Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NP, be vagyok tintázva, lényeg hogy nyerjünkFecooo írta:eszembe sem jutott kioktatni!! bocs, ha ez jött le belőle!
Norbi lesz sztem...soadroli írta:Nem Horváth Ferenc lesz a kommentátor.
Akkor Farkas Norbi lesz, nem? Vagy esetleg Faragó Ricsi
De igen, értelekFecooo írta:látom nem értetted meg a lényeget
ha van egy olyan párharc, ami évente átlagban 2x van, akkor a két meccs között eltelt idő miatt minden egyes összecsapás előtt hatalmas extázisban vagyunk MI szurkolók! ha azonban két héten belül 4x is játszunk velük, óhatatlanul is kisebb ennek az érzésnek a mértéke a 3.-4. meccsnél
így már érthető?(nem a meccsek fontosságáról beszélek...)
Ennél nagyobb. Minek kell ezt beharangozni másnak mint tét nélküli bajnokinak? Tilos kikapni de nehogy már fontosabb meg nagyobb meccs legyen mint a CDR döntő vagy a BL visszavágó.Fecooo írta:hiába ez tűnik a legkevésbé jelentősnek a 4 meccsből, ez az első meccs, ezt várjuk legjobban, a 3-4. meccsnél is lesz extázis, de nem ekkora, mint most!
Pontosan.. 3pont 3pont!! Igaz mondjuk, hogy ennek a meccsnek nagyobb presztizse van mint lesz az Osa ellen.. mind2 meccset hozzni kell, nincs itt baj xDmessideco írta:Ne hülyéskedjünk már... Az Osasuna ellen is 3 pont a tét, itt is...
Nem szabad bajnoknak könyvelnünk magunkat
én pedig remélem,hogy a bíró isTim írta:Lefogadom Perez elnök úr is így gondolja...daffy írta: nembaj,győzzön a madrid,a pénz nem számít
Lefogadom Perez elnök úr is így gondolja...daffy írta: nembaj,győzzön a madrid,a pénz nem számít