Barça a Bajnokok Ligájában
Kicsit talán megnyugszunk.
CSAK ÚSSZUK MEG 4 ALATT, MAJD HAZAFELÉ KIRÚGNI EZT AZ EDZŐT! AZONNAL!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na 1 pontrúgás, 1 fejes..
Még csak most értem ide, a kezdő mindenesetre tetszik, a 3-4-3-ban eddig jól toltuk. Fontos, hogy szerezzünk idegenben gólt és remélhetőleg egy döntetlent sikerül elérnünk.
Visca El BARCA!!!
Visca El BARCA!!!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Még mindig jobb megoldásnak tartom mint a 110 cm-est Albát. Három védős felállásban Mathieunek bőven van létjogosultsága nálam a kezdőben., RM ellen is kezdőbe várom.csababarca írta:Bob_Marley írta: Kifelé fejes, nem az hogy ő fejel gólt.
Gyorsaságával sincsen gond, Sandrot is majdnem utolérte pedig szép hátrányból indult, előtte meg ő nézte be a lest, igen.
nézd meg hányszor tudja lekövetni az emberét, hányszor nem. nem egyszer az ő embere fejel.
majdnem=nem.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem rossz kezdő! 3-4-3, de stabilnak tűnik, a szélek lezárva. Mondjuk Albát én speciel kezdettem volna Robi helyén így, de Lucho biztos úgy számol, hogy kell a besegítés Ininek is, abban pedig a spanyol jobb. Jót érzek, meglátjuk mi lesz! 

Rivaldo-A Legnagyobb.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bob_Marley írta: Kifelé fejes, nem az hogy ő fejel gólt.
Gyorsaságával sincsen gond, Sandrot is majdnem utolérte pedig szép hátrányból indult, előtte meg ő nézte be a lest, igen.
nézd meg hányszor tudja lekövetni az emberét, hányszor nem. nem egyszer az ő embere fejel.
majdnem=nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kifelé fejes, nem az hogy ő fejel gólt.S.Agüero írta:Szegény mellett más érvet nagyon nem találsz.Bob_Marley írta:Juventus is top pontrúgásoknál, bőven van értelme Mathieunek. Ha nem változtat az a baj, ha csapathoz igazodunk akkor xy miért van az a baj. Ha van sapka az a baj.![]()
Mindkét csapat lő gólt és nyerünk, hajrá.És ez sem áll helyt annyira, volt két fontos fejesgólja két éve, azóta semmi extra.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Szegény mellett más érvet nagyon nem találsz.Bob_Marley írta:Juventus is top pontrúgásoknál, bőven van értelme Mathieunek. Ha nem változtat az a baj, ha csapathoz igazodunk akkor xy miért van az a baj. Ha van sapka az a baj.![]()
Mindkét csapat lő gólt és nyerünk, hajrá.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Csak nekem akadozik a TV adás mintha egy 15 éves számítógépről menne az adás?
Magyar válogatott meccsen is ez volt..
Magyar válogatott meccsen is ez volt..
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Juventus is top pontrúgásoknál, bőven van értelme Mathieunek. Ha nem változtat az a baj, ha csapathoz igazodunk akkor xy miért van az a baj. Ha van sapka az a baj.

- visca el barca
- Presidente del Barça
Kb ez lett volna egy értelmes megoldás. [/quote]Stalkyard írta:Inkább beraktam volna SRt Busquets helyére SR helyére neg Pacot igy Masch hátul marad.
sztem meg nem, mert akkor megint -1 ember védekezésben.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kb ez lett volna egy értelmes megoldás.Feast4 írta:
Inkább beraktam volna SRt Busquets helyére SR helyére neg Pacot igy Masch hátul marad.
Mindegy, reménykedhetünk hogy a cigis predátor ne maradjon 1v1-ben Cuadradoval vagy Dybalával.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Erre mondjuk szerintem így előre semmi szükség.defender3 írta:Gratulálok a Juvénak a győzelemhez
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Gratulálok a Juvénak a győzelemhez
Busi eltiltása miatt most érhető Mathieu, egyetértek a többséggel, a kisebbik rosszat választotta LE.
Engem azért most már elkapott a meccsláz
Egy ilyem comeback után, nem szeretném, ha rögtön kiesne a csapat.
Engem azért most már elkapott a meccsláz

Egy ilyem comeback után, nem szeretném, ha rögtön kiesne a csapat.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Matyi kezd Torinóban?Na akkor reménykedhetünk az Úr áldásában.Kb. Ennyi maradt.Ide látom mi lesz ha a Juventus tamadósora ráesik...
Inkább beraktam volna SRt Busquets helyére SR helyére neg Pacot igy Masch hátul marad, mondjuk akkor a jobb oldal van meglove.Nagyon sok variáció igazából nem volt...
Inkább beraktam volna SRt Busquets helyére SR helyére neg Pacot igy Masch hátul marad, mondjuk akkor a jobb oldal van meglove.Nagyon sok variáció igazából nem volt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2017.04.11. 20:10:11-kor.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jelen..hdavid írta:Ki az aki már fosik mint én?

Már egy X-nek nagyon örülnék, pláne idegenbeli góllal...De rossz előérzetem van, nagyon ésszel kell lenni mert ha töketlenek vagyunk akkor bizony nagy szívás is lehet..Nem szabad félvállról venni a Juventust..
- randomguy
- Capitá del Barça
433-ban láthattuk, hogy egy nagy trágyadomb volt az egész kp, Busi nélkül meg főleg az lenne. 343-ban sikerült ezt valahogy kiküszöbölni, ezért is gondolkodtam csak ebben a rendszerben, de mea culpa...
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Mondjuk tényleg nem tudom, hogy Lucho miben reménykedik, mikor Cuadradoék Lahmékat szivatták tavaly nem akárhogy, márpedig egy Lahm kicsit más kategória mint Matyi.
Lényeg hogy nem szabad hagyni hogy Matyira vigyék rá egyedül, én a helyükben visszavontabban, óvatosan játszanék, mert különben teljesen öngyilkosság.
Lényeg hogy nem szabad hagyni hogy Matyira vigyék rá egyedül, én a helyükben visszavontabban, óvatosan játszanék, mert különben teljesen öngyilkosság.
hol írtam ezt? miért, nem lehet 4-3-3-ban játszani a Barcának ezentúl csak 3-4-3-ban? Alba a világ egyik legjobb balhátvédje, remekül tud beindulni és Messi meg is tudja játszani, igaz védekezésben nem a legjobb, de a sebességével rengeteg dolgot tud kompenzálni. Matyi viszont labdakihozatalban életveszély és a védekezésben is hektikus, egyedül az szól mellette, hogy a jól fejel..randomguy írta:Akkor álljunk ki 10 emberrel?pep71 írta: ...Crixus biztosan és teljesen egyetértek vele, ilyen komoly meccsen Matyi,AG,DS, Paco féléknek nincs helye a kezdőben...
Jordi Alba? Mond valamit a név?randomguy írta: Akkor álljunk ki 10 emberrel?
Értem én, hogy a rögzített helyzeteknél hátrány lenne a magassága miatt, de lomha francia szent tehenünket meg az Alves-Cuadrado kettős akkor veri majd meg amikor akarja.
Megint tapsolhatunk majd a dilettáns edzőnknek a kapott kontragóloknál.

De ennél komolyan még Digne is jobb lenne.