Állj már le..Deus írta:Pique KO. Koszonjuk valdes...
Élő közvetítések
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ennél gusztustalanabb a világon nincs, de ez bármilyen sportra igaz, ha valaki éppen szenved, akkor a kamera optikája 0,1 mm-re a pofájában....
No comment!
No comment!

- westerngom
- Entrenador del Barça
- megint csak én látom úgy, hogy azt folytatjuk amit Londonban abba hagytunk??
Szerintetek lövünk majd távolról?
Ahogy elnézem, nem ártana majd...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Soha senkinek nem kívánok sérülést, s látva ezt a Cahill megcsúszást, ez csere, így viszont jön Bosingwa és máris egy kis szerencsefaktor ide!

-
- Director del Fútbol
Messi majdnem
CSAK ÍGY TOVÁBB!

CSAK ÍGY TOVÁBB!
- westerngom
- Entrenador del Barça
- uhhh ezt a kezdőt... 

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Na hajrá!
Bízom Pepben, hogy a megfelelő lelkiállapotú játékosokat játszattja, a tudás megvan.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

A Chelsea az utolsó három meccsén nálunk x-elt.....mi elfáradtunk az utolsó pár meccsen, és a tűz is hiányzott......a csapaton belül is gondokról lehet hallani....., ha így nézem akkor 1:1.....de bízzunk a csapatban és fel kell támadni ja és 4:1 lesz.... 

Haló...
Minden BL meccs előtt lemegy a Barca himnusz? Eddig sosem vettem észre Vagy csak most "mellényúltak"?
2-0 a tippem
Alexis és Messi góljaival.
Hajrá srácok!
Minden BL meccs előtt lemegy a Barca himnusz? Eddig sosem vettem észre Vagy csak most "mellényúltak"?
2-0 a tippem
Alexis és Messi góljaival.
Hajrá srácok!
A mezemet azért felveszemTobias88 írta:Én nem érzek a csapatban elég erőt és önbizalmat, de remélem nem lesz igazam

94:39 6 - 1
Én nem érzek a csapatban elég erőt és önbizalmat, de remélem nem lesz igazam 

94:39 6 - 1
- Tdavid
- Entrenador del Barça
A mai nap után hulla fáradt vagyok de egyszerűen képtelen vagyok kihagyni egy ilyen meccset.
Kíváncsian várom hogy a csapat mennyire szedte össze magát.Ez a két vereség egymás után nem jött jól.
De ha Matat és Drogbát levesszük a pályáról akkor baj nem lehet.Egyedül a védelmük feltörése lesz kemény dió.De hazai pálya, szóval meglehet.
Visca el Barca!
Kíváncsian várom hogy a csapat mennyire szedte össze magát.Ez a két vereség egymás után nem jött jól.
De ha Matat és Drogbát levesszük a pályáról akkor baj nem lehet.Egyedül a védelmük feltörése lesz kemény dió.De hazai pálya, szóval meglehet.
Visca el Barca!

-
- Director del Fútbol
ELŐRE A CÍMVÉDÉSÉRT!
VISCA EL BARCA!

VISCA EL BARCA!
- geridoss
- Director del Fútbol
Egy remek mérkőzést várok!
Ha betalálunk, akkor a Chelsea szerintem nem fog beállni bekkelni, mert egy góllal már nagyon kényelmes helyzetbe kerülnének, akkor nekünk ugye még kettőt kellene begyötörni.
Az én tippem 3-1.
A győzelem kulcsa szerintem a korai gól lesz, azzal rákényszeríthetjük őket, hogy kinyíljanak. Ha a támadósor elkapja a fonalat, végük van. Ha nem, akkor...
Ha betalálunk, akkor a Chelsea szerintem nem fog beállni bekkelni, mert egy góllal már nagyon kényelmes helyzetbe kerülnének, akkor nekünk ugye még kettőt kellene begyötörni.
Az én tippem 3-1.
A győzelem kulcsa szerintem a korai gól lesz, azzal rákényszeríthetjük őket, hogy kinyíljanak. Ha a támadósor elkapja a fonalat, végük van. Ha nem, akkor...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Kösz khanty
jó meccsnézést!!!

http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t ... rum=streamBarca 97 írta:Bocs még új vagyok itt valaki légyszi megmondaná hol tudok online meccset nézni? előre is kösz!!!
Hajrá.
Jó meccsnézést mindenkinek.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bocs még új vagyok itt valaki légyszi megmondaná hol tudok online meccset nézni? előre is kösz!!!