Élő közvetítések
hát, látszik, hogy fejben nullák vagyunk. gondolkodásban is, és fejelésben is.
a BM meg szárnyal, ezeket itt megverni lehetetlen lesz.
Sajnos nekik nem fogunk vágni egy négyest, mint a Milannak.
Egyszerűen nem csak nem megy a játék, valahogy nem is akarnak játszani.
a BM meg szárnyal, ezeket itt megverni lehetetlen lesz.
Sajnos nekik nem fogunk vágni egy négyest, mint a Milannak.
Egyszerűen nem csak nem megy a játék, valahogy nem is akarnak játszani.
Most az egyszer kár hogy igazam van,de messi egyszer villan és akkor nagy bajban lesznek. Otthon esélyük nem lesz
haljak meg ha értem vv-nek ilyenkor miért kell kijönni a semmiért nézelődni, üresen hagyva a kaput
meg lehet les is volt de nem szólok
meg lehet les is volt de nem szólok
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ha nem lennénk ilyen önfejűek, idegenben kezdhetnénk Busival és Songgal.
hát.... nagy zakó van kinézőben.
és megint kapunk egy lesgólt. Ibra után szabadon...
és megint kapunk egy lesgólt. Ibra után szabadon...
-
- Director del Fútbol
NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN

-
- Capitá del Barça
Itt a vége.majd jövőre...
Amit ez a jó magyar "edző királyság levezetett! kommentáror sport 1 levezetett,hát ezért van itt a magyar foci.
Nem tudom ki hogy érzi,de "ezeket" megzabáljuk otthon,és itt sincs még lefutva a meccs,arról nem is beszélve,a hátsó sort lesámítva 20% on játszunk.
Egy dolog van amivel fölénk nőnek azok a fránya szögletek
Nem tudom ki hogy érzi,de "ezeket" megzabáljuk otthon,és itt sincs még lefutva a meccs,arról nem is beszélve,a hátsó sort lesámítva 20% on játszunk.
Egy dolog van amivel fölénk nőnek azok a fránya szögletek
Tellot be kell hozni. Elég hülye és szerencsés, hogy kiegyenlítsen. Imádom a srácot. 

Football, bloody hell. /SAF/
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Épp azt hozod le, aki a legtöbbet teszi hozzá mezőnyben? Egyedül ő küzd normálisan ma... Egyébként egy új csatárral se megyünk sokra. Magát nem tudja megindítani..Mezner2 írta:Szokásos idegenbeli alibi semmi,tudtuk jól előre,ameddig élünk nem fogunk tanulni a saját hibánkból!
Legalább 3 v 4 olyan szitu volt,hogy Alves kapott egy hosszú labdát és 25m-re az ellen kapujától vissza kellett fordulnia,mert a hozzá legközelebb álló társ még a félpályán kolbászolt,végül is nem a kaput kéne támadnunk,áááá minek is azt,jó lesz ez így............
Villa<-->Pedro,már a szünetben....
- visca el barca
- Presidente del Barça
simán behoznám songot bekkeltetni pedro helyére... felesleges 3 csatár...
ha kihuzzuk még max 1 kapott gollal, otthon talán tudunk vmit alkotni...
ha kihuzzuk még max 1 kapott gollal, otthon talán tudunk vmit alkotni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Barcelona UnityIsStrenght írta:Azt látják benne, hogy nincs más választás. Érted? Tehát nincs más védőnk, Abidal helyére - még a látottak alapján is - azt mondom, hogy jobb döntés betenni egy motivált fiatalt.zsoltman írta:Nem értem a vezetőedzőt is mit látnak ebben a Bartra-ban a Celta ellen is amit műveltek Pique-vel megye II be illő volt!!
De amikor a pályán van annyira látszik,hogy nem üti meg a Barca szintet!
- papek89
- Jugador d'estrella
Nincs középpálya, ennyi a lényeg. Úgy jönnek át rajta, mint kés a vajon. Iniesta nagyon halvány, meg látszik a csapaton is, Busi se meggyőző, már nem egy eladott labdájuk volt. Ebből kifolyólag támadni se tudunk normálisan, mivel a szél nincs használva, nincsenek mélységi passzok, se távoli lövések. Át kéne valahogy szervezni a középpályát, másképp vereség lesz belőle.
na ez szép... 4-ből 4 kapuralövése volt a németeknek, nekünk meg egy, az sem talált kaput.
Ciki....
Ciki....
Szokásos idegenbeli alibi semmi,tudtuk jól előre,ameddig élünk nem fogunk tanulni a saját hibánkból!
Legalább 3 v 4 olyan szitu volt,hogy Alves kapott egy hosszú labdát és 25m-re az ellen kapujától vissza kellett fordulnia,mert a hozzá legközelebb álló társ még a félpályán kolbászolt,végül is nem a kaput kéne támadnunk,áááá minek is azt,jó lesz ez így............
nem Bartrán múlik, hogy nem vezettünk egy épkézláb támadást...! ezt a teljes fronton történő támadást nem bírjuk! Sanchez képtelen elmenni, Pedró nem támadót játszik Messi halovány az jött be amitől féltem alig mozog, inkább hátul lötyög.
ettől függetlenül Valdes szépen bevédte azt a gyenge fejest, szinte ő vitte be a kapuba.
eddig ez bizony bukta....
ettől függetlenül Valdes szépen bevédte azt a gyenge fejest, szinte ő vitte be a kapuba.
eddig ez bizony bukta....
-
- Jugador del Barça
Azt látják benne, hogy nincs más választás. Érted? Tehát nincs más védőnk, Abidal helyére - még a látottak alapján is - azt mondom, hogy jobb döntés betenni egy motivált fiatalt.zsoltman írta:Nem értem a vezetőedzőt is mit látnak ebben a Bartra-ban a Celta ellen is amit műveltek Pique-vel megye II be illő volt!!
Barcelona Unity is Strenght!
Én komolyan nem értem Titot, Alexis miért a baloson kezd, mikor ott még jó meccset nem hozott le nálunk... Messit kiveszik a játékból a felezőig kell visszajönnie labdákért. Fel kell pörögni, mert még fogunk kapni az borítékolható és ez nem a Milan akinek 4et lehet gurítani a visszavágón. Barta pedig remélem nem jön ki a második félidőben, mert akkor 10 emberrel fejezzük be szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tarsi88 2013.04.23. 21:39:19-kor.

-
- Jugador del Barça
Szerintem egy nulla kapuralövésnél nem épp a védelemmel van a baj...zsoltman írta:Nem értem a vezetőedzőt is mit látnak ebben a Bartra-ban a Celta ellen is amit műveltek Pique-vel megye II be illő volt!!
Rúgott gól nélkül nem lehet nyerni.
Egyébként szerintem nagyon keveset mozgunk, nincsenek meg a jól ismert háromszögek, a két szélsőnek helyet kéne cserélni, mivel Alexis klasszisokkal jobb a jobbon.
Messi meg mintha pályán se lenne...
Semmit nem mozog, ha mozog is, akkor a kezdőkörben.
Eddig ez a játék egyenlő a nullával...
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank