én most is azt mondom h sima lesz.krampusz írta:Bárki is azt gondolta, hogy ez teljesen sima lesz?![]()
![]()
Ahogy látom, igen... Elején lenézzik ellenfelet, aztán ha nem szánk íze szerint alakul, akkor meg...![]()
Élő közvetítések
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Bárki is azt gondolta, hogy ez teljesen sima lesz?
Ahogy látom, igen... Elején lenézzik ellenfelet, aztán ha nem szánk íze szerint alakul, akkor meg...

Ahogy látom, igen... Elején lenézzik ellenfelet, aztán ha nem szánk íze szerint alakul, akkor meg...

eléggé elmond a meccsről mindent, hogy Tello messze a legjobb a pályán
94:39 6 - 1
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Bocs skacok, OFF! Valakinek működik rendesen a Sopcast? Nekem semmit sem hoz be. Tegnap is küzdött, de ma már semmi.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- messiacsaszar
- Jugador del Barça
szerintem a játék is maga a borzalom! 

Abidal...where are you? Engem nem győz meg Masch szereplése. Szokásos kapott gól.
Song csak fault.
Azt pedig nem értem, h Tello veszélyes volt a balon, akkor minek cseréltek Pedroval.
Nagyon beállnak, keresni kell a lyukakat.
Song csak fault.
Azt pedig nem értem, h Tello veszélyes volt a balon, akkor minek cseréltek Pedroval.
Nagyon beállnak, keresni kell a lyukakat.
Messi elég halovány....
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Gyenge? Láttad a tarolást? Simán NFL#David Villa# írta:Song eddig nagyon gyenge....

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Év vicce lesz, ha Songot is középhátvédnek erőltetik.
ott van Bartra, szerintem a posztján jobb lenne, mint Song hiába nevesebb az utóbbi. De ez az én véleményem.

Hattrick: Risu
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Na két ilyen helyzet..és marad az 1:1...nem baj...NYERNI FOG a csapat, most kijelenthetem!

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Na most nagyon sürgősen szét kell verni őket, mielőtt azt hiszik van itt keresnivalójuk.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Song eddig nagyon gyenge....
Viiicc...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Istenem. Ilyen gólt kapni megint,folyamat múljuk alul magunkat. van ennél lejjebb? Song lukat rúg,Alves meg behelyezi szépen a beadást.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Director del Fútbol
másoljuk a real védelmét

ftu65nkbvfg6gdgjutéyú

- visca el barca
- Presidente del Barça
így folytatják a hátvédek a kidőlést, 2 hét múlva xavi-villa belső védő párosunk lesz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...