MatyiG írta:Az eddigi négy továbbjutó közül az Ajax lenne a legideálisabb szerintem. Ha kiejtjük a Lyont.
Még csak március, de jó esélyeink vannak a triplázásra. Kemény lenne 10 éven belül háromszor.

Porto?
Amúgy elég rendesen elsiklott a hazai sajtó erről az amúgy szerintem elég fontos változtatásról.
Igazából ugyanaz lesz mint eddig, annyi hogy az elődöntő lehetséges párosítását is megtudjuk hamarabb, lehet úgy voltak vele, hogy értelmetlen összehívni nagy csinadrattával a fél világot, hogy utána 2 perc alatt összesorsoljanak összesen 4 csapatot.
Szerintem pozitív, mert ha tovább megyünk a Lyon ellen, akkor azt is megtudhatjuk már 15-én, hogy az elődöntőben melyik párosítás győztese várna ránk egy esetleges továbbjutásnál.
Azért az milyen lenne ha például most megkapnánk a Portot, utána meg egy Ajax-Tottenham párosítás várna ránk
Ez nem valószínű azért, de ennek ellenére is kötelező nagyon megnyomnunk ezt a BL-t, mert ritka nagy lehetőség, hogy odaérjünk.
Mennyire szép lenne már, ha a 2009-es legendás csapat kereken 10 éves évfordulóját egy újabb Triplával ünnepelnénk meg

(esetleg 6 kupás év)
Nem tartok annyira amúgy Lyontól, 4 okból:
1. Idegenben is sikerült hatástalanítanunk őket, és szinte nem is láttuk a meccsen azokat a félelmetes kontrákat amiket a City és társai ellen műveltek, ez bizonyítja hogy jók voltunk ellenük, pláne idegenben ami nálunk ritka kincs mostanság.
2. Az eheti eredményektől függetlenül eleve erős lélektani erővel vághattak nekünk, mert idén már elverték a Cityt, a City nem tudott nyerni ellenük, plusz a PSG-t is elverték az odavágó előtt, mi más adhatna mentális erőt nekik?
3. Nem nyertünk az odavágón, nem úgy mint a Real és a PSG
4. A srácok láthatták hogy mit műveltek a lenézett csapatok kedden és szerdán, így remélhetőleg fel sem merül Messiékben hogy egy kicsit is lenézzék a Lyont, és túlságosan nyeregben érezzék magukat.
Ennek ellenére kemény küzdelem lesz, remélhetőleg Barca továbbjutással.