Élő közvetítések
úristen Villa mit csinált megint... 

- geridoss
- Director del Fútbol
Thiago - Keita csere kinéz nálam...
Szerk. : Gondolom nem, de megkockáztatom: kicsik meccsét nézi valaki? Hogy muzsikálnak? A 0-0 nem feltétlen rossz játékra utal..
Szerk. : Gondolom nem, de megkockáztatom: kicsik meccsét nézi valaki? Hogy muzsikálnak? A 0-0 nem feltétlen rossz játékra utal..
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Busi majdnem olyan jól vezeti fel a labdát mint Elek a válogatottban...majdnem 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Még mindig nem Fifa Manager meg társai!Kb minden edző elfogadná, ha csak ilyen "gyenge lenne" a kispadjaEde72 írta: ez igaz, de azért már vicc kategória, hogy az FC Barcelona kispadján 4 ifi játékos ül...ez nem a Malaga itt legalább 20 klasszis játékosnak kéne lenni épp a hosszú idény miatt.
na mindegy figyeljük a fiúkat
- D.Villa
- Jugador del Barça
Erre én is allergiás vagyok...ozsimiki írta:függetlenül,h most épp mi jöttünk ebből jól ki, annyira szánalmasnak tartom,h egy férfi így rájátszik az ilyen pöccintgetésekre... teljesen ki kellene ezt venni a fociból, és utólag eltiltani azt is aki egyértelműen rájátszik és még máshova is kapja a kezét mint amit érintettek...teljesen ellentétes a sport szellemiségével ez.
Alvest sem kell félteni
Amikor kiöregedik akkor mehet Hollywoodba.
A piros jogos.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ez igaz, de azért már vicc kategória, hogy az FC Barcelona kispadján 4 ifi játékos ül...ez nem a Malaga itt legalább 20 klasszis játékosnak kéne lenni épp a hosszú idény miatt.P.U.Y.O.L. írta:Én is csak bizakodom, hogy bemennek előbb-utóbb a helyzetek, de azt nem gondolom, hogy vége lenne a világnak, ha kiesne Messi egy időre. Persze remélem, hogy nem fog. A világ legjobb játékosának nélkülözését meg nincs olyan csapat, amely ne érezné meg.Ede72 írta:igazad van, csak nagyon [auto_cenzúra] dolog, hogy van egy világklasszis Villánk, egy ÓRIÁSI TEHETSÉGNEK kikiáltott Bojan, azt a két csatár nem ér fel eggyel sem...ennyire rosszul régen álltunk támadók dolgában azt hiszem..de lényeg a vezetés és talán Villa is eltalálja végre a kaput..már ideje lenne
na mindegy figyeljük a fiúkat

- westerngom
- Entrenador del Barça
- ezt nem nagyon értem, de lehet hogy rosszul láttam...
, valahol a számomra itt hal meg a foci... 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
függetlenül,h most épp mi jöttünk ebből jól ki, annyira szánalmasnak tartom,h egy férfi így rájátszik az ilyen pöccintgetésekre... teljesen ki kellene ezt venni a fociból, és utólag eltiltani azt is aki egyértelműen rájátszik és még máshova is kapja a kezét mint amit érintettek...teljesen ellentétes a sport szellemiségével ez.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Színészkedésnek tűnik...
Már jön is vissza...
Már jön is vissza...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziipp 2010.10.23. 19:08:51-kor.
Megüti,aztán reklamál? Teljesen jogos piros.
- geridoss
- Director del Fútbol
Alves ne játssza már a nagy halált...
Amúgy jogos piros.
Amúgy jogos piros.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Director del Fútbol
emberelőny , na húzzunk bele
mondtam én, hogy lesz itt piros 

