2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
rojadirecta.com-on van kinn egy csomo stream, meg gondolom BarcaTV, ilyesmi.CS-KO írta:Hali mindenki, tudja valaki hol lessz a mecs ?
Noigen, én is kínaiul tettem felSlither írta:A Pcast installja vmi tök zavaros betúkkel volt tele, ezért hagytam a francba. Még jó, hogy ilyen gyenge volt ez a meccs, így nem maradtam le sokról.
KÖSZÖNÖM!!!!!!Gauchomester írta:Internet Explorerrel Livefooty.org, aztán kiválasztod a második Stream-et, aztán istall a programot amit ott kiír, írja is hogy hogyan, azt installálod a gépedre, aztán visszamész az oldalra frissítesz egyet, és várod míg betölt, ezt tettem én is, nekem kb öt perc alatt meg volt..
bár nem tudom, még ha minden rendben is megy, a hajrát talán láthatod....
Igen de ird már le hogy lépkettél!!!!Slither írta:Sopcaston nincs semmi.Gauchomester írta:nem tudom, hogy azon személyek, akik rojadirectán vagy máshol próbálkoztak, milyen sikerrel jártak, de azt nem tudom hogy miért nem jön be nektek a livefooty-n nekem kb öt percet vett igénybe, és igazából két helyen is bejött SopCaston és PCaston is....
Sopcaston nincs semmi.Gauchomester írta:nem tudom, hogy azon személyek, akik rojadirectán vagy máshol próbálkoztak, milyen sikerrel jártak, de azt nem tudom hogy miért nem jön be nektek a livefooty-n nekem kb öt percet vett igénybe, és igazából két helyen is bejött SopCaston és PCaston is....