sjd írta:Ezt nem is vártam el, csak gondoltam jelzem, hogy nem kéne kiakadni egy olyan dolgon, ami már évek óta így van.
Azon is kiakadt tavaly a fél fórum minden meccsen! ami azt jelentette, h heti kétszer akár, ha Pedrot már megint kezdőbe láttuk. Ehhez képest az, h egy év után nem tetszésemnek adtam hangot.... nem hiszem, h ezen kéne fenn akadni. Te például Neymar árával nem értesz egyet, pedig mai futballban sajnos már teljesen megszokott, h ekkora pénzek elmennek még olyanokra is, akik nem biztos, h megérnek annyit.
sjd írta:
Konkrétan leírtad, hogy "nem Tata ellen irányult, ez mindig is zavart", ezek után én színezem ki, hogy nem tetszik neked ez a bevett gyakorlat meg hogy hülyeség volt ez a többi edző részéről? Most akkor tényleg mondd már el, hogy mire vonatkozott, ha nem Tatára és nem is az egész "azért alapkezdőket is fennhagyunk a kupa odavágón" jelenségre.
Itt ezt arra értettem, h teljesen máshogy hangzik az, ha 'lebarmozom' az edzőt, amit te írtál úgy mintha megtettem vna, mintha csak szimplán megkérdőjelezem a döntését. Nem mindegy, ha azt írja az ember, h Pedro 'minek kezdő, nem játszik jól' vagy ha azt, h 'egy utolsó szerencsétlen és kikéne rakni a keretből is'. Van különbség a kettő között, én azért írtam, mert te úgy írtad, mintha lebarmoztam vna Martinot, amit nem tettem.
sjd írta:
Jó, de most akkor komolyan 1 db ember, meg két, 20 perccel később végrehajtott csere a probléma? Lehet, hogy pihenhetett volna Cesc, ok, nem kapunk ki, nyerünk 2-1re, és akkor a következő meccsen viszont nézheted Neymart Traoré meg Dongou helyett, mert azt a meccset is hozni kell. Akárhogy is nézzük, azzal az ifik csak jobban járnak, hogy a visszavágó tét nélküli lett.
(Montoya meg az elmúlt 5 meccset végigjátszotta, szerintem ezt nem sokan mondhatják el magukról a csapatból. Most ő esett áldozatul a rotációnak. Hozzáteszem, ennek akkor van értelme, ha a következő meccsen Adriano ül a padon, egyébként egyetértek, hogy Montoyának kellett volna kezdenie.)
Igen, pont ez zavar. Mert az, h már egy ember nem játszik és a cserék is hamarabb vannak azzal is pihenhetnek azok, akikre később nagyobb szükség lesz. De igazából mindegy, senki nem sérült meg és nyilván ők is kibírják, hisz ehhez vannak szokva. Csak amikor látod, h pihenhetnének zavar, ha mégis játszanak. Amúgy meg túlzott optimizmus talán, de nem hiszem, h egy ifivel többen megszorongatott vna minket a Cartagena, szerintem mehetett volna ugyanúgy a fiatalok zöme a visszavágón.
De mondom, hagyjuk is a témát, feles ezen vitatkozni, te úgy, én így látom a dolgokat.