Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fogják. Törvényszerűen egy rakat szr mindenki a madrid ellen, de a Barca ellen gumibogyó szörpöt isznak. Ez már csak ilyen... Aztán, ha még sincs erről szó, kedves bíró pajtásék rásegítenek, hogy végre ne legyen bajnok a Barca. That's life.salas9 írta:A hazai mérkőzésükre gondoltam. Idegenben 8-0 és a 7-1 az sima, de kupában is eléggé pörögtek ellenünk, most is láthatod, hogy pörögnek. Várom, hogy ellenetek is megmutatják-e ezt a mentalitástSzerintem nem...
Meg mellesleg most se mondhatjuk rájuk azt, h annyira pörögnének... Inkább a helyzeteiket használták ki nagyon jól.daffy írta:mért,az előző barca - osasunán pörögtek?salas9 írta:Azon kívül, hogy pocsékul játszunk és asszisztálunk, kíváncsi leszek az Osasuna a Real ellen is fog-e így pörögni mint most
utolsó 5 barca elleni meccsükön kaptak 19 gólt és lőttek 1et
A hazai mérkőzésükre gondoltam. Idegenben 8-0 és a 7-1 az sima, de kupában is eléggé pörögtek ellenünk, most is láthatod, hogy pörögnek. Várom, hogy ellenetek is megmutatják-e ezt a mentalitástdaffy írta:mért,az előző barca - osasunán pörögtek?
mért,az előző barca - osasunán pörögtek?salas9 írta:Azon kívül, hogy pocsékul játszunk és asszisztálunk, kíváncsi leszek az Osasuna a Real ellen is fog-e így pörögni mint most
Hahahahahalluisllach89 írta:Ha már úgyis így állunk a bajnokságban, akkor igazán bevezethetnének egy olyan nyereményjátékot hogy mindig játszik egy random Barca drukker az elejétől, tök nagy sikere lenne
100000000% hogy életül legrosszabb napját fogják majd kisalas9 írta:Azon kívül, hogy pocsékul játszunk és asszisztálunk, kíváncsi leszek az Osasuna a Real ellen is fog-e így pörögni mint most
Most már nem izgulok.daffy írta:mi a fenén izgulnál akkor,ha puyol már az első 10 percben eldöntötte volna?G.Gabe írta:Kérdem én, miért kellett 2 gólt meg egy félidei előnyt adni??????
meg mondjuk ugyan mindegy lesz mársalas9 írta:Most is csak az utolsó 5 percre állt be ellenükKelemen Berti írta:Alves eltiltatta magát a Valencia ellen?grat