Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ennél nagyobb. Minek kell ezt beharangozni másnak mint tét nélküli bajnokinak? Tilos kikapni de nehogy már fontosabb meg nagyobb meccs legyen mint a CDR döntő vagy a BL visszavágó.Fecooo írta:hiába ez tűnik a legkevésbé jelentősnek a 4 meccsből, ez az első meccs, ezt várjuk legjobban, a 3-4. meccsnél is lesz extázis, de nem ekkora, mint most!
Pontosan.. 3pont 3pont!! Igaz mondjuk, hogy ennek a meccsnek nagyobb presztizse van mint lesz az Osa ellen.. mind2 meccset hozzni kell, nincs itt baj xDmessideco írta:Ne hülyéskedjünk már... Az Osasuna ellen is 3 pont a tét, itt is...
Nem szabad bajnoknak könyvelnünk magunkat
én pedig remélem,hogy a bíró isTim írta:Lefogadom Perez elnök úr is így gondolja...daffy írta: nembaj,győzzön a madrid,a pénz nem számít
Lefogadom Perez elnök úr is így gondolja...daffy írta: nembaj,győzzön a madrid,a pénz nem számít
dejó... gyorsba feldobtam 1500at a barcára. gondoltam 7 védekező játékossal csak nem kockázatosLM10 írta:Marcelo kezd végül.bali 15 írta:A másik oldalon azt írják, hogy Marcello mégis kezd.
Most akkor mi van?
Puyooooooool! Pont a legjobbkor. Abidallal jobb lenne de így sem tér el sokkal az 5-0ás kezdőtől.Lionel Kicsi Messi írta:Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesa, Villa, Pedro és Messi.
Az baj? Csak mert ősszel két gólt minimum kaptatok róla.daffy írta:azlevproff írta:Marcelo csere?