Egyéb Barça meccsek
De ha mégis jönnek, akkor ott lesz a fórumtali is... 

-
- Eurobarca Staff
A Barçáról már tavaly, vagy 2006-ban is volt szó, mármint, hogy M.o.-ra jönnek, kiváncsi vagyok, hogy most mi lesz belőle...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Jaj, én is annyira örülök. Nagyon-nagyon jó lenne látni őket élőben, remélem, hogy meg tudják szervezni a meccset. Hajrá!

"Mi jut eszünkbe, ha azt halljuk: FC Barcelona? A világ legjobb klubcsapata? Egy életérzés? Az ellenállás, a függetlenség jelképe? Vagy még ennél is több? Egy igazi Barcelona-szurkolónak minden bizonnyal még ennél is több."
- jimbeam027
- Barça C
mit is mondott anno julius caesar? cirkuszt és kenyeret a népnek

Forca Barca!
Hát ez hatalmas lenne ha összejönne.Messit kétszer is láthatnánk a nyáron.Na meg Barca,hát nagyon reménykedem,hogy sikerül.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért mekkora lenne már látni őket élőben. TE JÓ ÉÉÉÉÉG
Henry, Messi, Eto'o, Puyol, Xavi, Ini és a többiek
Dinho lehet addigra már nem lesz itt
Gyerünk Kisteleki Te pötsch... Szórakozást a népnek!!!!!

Henry, Messi, Eto'o, Puyol, Xavi, Ini és a többiek

Gyerünk Kisteleki Te pötsch... Szórakozást a népnek!!!!!

-
- Capitá del Barça
Arra még várjunk azért, de ha lesz kötelező a megjelenés
Én kétszer is voltam fent a stadion szállóban. Sikerült pár autogramot szerezni
A Real Madrid itthoni fellépésén Salgado, Owen és Roby Carlos írta alá(aki mellesleg nagyon rendes ember, ott kívül álltam és kijött a széléhez).
A régi nagy ZTE - MU meccsen pedig sikerült aláírást szerezni Sir Alextől, Beckhamtől, Van Nistelrooytól, Verontól és Scholestól.
Remélem jönnek

A Real Madrid itthoni fellépésén Salgado, Owen és Roby Carlos írta alá(aki mellesleg nagyon rendes ember, ott kívül álltam és kijött a széléhez).
A régi nagy ZTE - MU meccsen pedig sikerült aláírást szerezni Sir Alextől, Beckhamtől, Van Nistelrooytól, Verontól és Scholestól.
Remélem jönnek

- Titinho
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=166991
Itt van a cikk! Nyáron lehet, hogy jön a Barca???
Az Argentínok eddig biztos, a Barca és Hollandia pedig még kétséges az időpont miatt! Na...hol kell jegyet rendelni???
Az biztos, hogy ott leszek!!!
Itt van a cikk! Nyáron lehet, hogy jön a Barca???

Az Argentínok eddig biztos, a Barca és Hollandia pedig még kétséges az időpont miatt! Na...hol kell jegyet rendelni???

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
én nem láttam a nemzeti sportot. mi a helyzet?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Az 100%, hogy a három meccsből kettőn kinnt leszek, ami valszeg az Argentín és a Barca meccs lesz. Remélem egy autogrammot is eltudok csípni 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Hogy minimum felszántják a pályát, hogy bizonyítsák rijkaardnak, hogy érdemes velük számolni legalább epizódszereplőként tétmecsen is... Ha ez a hozzáállás megvan, akkor onnantól már mindegy az eredmény!kovinho írta:Sajnálom a vereséget, de nem tudom mit vártunk ettől a csapattól.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- noname
- Llegenda del Barça
Mit vártatok néhányan.A csapatunk 16-20 évesekből állt, ezenkívül egy nulla Ezquerro.Két jobb játékosunk volt:Silva és Jorquera, az ellenfél pedig a másodosztály egyik, ha nem a legerősebb csapata volt.

A Fifa egy szégyen
Szerintem nem arról van szó, hogy leszarták a meccset, hanem hogy amíg nálunk 16-20 éves rutintalan srácok játszottak (Santiékkal kiegészítve), addig a Násticban a La Ligát is megjárt, ereje teljében lévő felnőttek játszottak, max 1-2 fiatallal kiegészítve.

- Capon
- Llegenda del Barça
Én nem láttam a mcset de ha tényleg lesz....k akkor minek indulnak el ebben a kupában? Tényleg a Barca B-nek kéne mennie, ha ez ekkora nyűg mindenkinek. De amit azért nem tudok megérteni: ezek focisták ezért kapják a pénzt, a barca egy fociklub. Ha már valaminek a döntöjébe kerülnek azért kelene valamit kezdeni. Végül is mindenki ezért kapja a fizetést. Nem a két szép szemük miatt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- gianni
- Entrenador del Barça
ezq még ilyen meccseken sem tud bizonyítani,nem semmi.noname írta:A Nastic valamivel erősebb felállásban ment ki, szóval nem lep meg a vereség.Ahogy elnézem Ezquerro megint hozta a várhatót-minednt kihagy.Télen el kell küldeni!!!
- gianni
- Entrenador del Barça
jogosmypeter írta:nem a felálláson múlik. Ha a Barca meg akarja nyerni a Katalán kupát, akkor
1: az éppen lehetséges legerősebb felálásban kell játszani
2: ha már ilyen a felállás, akkor hajtsanak
ez így gyökérség, főleg a katalán Barca szurkolókkal szemben
ha nem akarja megnyerni, akkor ne induljon, vagy induljon név szerint a Barca B.
nem a felálláson múlik. Ha a Barca meg akarja nyerni a Katalán kupát, akkor
ha nem akarja megnyerni, akkor ne induljon, vagy induljon név szerint a Barca B.
-
- Barça B
Hova? Nem kell senkinek...noname írta:...Ezquerro megint hozta a várhatót-minednt kihagy.Télen el kell küldeni!!!...

- noname
- Llegenda del Barça
A Nastic valamivel erősebb felállásban ment ki, szóval nem lep meg a vereség.Ahogy elnézem Ezquerro megint hozta a várhatót-minednt kihagy.Télen el kell küldeni!!! 

A Fifa egy szégyen
Azért ez vicces. Miért nem lehet kicsit komolyabban venni?