Élő közvetítések
véééégre Alexis.. ez hátha meghozza az "áttörést" nála!
-
- Az Év fórumozója 2013
Tessék, Alexis
Fejjel ráadásul

Fejjel ráadásul

Pezsgőt bontok Alexis gólt rúgott/fejelt,
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Jobban orulok ennek az Alexis golnak mint a 91 Messi golnak! Tello kit valtott?
Remelem nem komoly Roberto serulese
Remelem nem komoly Roberto serulese
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
- Director del Fútbol
na végre, csak összejött Alexisnek 

Na végre !!! Talán most már lejön róla a görcs.
Nem egy szépségdíjas gól, de legalább bent van végre 

Az pengés volt
Song 
Közben Alexis VÉGRE!!

Közben Alexis VÉGRE!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mezner2 2013.01.10. 22:42:31-kor.
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Az a szomoru,hogy Alexisnek meg a kapu erzeken is javitani kellene. En meg mindig bizok benne!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
-
- Az Év fórumozója 2013
Messi már jönne be 
Rob, na ne már...

Rob, na ne már...
Remélem, hogy igazad lesz, és az is mellette szól, hogy Messivel valamiért nagyon jól megértik egymást, de a beadásaival kínozni lehetne a Sociókat. Meg nekem a mentalitásával van a fő bajom, elég nagy lett az egója, szerintem régen nem volt ilyen.Mezner2 írta:Alves eddig minden tavasszal bebizonyította,hogy mekkora szükségünk is van rá,minden évben van 2-3 fos hónapja,de aztán újra a világ legjobbjává alakul át,a fontos meccsek az ő terepe,idén is így lesz,ebben szinte biztos vagyok !!!!!!Lolyta írta:Ami jobban aggaszt az Alves... Montoya fényévekkel jobb, és ő legalább nem szimulál, nem pofázik állandóan, nem egy nagyképű majom. Most is volt h odaütött az egyik Cordóbásnak és még sima bocsit sem tudott neki odanyögni hanem elkezdett magának vagy a bírónak puffogni... Nem való ide, menjen minél hamarabb amíg valaki idióta pénzt ad érte.
Szerk.: Na meg eddig nem volt helyette senki, most viszont van egy bombaformában lévő Adriano (már ha felépül), meg egy fiatal, nagyon tehetséges, szerény Montoya.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lolyta 2013.01.10. 22:35:12-kor.
Alves eddig minden tavasszal bebizonyította,hogy mekkora szükségünk is van rá,minden évben van 2-3 fos hónapja,de aztán újra a világ legjobbjává alakul át,a fontos meccsek az ő terepe,idén is így lesz,ebben szinte biztos vagyok !!!!!!Lolyta írta:Ami jobban aggaszt az Alves... Montoya fényévekkel jobb, és ő legalább nem szimulál, nem pofázik állandóan, nem egy nagyképű majom. Most is volt h odaütött az egyik Cordóbásnak és még sima bocsit sem tudott neki odanyögni hanem elkezdett magának vagy a bírónak puffogni... Nem való ide, menjen minél hamarabb amíg valaki idióta pénzt ad érte.
Thiago és Villa jól tolja, Thiago pedig ha nem történik vele valami csúnyaság még jobb is lehet, mint Xavi. Ugyanúgy megvannak a mélységi passzai, úgyanúgy labdabiztos, de mindez meg van fűszerezve egy kis Iniesta/Ronaldinho -val, a nehéz helyzetekben nem csak a hátrapassz van, hanem villant is ha kell.
Alexis tényleg rossz de én azért még nem írnám le, fiatal és az akarással nincs gond. Ami jobban aggaszt az Alves... Montoya fényévekkel jobb, és ő legalább nem szimulál, nem pofázik állandóan, nem egy nagyképű majom. Most is volt h odaütött az egyik Cordóbásnak és még egy sima bocsit sem tudott neki odanyögni hanem elkezdett magának vagy a bírónak puffogni... Nem való ide, menjen minél hamarabb amíg valaki idióta pénzt ad érte.
Alexis tényleg rossz de én azért még nem írnám le, fiatal és az akarással nincs gond. Ami jobban aggaszt az Alves... Montoya fényévekkel jobb, és ő legalább nem szimulál, nem pofázik állandóan, nem egy nagyképű majom. Most is volt h odaütött az egyik Cordóbásnak és még egy sima bocsit sem tudott neki odanyögni hanem elkezdett magának vagy a bírónak puffogni... Nem való ide, menjen minél hamarabb amíg valaki idióta pénzt ad érte.
jó kis pörgős meccs! tetszik: Mascherano, Song, Thiagó(bár sok az eladottja is) aki hozza a kötelezőt: Fabre, Villa, Pulyi, Alves S.Roberto, aki gyenge: Montolya, Alexis tényleg peches, Fabre legalább annyit kihagyott, az az utsó passza pedig sztem is mögé jött!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Na, Villa megtáltosodott, ez jó
Rúgott két szép gólt, remekül játszik, piros pont. Remélem, hogy megragadja a lehetőséget, és bekerül a kezdőbe tartósan.
Fabregas a vezér ma, szorosan mellette Thiago, aki megint bizonyatja, hogy azért van benne brazil vér is. Finom megoldásokban nem szenvedünk hiányt szerencsére.
Védelemnek nem volt dolga, elég könnyed edzőmeccs a mai.
Negatívum: Sánchez. Két olyan helyzete volt, amit simán be kellett volna verni, mindkétszer belerúgta a kapusba. A félidő végén meg elcsúszik, amikor helyzetbe hoznák... De az a biciklicsel, aminek a végén elesett a saját lábában, na az volt a legrondább... Nem tudom mi van vele, de magára találhatna már. De ha lehet, akkor nem ma, én lehoznám a félidőben (mondjuk már fél óra után lehoztam volna
).

