kash írta:Mekkora Messi gól te atyaúristenelsemhiszem![]()
![]()
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
A piros jogos volt, de nem volt 11-es, mert a 16-oson kívül történt a szabálytalanság... sajnos jogosan hallgathatjuk megint a bírózást.Kash írta:Mekkora Messi gól te atyaúristenelsemhiszem![]()
![]()
MESSI!!!:)