Élő közvetítések
A madridra hangolva, az évfordulón kéne az az ötös
Több nem is kell. Gyerünk!

- 18Barca99
- Capitá del Barça
egyébként elnézést a kötözködésért nem bántásból írtamwesterngom írta:köszönöm!! jogos!

on: kicsit figyelhetnénk jobban hátul mert elég sok az eladott labda
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
ha valaki benyögi, hogy Villanak csak ez a gól kellett, hogy beinduljon és mostmár fantasztikus és újra világklasszis lesz, azt legyilkolom-mészárolom. 

a poén, hogy a meccs végén is kikockázták, csak ezek nem vették észre...bence-barca írta:Ezt kicsit (nagyon) elfogultságnak tartom, h itt kikockázzák egy meg nem adott gólunkat a félidőben. Aligha teszik meg ezt más csapatnál szerintem.
erre meg most kezdnek el okoskodni...
ez az igazi szánalom...
még ha a zuhanyhíradóban vagy vmi hasonló színvonalas helyen csinálják, oké... de ez...
madridista
- westerngom
- Entrenador del Barça
köszönöm!! jogos!18Barca99 írta:ne haragudj de ez szó szerint b*sza a szemem. mi ez hogy hagy jöjjön? az had jöjjön nem?westerngom írta:- nah! mondtam én!!!!!!!!westerngom írta:- én Xavi-t lehoznám mielőbb, ez nem az ő meccse, ilyenkor jönnek a sérülések...., hagy jöjjön Thiago és Keita helyére Cesc!
Én Leot is levenném a gyepről, hagy futkorásszon Pedró is egy kicsit!![]()

- 18Barca99
- Capitá del Barça
ne haragudj de ez szó szerint b*sza a szemem. mi ez hogy hagy jöjjön? az had jöjjön nem?westerngom írta:- nah! mondtam én!!!!!!!!westerngom írta:- én Xavi-t lehoznám mielőbb, ez nem az ő meccse, ilyenkor jönnek a sérülések...., hagy jöjjön Thiago és Keita helyére Cesc!
Én Leot is levenném a gyepről, hagy futkorásszon Pedró is egy kicsit!![]()

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- westerngom
- Entrenador del Barça
- nah! mondtam én!!!!!!!!westerngom írta:- én Xavi-t lehoznám mielőbb, ez nem az ő meccse, ilyenkor jönnek a sérülések...., hagy jöjjön Thiago és Keita helyére Cesc!
Én Leot is levenném a gyepről, hagy futkorásszon Pedró is egy kicsit!

- westerngom
- Entrenador del Barça
- önző volt Leo, DE! ezt most elnézzük neki!! 

-
- Director del Fútbol
MESSI 

Még időben feltűnt.bence-barca írta:Ezt kicsit (nagyon) elfogultságnak tartom, h itt kikockázzák egy meg nem adott gólunkat a félidőben. Aligha teszik meg ezt más csapatnál szerintem.
-
- Llegenda del Barça
Ezt kicsit (nagyon) elfogultságnak tartom, h itt kikockázzák egy meg nem adott gólunkat a félidőben. Aligha teszik meg ezt más csapatnál szerintem. 

- westerngom
- Entrenador del Barça
- én Xavi-t lehoznám mielőbb, ez nem az ő meccse, ilyenkor jönnek a sérülések...., hagy jöjjön Thiago és Keita helyére Cesc!

De jó, h azt hittem, h most kezdődik.
Milyenek vagyunk? Csak röviden.

Milyenek vagyunk? Csak röviden.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messi ma (is) rettenetesen önző...
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Alves? Tele van motivációval, hétvégén is remek lett volna, most meg az is. Tömni kéne labdával...S.Agüero írta:Jöhet le Alves, Xavi és Messi, szvsz.
![]()
Helyükre Adriano, Cesc, Pedro
na végre mutat valamit a támadótrió két széle is, villa nagyon sokat van játékban, alexis meg egyre jobb. viszont nekem xavi és messi akik kevesek. xavi szerintem konkrétan botrányos volt, ennyi eladott labdával, és szarakodással a pálya közepén. nem ártana, ha nem játszana az összes meccsen, mikor thiago és fabregas szintű cseréink vannak.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Iszonyatosan feszült hangulata van ennek a meccsnek. Alexis szenzációs. Alves, Xavi, Iniesta, Mascherano, akiket még kiemelnék, illetve Valdés is. Messi lapos egy kicsit, Villa meg már-már mondhatjuk, hogy szokásos (2. gólnál amit ott kóválygott... serdülőben engem ezért cseréltek le mindig).
A lehető legroszabbkor lett vége a félidőnek, mikor már kezdett beindulni a henger. Remélem, hogy nem törik meg gyorsan a negyedórás lendület.
Visca el Barca!
A lehető legroszabbkor lett vége a félidőnek, mikor már kezdett beindulni a henger. Remélem, hogy nem törik meg gyorsan a negyedórás lendület.
Visca el Barca!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Villát azért ne konferáljuk túl. Ezt be kellett lőni. Alexis viszont varázslatos, bár szvsz már a Getafe ellen is az egyetlen volt aki igazán akart játszani. Így tovább és nagy kedvenc lesz a chilei.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- N7
- Jugador del Barça
óó nézd már meg Villa hogy ment le...megsajnáltam:( Amúgy amikor a meccs elején,csinált vmi jó kis cselt úgy tapsolt neki a közöndéég:))Replay írta:Nagyon fontos, hogy Villa és Alexis gólokat rúg, mert segit az önbizalmukon és nagy szükségünk van veszélyes csatárokra Messi-n kivül is.