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Én is csak bizakodom, hogy bemennek előbb-utóbb a helyzetek, de azt nem gondolom, hogy vége lenne a világnak, ha kiesne Messi egy időre. Persze remélem, hogy nem fog. A világ legjobb játékosának nélkülözését meg nincs olyan csapat, amely ne érezné meg.Ede72 írta:igazad van, csak nagyon [auto_cenzúra] dolog, hogy van egy világklasszis Villánk, egy ÓRIÁSI TEHETSÉGNEK kikiáltott Bojan, azt a két csatár nem ér fel eggyel sem...ennyire rosszul régen álltunk támadók dolgában azt hiszem..de lényeg a vezetés és talán Villa is eltalálja végre a kaput..már ideje lenne
sajnos azt kell mondjam, még scak 2 hónap ment el a bajnokságból, de beigazolódni látszik a félelmünk az idei évben (is) elbaltázott igazolási politikánk miatt
a beígért fiatalok sehol sincsenek, a játékunk tök sablonos és már most jönnek a sérülések mert ulrta rövid a kispadunk..mi lesz még itt március környékén?? remélem a vezetőség megembereli magát és igazolunk télen egy-két embert, bár ezt erősen kétlem..sajnos
a beígért fiatalok sehol sincsenek, a játékunk tök sablonos és már most jönnek a sérülések mert ulrta rövid a kispadunk..mi lesz még itt március környékén?? remélem a vezetőség megembereli magát és igazolunk télen egy-két embert, bár ezt erősen kétlem..sajnos

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Barcelona B- Huesca 0:0 a szünetben
Köszi
Ez mindegyik csapatra elmondható. Csak az ember általában annál a csapatnál veszi észre ezt, amelyiknek legjobban drukkol - hiszen annak minden elemét ismeri.Fecooo írta:fájdalmas, mennyire sablonos lett a játékunk...
Szóval a Dinamo Moszkva játéka is sablonos, csak mi nem tudunk róla... szerencsére

Az az idegesítő, hogy nem rúgjuk be a helyzeteket. Nincs semmi baj a sablonnal - más csapat örülne, ha ilyen sok gólhelyzete lenne.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsAndita írta:Hello
valaki megtudná mondani nekem, hogy a neten hol tudom nézi a meccset?köszi
http://www.rojadirecta.org/
Biztos találsz olyant ami megfelel.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
teljesen igazatok van.Fecooo írta:bár azt mondhatnám, h nincs igazad... de nem mondhatom, mert én is látom...fájdalmas, mennyire sablonos lett a játékunk...csababarca írta:Annyira buta lett ez a barcelona,hogy az már fáj.
Pepet ennél,amit most művel okosabb edzőnek tartottam.
Egy nyamvadt pontrúgást nem tudunk elvégezni tisztességesen?röhej,ilyen szinten. Miért nem gyakorolják?
A másik,hogy egy dologban jobb a real,és ez se fog változni: azok ha 16on belülre kerülnek,megfogják,és picsán rúgják a labdát,lesz ami lesz,úgyis egyszer beakad. Mi meg még véletlenül se lövünk. Alves is emelgetkönyörgöm spicceljen bele abba a labdába,a fél kapu üresen állt.
Nah mindegy,ezek zavarnak nagyon.
Volt 3 szép akciónk.
Az egyik az említett Alveses,a másik Iniesta labdakihozatala,majd ebből kontra. illetve a gól,az óriási játék volt.
De ezen kívül semmi.
sajnos ha valaki a Barcába jön úgy látszik beleveszik a szerződésébe, hogy gólt csak a 16-oson belülről szabad elérni..
pedig lövésből lesz a gól, elég csak a keddi Messi gólra gondolni

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nem volt az igazi azért ez a félidő! Jó hogy kevés a terület, de kevés a mozgás is. Ebből kifolyólag rendkívül kiszámíthatóak vagyunk. Villa gólpassza szép volt, de ezenkívül nagyon halvány, Messi sem az igazi és Pedro is csak keresi a helyét. A középpályánk nem jó de nem is rossz.
Ami még bosszant hogy ugyan nem sokszor támad a Zaragoza de amikor igen akkor rendre veszélyt jelentenek.
A 2.félidőben több mozgást, és sokkal lelkesebb játékot várok! Thiago és Bojan becserélésének is tudnék örülni. Meg még pár gólnak!
Mellesleg elképesztően hiányzik Xavi.
Visca el Barca
Ami még bosszant hogy ugyan nem sokszor támad a Zaragoza de amikor igen akkor rendre veszélyt jelentenek.
A 2.félidőben több mozgást, és sokkal lelkesebb játékot várok! Thiago és Bojan becserélésének is tudnék örülni. Meg még pár gólnak!

Mellesleg elképesztően hiányzik Xavi.
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***