Fabregas a vezér ma, szorosan mellette Thiago, aki megint bizonyatja, hogy azért van benne brazil vér is. Finom megoldásokban nem szenvedünk hiányt szerencsére.
Védelemnek nem volt dolga, elég könnyed edzőmeccs a mai.
Negatívum: Sánchez. Két olyan helyzete volt, amit simán be kellett volna verni, mindkétszer belerúgta a kapusba. A félidő végén meg elcsúszik, amikor helyzetbe hoznák... De az a biciklicsel, aminek a végén elesett a saját lábában, na az volt a legrondább... Nem tudom mi van vele, de magára találhatna már. De ha lehet, akkor nem ma, én lehoznám a félidőben (mondjuk már fél óra után lehoztam volna

Nem Pinto véd?Capon írta:Szegény Alexist valaki lökje már be labdástól a kapuba.
Remélem végig játssza és szórni is fogják labdákkal a társak. VV is egyenesen neki passzolmajd.

- Capon
- Llegenda del Barça
Szegény Alexist valaki lökje már be labdástól a kapuba.
Remélem végig játssza és szórni is fogják labdákkal a társak. VV is egyenesen neki passzol
majd.
Remélem végig játssza és szórni is fogják labdákkal a társak. VV is egyenesen neki passzol

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Szerintem Alexis eddigi teljesítménye (nem csak ma), közel áll a minősíthetetlenhez. Mai mérlege: két kihagyott helyzet, egy színészkedés, egy komédiába illő elcsúszás majd kezezés. Jó darabig nem számítanák rá kezdőként. Villa igaz, hogy keveset van játékban, de láthattuk ő, hogy él a lehetőségeivel.
-
- Az Év fórumozója 2013
Tello, Bartra. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.01.10. 22:33:01-kor.
Annyira gólt akart rúgatni Alexissel.#David Villa# írta:Fabre amikor kéne nem lő, amikor nem akkor meg ráküldi:D
Szegény AS most meg picit maga mögé kapta Fabretől a lasztit, és elzakózott.
Peches a srác nagyon.
Peches a srác nagyon.
- Deus
- Boixos Nois
Mikor lott golt egyaltalan alexis?...szajko írta:
úgy bírom az ilyen megnyilvánulásokat... ha most Alexis vert volna egy duplát,akkor őt istenítenéd.
Viszont emlekszem a villa goljaira ezen meccsen kivul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2013.01.10. 22:17:12-kor.