Élő közvetítések
-
- Az Év fórumozója 2013
A stadion új, a favágás a régi...
Utolsó emberként sárga, nevetséges ez a bíró
94:39 6 - 1
Valaki magyarázza már el, hogy miért van az, hogy minden csatár, aki hozzánk igazol, egy balek lesz és elfelejt gólt lőni? Villa, Ibra, Alexis, és most Neymar... Én már sírni tudnék komolyan. Ez vicc!
MI AZ ISTENÉRT CSÚSZIK EL ÁLLANDÓAN EZ IS??
MI AZ ISTENÉRT CSÚSZIK EL ÁLLANDÓAN EZ IS??
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Alexis 2....
-
- Jugador del Barça
Hát ez eddig harmatgyenge.
Kb csak az hiányzik a játékunkból, ami a védjegyünké vált, a passz.
Nem is tudom, mik ezek a tért ölelő rossz indítások.
Fabregas nálam továbbra sem csatár, Xavi kb ma pályán sincs, Mascherano meg megint hajmeresztő, amiket művel.
Sokat kell javulni, mert ez nagyon kevés!!!
Kb csak az hiányzik a játékunkból, ami a védjegyünké vált, a passz.
Nem is tudom, mik ezek a tért ölelő rossz indítások.
Fabregas nálam továbbra sem csatár, Xavi kb ma pályán sincs, Mascherano meg megint hajmeresztő, amiket művel.
Sokat kell javulni, mert ez nagyon kevés!!!
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
- 19Messi19
- Jugador del Barça
A védelmünk ismét pocsék. Adriano és Masch nem tudom mit művel ... de sok közük nincs ma a játékhoz. Bár nem mintha Piqué vagy Montoya fényévekkel jobb lenne.
Valami remélem kitalálnak a második félidőre, mert ez így tényleg kezd kínos lenni.
Ha most ilyen formában vagyunk, akkor mi lesz év elején? Általában az szokott kritikus lenni.
Valami remélem kitalálnak a második félidőre, mert ez így tényleg kezd kínos lenni.
Ha most ilyen formában vagyunk, akkor mi lesz év elején? Általában az szokott kritikus lenni.
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
-
- Jugador d'estrella
Ennél lényegesen többet várok... Én csak most realizálom igazán milyen fölényben játszottunk Pep alatt meg idegenben is.
Adriano Montoya duo tökéletesen passzol egy rossz napot kifogó Pique Masch kettoshoz... Borzalom.
Több pontos passz és nagyobb intenzitás kell, különben ma nem lesz 3 pont, lehet meg egy se. Nem vagyok elégedett egy cseppet sem.
Adriano Montoya duo tökéletesen passzol egy rossz napot kifogó Pique Masch kettoshoz... Borzalom.
Több pontos passz és nagyobb intenzitás kell, különben ma nem lesz 3 pont, lehet meg egy se. Nem vagyok elégedett egy cseppet sem.
jó a meccs. sokat javultunk, egész más a hozzáállás de ahogy várható volt erős az ellenfél is. Neymar első gyenge félideje, Iniesta ordító hibái(min. négy) bár mezőnyben jól mozog, és Alexis szintén gyengébb napja(volt persze egykét szép lefordulása) elég ahhoz hogy nem vagyunk veszélyesek a kapura.mondhatnám még Fabregas visszafogott játékát is. hátul Mascherano még mindég nincs formában, Muniain pedig azt csinál Montoyával amit akar, ennek ellenére jól szűrünk középen, nem túl sok kontra megy át.
a Neymar - Alexis párosnak kellene feljavulni, hogy begyötörjünk egy gólt
a Neymar - Alexis párosnak kellene feljavulni, hogy begyötörjünk egy gólt
Hogy ma sem lesz meg a győzelem az ziher... ilyen pontatlan, teszetosza játékkal még örülhetünk, ha nem kapunk ki. Átok ül ezen a mezen.
Ez egyelőre harmatos. Az iram jó, a keddi meccshez képest már futnak is a srácok, viszont irgalmatlanul nagy hibaszázalékkal játszunk. Tény, hogy a Bilbao is erősen letámad, de akkor is érthetetlenek a támadóharmadban, viszonylag szabadon megjátszott labdáknál elkövetett hibák. Az első 10 percet leszámítva teljesen értékelhetetlenek vagyunk támadásban. Ez egyelőre kevés lesz, szvsz még az 1 ponthoz is gólt kell ma rúgni, mert a Bilbao-ban egyértelműen benne van a gól.
-
- Az Év fórumozója 2013
Ja, hogy Neymarral szemben a szabálytalanság sem ér szabadrúgást. Oké.
-
- Az Év fórumozója 2013
Adriano?!...
Neymar meg sokat csúszkál.
Neymar meg sokat csúszkál.

-
- Capitá del Barça
Iniestát miért fütyülik?
-
- Az Év fórumozója 2013
Busquets mit művel ma is... Hihetetlen.
-
- Az Év fórumozója 2013
http://firstrownow.eu/watch/224984/1/wa ... elona.html" target="_blankcsababarca írta:egy stream jöhet is,mert sopcast-en valamiért az összes halott.
hajráááááá ...nehéz meccs lesz, de nyerni kell.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
egy stream jöhet is,mert sopcast-en valamiért az összes halott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jéhhh mik vannak már megint...Lejárt a tiki-taka már megint,meg a Bayern a király át kell adjuk a trónt...
Jah ez a meccs mérvadó volt... Semmi tét,lekakiltuk az egészet, B soros védelem, Valdes nélkül, Busquets nélkül. Messi nélkül a csapat,Tello - Alexist el sem vittük pihennek...70.perc körül jöttek a 17évesek Xaviék helyére...Jah ez a mérvadó...
Kb mint tavaly a Bayern-es 7-0,az sem,és ez sem a Barcelona volt...

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
- blaugrana99
- Jugador del Barça
Akkor jó,már megijedtem hogy valami gáz van.Otthon ütjük a skótokat aztán csoportelsőként továbbmegyünk.19Messi19 írta:Dehogy van világvége hangulat.
Nem dőlt össze a világ. Első vereségünk 'Tata'-val! És ha azt vesszük nem egy kulcsfontosságú meccsen.Majd hétvégén javítunk a Bilbao ellen.
De amúgy válaszolva a kérdésedre ... : Igen, nagyon rosszul játszottunk.