Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek után Pep bajnoksággal kapcsolatos nyilatkozatai szabadfordításban:Sanama írta:Cuenca és Tello
Ez most komoly? Cesc Ini Xavi pihennek... Zsír.
lol, attól még játszottCali írta:Puyolt levette a pályáról...Cali írta:Amúgy Puyollal a pályán olyan 53 54 meccse nem kaptunk ki... Van még esély!
Puyolt levette a pályáról...Cali írta:Amúgy Puyollal a pályán olyan 53 54 meccse nem kaptunk ki... Van még esély!
Laci7 írta:Nem szoktam fórumra írni, inkább csak olvasom, de ehhez tudok hozzászólni: ÖKÖR VAGY !krampusz írta:Kár elutazni Leverkusen ellen, ott is szívás lesz!!
Itt a vége fuss el véle..... Felvan adva lecke Pepnek. Ha nem tud változtatni nagyon hamar, akkor az elért nagyszerű sikerek ellenére megkell köszönni a munkáját. Sajnos a múltból nem lehet megélni, főleg nem egy Barcelonánál, hamar előkerülnek azok a bizonyos kendők...
Nem lesz jobb! De ettől függetlenül ha gyengén játszunk hadd bosszankodjunk már. Egy-két emberen kívül nem akarja a fórum elzavarni Pepet, eladni Messit és ledózeroltatni a Masiat. Gyatrán, dekoncentráltan játszunk, pontatlanul és akaratgyengén. Ez engem végtelenül zavar, és ennek hangot is adok.visca el barca írta:én meg attol vagyok ki, hogy egyszer nem leszünk bajnokok és olyan szinten megy a sívás rívás, mintha kiestunk volna a 3. vonalba....
én sem örülök annak ami most van, de ez van... TAKARODJON MINDENKI! ez most jobb?
Köszi, majd pü-ben leírom a címemet.daffy írta:kölcsönadom a kamerát
nem kell szerintem itt ereket vágni,ha ez a meccs elmenne,akkor ugye le lehet húzni a rolót és a bl-re pihentetni,meg a maradék 1 kupameccsre. megoldható feladat
Homlokomra tetováltatom, hogy CR7tri_campeones írta:én meg dolgozniszajko írta:tesóm madridos mezébe megyek suliballuisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma
kölcsönadom a kamerátlui1698 írta: Hát, ha ma Messi lő 3-at én libaháton megyek Pamlonába és felajánlom szerény szolgálataimat neki életem végéig.
Hát, ha ma Messi lő 3-at én libaháton megyek Pamlonába és felajánlom szerény szolgálataimat neki életem végéig.daffy írta:amúgy szerintem nyertek,messi lő 3 gólt és a félidei fikázás ellenére a mennyekbe lesz emelve
ámendaffy írta:nincs tv-m az albérletbe,mert minek. illetve nem nézem a meccset. kamera van. amúgy szerintem nyertek,messi lő 3 gólt és a félidei fikázás ellenére a mennyekbe lesz emelvelui1698 írta: Videóra is veszed barátocskám?![]()
Cali írta:
Lehet Pepnél ekkora hátrányban, már nagyobb prioritást élvez a BL. Plusz rengeteg sérültünk van, rengeteg játékos, akit pihentetni kell.
Azt magyarázza el nekem valaki, hogy egy Barcelona edző, február elején, 7 pont hátrányban, otthoni klasszikussal tavasszal ugyan mi okból adja fel a bajnokságot?! Vagyis mi jogon teszi, mi indokolja ezt, miért kéne feladni...hiszen pont ő az, aki kétszer is megcsinálta azt, hogy BL mellett a kiélezett bajnokságot is megnyerte.Replay írta:Kezdő alapján azért már lehetett előre sejteni, hogy Guardiola-bácsi lemondott a bajnoki cimről.
nincs tv-m az albérletbe,mert minek. illetve nem nézem a meccset. kamera van. amúgy szerintem nyertek,messi lő 3 gólt és a félidei fikázás ellenére a mennyekbe lesz emelvelui1698 írta: Videóra is veszed barátocskám?![]()
én meg dolgozniszajko írta:tesóm madridos mezébe megyek suliballuisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma