Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
bence0330 írta: ↑2022.01.03. 19:18:44
TS-nek meg remélem, hogy csak ennyi kellett. Kicsit félek azért attól, hogy ez a reflexvédés kézből még megy neki, akkor van baj, ha lábból is kell mozogni, talán óvatosabb a műtét óta... de lehet, hogy nem, és az egész csak önbizalomhiány a 2-8 óta, ha így van, akkor jó esélyt látok arra, hogy az ő saját kis sötét korszaka véget ért. Ahogy írtad, valami nagyon kitört és kiszabadult belőle, ő is tudta, hogy ez már egy ideje nem volt kóser.
Én is meglepődtem a bírón, máskor fele ekkora durvaságokért kiszór 2-3 pirosat. Azért azt hozzátenném, hogy nem csak nálunk nem sárgázott, rugdalóztak a hazaiak is keményen, plusz az a színház, amit levágtak is gyomorforgató volt.
azert adjunk halat, hogy LAjos nem osztogatta a sargakat nekunk, egy par meg befert volnabence0330 írta: ↑2022.01.03. 19:18:44Hülyén jön ki, de nagyon tetszett a végén a majdnem-tömegverekedés is. Amúgy fehérsport párti vagyok, nem csípem ezeket a dolgokat, de végre felrémlett valami tűz a mieinkben. Ennyi szabálytalanságot, csípést, karmolást én már nem is tudom, mikor láttam a Barcától. Volt köztük 1-2 felesleges, de ez most tökmindegy, nem mélán, tátott szájjal bámulták, ahogy elsuhannak mellettük az ellen támadói, hanem tényleg mindent megtettek.
Puighoz csak annyit, hogy ugyan rengeteg labdát szerzett, meg nem volt gyötrelmesen rossz azért (amúgy magsabb osztályzatot kapott, mint pl Nico), de fényévekre van a Setien alatt akár rangadókon is brillírozó vagány énjétől, de akár még attól is, aki az első 1-2 hónapban néha beállva is mindig feldobta a Koeman-csapatot. Körülményesebb, kevésbé vagány, lassabb az egész jelenség, nem diktálja a tempót, mint a Koeman éra első pár epizódszerepéig, hanem csak úgy sodródik, nem is mutatja annyit magát már. Gondolom önbizalomhiány. Ehhez meg az ő fizikai ereje kevés, ő pont a vadságával és az extrém játékintelligenciájával kompenzált régen. Sajnálom, hogy Xavi nem egy két évvel ezelőtti Puigot kapott, hanem ezt a leeresztett lufit. Ő már tényleg csak 5.-6. számú középpályás, és nem is igazán konkurenciája a többieknek, nincs mese.Kalapos írta: ↑2022.01.03. 12:03:55Kifejezetten szerethető lett a csapat, hozzáállásbeli fejlődés van, és ahogy viselkednek már szimpivé teszi a fiúkat. Stegen védése és a többiek reakciója és az együtt örömködés majd visszaszállás a földre és tovább küzdés a végéig az nagyon szép volt.
De milyen mélyen lehetett ő is, ha egy ilyen védés ennyi feszkót szabadított fel benne? Mintha vulkán tört volna ki pedig ő nagyon hideg szokott lenni, semmi érzelem vagy önkifejezés. Most látszott hogy sok minden nem volt rendben főleg gondolom a 8-2 óta, de vannak ott még sebek azon túl is.
Bence pedzegette többször hogy Mats-al valami nem oké és romlik a teljesítménye (főleg fejben) és hát itt a bizonyíték. Mindenkit letargiából kell összeszedni hogy legyen egyáltalán kedve küzdeni.
Na csak így tovább és tovább.
gondolom a ...Puighoz csak ennyi... egy alig meghatározható dícséretet takar -nálad. akad azért más nézőpont is.(igaz ez az enyém) a (kis )srác egy lelkes fiatal aki jó eredménnyel végzett a foci suliban. egy padlón lévő hiányzóktól megtizedelt csapatban egy olyan poszton ahol passzolni kell -sokat passzolt. na ok. sikeresen. a 69 ből 4(!) szer hosszabban is . meg szerzett is lasztit...ennek ellenére én azt gondolom, hogy amíg a Barcelona arra lesz rászorulva hogy ilyen kalibereket dicsérjen addig a Liga negyedik hely reális cél marad.aynas írta: ↑2022.01.03. 10:46:53Puighoz csak ennyi
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... lorca.html
Araujo csak a szélre tudta tenni Xavi,mert nem volt más embere. A kezdőbe 3 b csapatosnál töb játékost em tehetett, szóval meg volt kötve a keze.
Úgy, hogy a Mallorca nagy része is protokoll alá esett, és úgy, hogy azért a top4 a célunk idén, kötelező volt ez a siker. Az más kérdés, hogy egyszerűen vannak posztok, ahol konkrétan elfogytak az emberek, gondolok itt a támadó szekcióra, ami amúgy is rettentően égető lenne. Ezrét érdekelne engem spec. hogy a sérültjeinkkel mi a fészkes fene van..Sinya22 írta: ↑2022.01.03. 10:44:43Szerintem semennyire nem volt kötelező, kiálltunk 4 középhátvéddal, egy olyan középpályás sorral akik sose játszottak így együtt 1 percet se, a támadósorba meg volt egy LDJ meg 2 ember az 5/a-ból![]()
LDJ gólja nélkül nem tudom mi lett volna a második félidőben, így is szerencsével lett meg a 3 pont. Szegény Xavit az ág is húzza, nem elég, hogy amúgy is egy nagy lyuk ez a keret, még a fele ki is dől.
Ezzel a szűk kerettel nem csak az a gond, hogy sok posztra már 1 ember sincs, hanem hogy megint vannak olyan időszakok, ahol valakinek folyamatosan játszani kell, mert már így is egy nagy kényszerűség a kezdő. Gondolok itt De Jongra vagy Piqué-re, Depay is kifulladt, nehogy őket is ledöntse fáradtság előbb-utóbb.
Szerintem semennyire nem volt kötelező, kiálltunk 4 középhátvéddal, egy olyan középpályás sorral akik sose játszottak így együtt 1 percet se, a támadósorba meg volt egy LDJ meg 2 ember az 5/a-bólRonaldinho&Barca írta: ↑2022.01.03. 08:15:57Szép és jó ez a siker, bár valamilyen szinten a megtizedelt Mallorca ellen kötelező volt, haladunk előre de 9 nap múlva el classico, nem tudom ez a jelenlegi csapat mennyire kèpes felvenni a kesztyűt egy reallal. Jó lenne ha már a szokásos sérült mag, Fati-Pedri vissza térne, és a bajnokság második felét nem a 2-3. vonallal kellene letolni.
SR nem áll rendelkezésre, Alves nem nevezhető, Dest pedig november eleje óta sérült, most koronás, szóval nem volt sok választása és ő az aki elég gyors hogy ki lehessen tenni. Emlékezzünk mi volt mikor a Villarreal ellen Garcia volt szélen. Bár Minguezat használhatná, de nem nagyon bízik benne. Ha Alves és/vagy Dest hadra fogható lesz, szerintem nem lesz kérdés, hogy Araujo centert fog játszani.Peter írta: ↑2022.01.02. 23:40:22Egyébként éppen a gyenge szélsőhátvéd felhozatal miatt nem erőltetném ezt a 4-3-3 formációt.
Nem a mai meccs kapcsán gondolom ezt, hanem eredendően is. Már Torres is itt lesz, szóval hagyni kellene a szélsőkre a szélsők dolgát, cserében középen masszívabbak lehetnénk.
3 - 4 - 3 és mindenki a saját helyén érezhetné magát. Persze amennyiben úgy, ahogy mindenki rendelkezésre állna.
garcia, araujo, piké - nico, gavi, de jong, pedri - torres, depay, fati vagy dembi, torres, fati
Szóval a négy támadónkból hármat úgy összerakni, hogy belőlük legyen kettő a két szélsőnk.
Védelem sem kolbászolna fel feleslegesen stb stb
Busquets nem lesz kihagyva a kezdőből, abban biztos lehetsz. A teljesitmenye alapjan nem is kell egyebkent kihagyni. Ha valaki kilog, az de Jong egyelore. Es Pedrinel varjuk csak meg azt a visszaterest. Ugyanez ervenyes Fatira. Egyebkent szerintem nem eleg stabil a jatekunk a harom vedos dologhoz. Ha megis azt valasztja neha Xavi, akkor viszont boritekolhatod Albat a kozeppalyan.Peter írta: ↑2022.01.02. 23:40:22Egyébként éppen a gyenge szélsőhátvéd felhozatal miatt nem erőltetném ezt a 4-3-3 formációt.
Nem a mai meccs kapcsán gondolom ezt, hanem eredendően is. Már Torres is itt lesz, szóval hagyni kellene a szélsőkre a szélsők dolgát, cserében középen masszívabbak lehetnénk.
3 - 4 - 3 és mindenki a saját helyén érezhetné magát. Persze amennyiben úgy, ahogy mindenki rendelkezésre állna.
garcia, araujo, piké - nico, gavi, de jong, pedri - torres, depay, fati vagy dembi, torres, fati
Szóval a négy támadónkból hármat úgy összerakni, hogy belőlük legyen kettő a két szélsőnk.
Védelem sem kolbászolna fel feleslegesen stb stb
Egyébként éppen a gyenge szélsőhátvéd felhozatal miatt nem erőltetném ezt a 4-3-3 formációt.