Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
MEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSIIIIIII
No problemo amigo, Messi góltlövo gyorsano végéno 

2-0, Messi.
"Sosem kérdezted, mégis sosem tagadtam:
saját magam hite vagyok magamban "
saját magam hite vagyok magamban "
ÖTVEN GÓL!!!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Messi
2-0!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Messithebest
- Director del Fútbol
Ez megint csak hogy jön ide? Van neki gondolom saját topikja, nem kell ide benyögni a barcás élő topikba....hady írta:4:3az olaszoknak nem jutottunk fel

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
4:3az olaszoknak nem jutottunk fel 

Másoltatok 1-2 kulcsotkas7as írta:Es ha leserul 1 v 2 kulcsjatekosunk?

Egyébként még 10 perc van hátra és úgy tűnik nem lesz gond. Ne parázzatok. Ez a csapat nem így fog játszani a BL-ben.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Fel kell frissíteni nyáron a keretet,ez tisztán látszik.
Akkor is tartom ezt, ha megnyerjük a BL-t meg a bajnokságot is. Tompa, fásult a társaság nagyon.
Akkor is tartom ezt, ha megnyerjük a BL-t meg a bajnokságot is. Tompa, fásult a társaság nagyon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
3:3hosszabbitás
- kas7as
- Jugador del Barça
Es ha leserul 1 v 2 kulcsjatekosunk?MessiFan írta:SemmitIlúvatar írta:MessiFan írta:Ez a meccs arról szól, hogy nyerjenek, mind1 hány góllal. Eddig nyerésre állnak. Szerintem nyerni is fognak.
értem, és mit fogsz szólni, ha bemákolnak egyet nekünk? ...
Ha döntetlen lesz nem fog összedőlni a világ.
"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
Guardiola állítása Xaviról.
SemmitIlúvatar írta:MessiFan írta:Ez a meccs arról szól, hogy nyerjenek, mind1 hány góllal. Eddig nyerésre állnak. Szerintem nyerni is fognak.
értem, és mit fogsz szólni, ha bemákolnak egyet nekünk? ...

Ha döntetlen lesz nem fog összedőlni a világ.

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
én csak azt nem értem hogy miért Xavi jön a helyére ?Ilúvatar írta:begörcsölt milito lába.. nem kellemes

Ez a meccs arról szól, hogy nyerjenek, mind1 hány góllal. Eddig nyerésre állnak. Szerintem nyerni is fognak.Ilúvatar írta:real 6 ot lőtt ma.
mi meg 1 -et.
de jólesz a BL
jó persze, tartalék csapattal álltunk ki
ott ül a padon egy tehetséges 21 éves középhátvéd, erre behozza Xavit... az ilyentől megőrülök...