Lesimáztuk, de kellett a két gyors első félidős gól nagyon.
Nem volt rossz ez a cchelsea, de a végén mindig rossz döntést hoztak, szerencsénkre.
Ma nem tetszett a védekezés, úgy összességében. Umtiti mondjuk remekelt ismét.
Kp szintén necces volt, ott Busi gyenge játéka rányomta a bélyeget a dolgokra. Sérüléséért kár, de ma nem vesztettünk sokat a kiválásával. (ritka az ilyen, de ma a rosszabb teljesítmények között volt. tudom, mindjárt jön a védőügynökség a statokkal.

)
Suárez is szenved, azért jó lenne ő is megtalálná itt a bl végére a góllövő cipőjét, mert kellene tőle is a gól.
Mi van még?
Jah Dembele gólja parádé, Messi aogy lefújatta a védőket, majd látta a kicsit, ő meg átvette és bumm.
Aztán meg az a becsúszása a cseréje előtt...omg...már éppen szidtam a védőket, hogy csak összehoztak egy gólt.
Messi meg embertelen, jól éreztem a 2 dugót ma tőle, kár hogy nem lehetett egymás mellett megtenni a H/H-val, jót hozott volna.
Igazából mindegy kit kapunk, két opció van, könnyű: Roma,Sevilla.
Vagy nehéz: Real,Juve,Bayern,Pool,City.
Bár aki a nehézben van, azok közül is mindet meg tudjuk verni, megfelelő hozzáállással, és egy ilyen Messivel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."