Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát tényleg mióta Tito elment gyógyulni,azóta csak romlik a játékunkshevy írta:na idén már nem kell izgulni, bajnokságot megnyerjük, innen meg bl-ből pergünk, roura megbukott nálam, semmit nem tudott húzni, mióta villanova nincs, csak szenvedünk
Itt a lényeg leírva.Bertold74 írta:Hagyjátok má a bírót.....Vakmacska írta:el sem találta és ez meg nem les
a bíró meg megint szépen alakítja a meccset
Ennek a csapatnak focizni kellene.....
Azt kellene tenni, amit most nem tesznek, nem a bírót kell szidni
Azért tudtak felülkerekedni mindig mert a Madrid az első 15 percet mindig végig letámadta, aztán annyira leeresztettek, hogy könnyű volt legyőzni őket.Nem kell betojni, az utóbbi időben, mindig a madrid szerezte meg a vezetést. Aztán rendre nyertünk. Nem lesz gond, csak bízni kell a csapatban Exclamation Exclamation Exclamation
csababarca írta:a problémát lentebb leírtam,eleve nem neki kéne alapesetben a kiugratást adni..de neki kell visszamenni a kpra ha akar valamit, mert a társai képtelenek neki labdát adni.visca el barca írta:abban remenykedtem h legalabb messinek megy majd, de nem... egyszerű kiugratást nem tud megcsinálni...
uhh ez a szabad, nem rajtuk múlott.
Ronaldo szépet homorított, még jó hogy ő a példakép
szeretem,hogy csak akkor jösz ide arcoskodni,amikor vezettek.daffy írta: a barca nem. a tizenhatoson passzolgatásból nem lesz gól