2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is nézném attól függetlenül hogy elment a kép tudtok segiteni letöltöttem amit kellet és ott vagyok az oldalon hova kell mennem hogy lássam a meccset?Cooltiszo írta:Rojadirecta.comnoname írta:Valaki adjon már egy linket, ahol adják a meccset...
Ha egyáltalán adják...
Az UUSE progit innen tod letölteni: http://www.rojadirecta.com/download_p2p_tv_apps.htm
Rojadirecta.comnoname írta:Valaki adjon már egy linket, ahol adják a meccset...
Ha egyáltalán adják...
Igen, 3-0. Gólok: Xavi (22.), Eto'o (28.), Henry (36.).Rivaldinho írta:Hali! Mennyi az állás ? 3-0 ? Eto, Xavi, Henry ?
SopCaston adja vmi ?
Codec? Sztem vmilyet szedj le.CS-KO írta:Nem tudjátok véletlenül mi lehet a gond?
Megy a műsor rendesen, de a színe nem stimmel a fű lila a mi gyönyörű grnánátvörös kék mezünk pedig zöld és rózsaszín
Most raktam fel az előbb a WMP 10-et mert kérte ez a [auto_cenzúra]. Szerintetek mit tudok vele kezdeni ?
Azért a nagy 3-asnak is volt egy-két jó megmozdulása,de Yaya tényleg jó igazolásnak tűnikCooltiszo írta:Az első félidő alapján nagyon nagyot játszik Yaya, mesteri...
Ugyan, inkább köszönöm a segítséget!CS-KO írta:Bocsi nem is gondoltam, hogy az vagy csak segíteni próbáltam
mégegyszer bocs