Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért is gondoltam rá, mert előző szezonban Messi nem egy tizenegyest hibázott. Jó, persze ki nem hibázik... csak Alvesnek akkora az egója, h ő sztem szétküldte volna a kaput a Chelsea ellen.Rabbid írta:Technikája mindkettőnek megvan, Messinek talán több, de Alves ugyanannyival erősebben rúgja. Szóval az esélyeken nem rontana, de nem is növelne. De ha most nekem kellene eldöntenem, támogatnám:)Barca_10 írta:Messi lőhetné Alvessel felváltva a tiziket. Mit gondoltok?
Technikája mindkettőnek megvan, Messinek talán több, de Alves ugyanannyival erősebben rúgja. Szóval az esélyeken nem rontana, de nem is növelne. De ha most nekem kellene eldöntenem, támogatnám:)Barca_10 írta:Messi lőhetné Alvessel felváltva a tiziket. Mit gondoltok?
Köszi.Rabbid írta:Panenka. Csak így egyszerűen.
Amúgy meg jó rég volt, hogy nem Leo rúgta:)
:DDPesFan2 írta:Az mekkora szemtelenség volt Leo
Sőt,volt vagy 10 perc,ami alatt megtermelte,mellette meg milyen gólpassz értékű zsugákat adott (amiből végül is lett is gól utána)Rabbid írta:Egyfélidős mesterhármas, mert ki ha ő nem?
Hát nem tudom...Erxy írta: Ibi elég jót játszik ma, remélem marad második félidőre is.