ahhoz képest az uccsó 9 malagai fellépésünkön 8x győztünk, és volt egy 0:0MessiNeymarSuarez írta:Csababarca:A Malaga engem is jobban aggaszt, mindig megszenvedünk ellenük.

ahhoz képest az uccsó 9 malagai fellépésünkön 8x győztünk, és volt egy 0:0MessiNeymarSuarez írta:Csababarca:A Malaga engem is jobban aggaszt, mindig megszenvedünk ellenük.
Hasonloan ahogy játszottunk talàn a Sevilla ellen. Kicsit visszább huzodva, és labdaszerzésnél direktebb játékkal minél hamarabb az ellenfél kapuja elé kerülni.visca el barca írta:na ez az, ami nekünk soha nem megy. mi labda nélkül nem tudunk játszani, nem is tudtunk az elmúlt 10 évben.MessiNeymarSuarez írta:úgy kéne játszani, hogy visszavontabban játszunk
Én bízok a jinxerődben és pont ezért fogjuk megnyerni a bajnokságot.visca el barca írta:nem, én nem állítottam ilyet. csak annyit mondtam ha elmegy a bajnokság a 7en, akkor lehet a bl-re sokkal jobban rá fognak pörögni.
na ez az, ami nekünk soha nem megy. mi labda nélkül nem tudunk játszani, nem is tudtunk az elmúlt 10 évben.MessiNeymarSuarez írta:úgy kéne játszani, hogy visszavontabban játszunk
Akkor itt a kérdés, hogy jelen helyzetben hogy lehetne a legjobb?!Kovbal88 írta:Ha ezt a 3-4-3-at játsszuk, akkor minden el fog menni. Lehetne ezt okosan is játszani, de nekünk nem megy. Kontrából kapunk gólt, amit egy kis csapat ellen még ki lehet javítani, de a BL-ben vagy komoly csapatok ellen már nem fog menni.visca el barca írta:nem, én nem állítottam ilyet. csak annyit mondtam ha elmegy a bajnokság a 7en, akkor lehet a bl-re sokkal jobban rá fognak pörögni.
A régi 4-3-3 se működik, mert
-nincs igazán jó jobbhátvéd, amikor Alves volt itt akkor se mindig volt mondjuk
-középpályán hiányzik egy ember minimum de inkább kettő-három
- itt van Gomes és sajna játszik.
Nem temetném a csapatot, csak amíg a Real tud pocsék játékkal meccseket nyerni, addig mi a Barca valahogy nem. Legalábbis nálam ez az évek tapasztalata.
Ha ezt a 3-4-3-at játsszuk, akkor minden el fog menni. Lehetne ezt okosan is játszani, de nekünk nem megy. Kontrából kapunk gólt, amit egy kis csapat ellen még ki lehet javítani, de a BL-ben vagy komoly csapatok ellen már nem fog menni.visca el barca írta:nem, én nem állítottam ilyet. csak annyit mondtam ha elmegy a bajnokság a 7en, akkor lehet a bl-re sokkal jobban rá fognak pörögni.
Akkor ezt tovább gondolva szerinted,ha nyerjük a két következő bajnokinkat akkor a júve ellen csökkenek az esélyeink,mert a bajnokságban lesz még sanszunk?visca el barca írta:sztem meg de, mert akkor tudják majd h a bajnokság elment és """csak""" a BL maradt a szezonrarecrea írta:Nem hinném, h ettől majd jobban focizunk Torinóban.
Nem szóról szóra értettem, hanem láthattuk többször is a 3-4-3as fellálásban, amikor Messi behúzódik, akkor Rafinha általában nem tudta igazából megoldani a helyzeteket. Oda kellene egy jó szélső, vagy direktebb játékos. Aki a keretben egyelőre nincs, ezért hagynám kinn Messit a szélen és mondjuk Iniestát tenném középre, a rombusz csücskére úgymond. Jobban szét lehetne húzni a játékot, mint amikor Messi is meg Neymar is befelé húz, mert hiába tátong óriási terület a jobb szélen, ha nem tudjuk kihasználni és ez által az ellenfél dolgát könnyítjük meg. Totál egy oldalas a játékunk minden Neymaron múlik szinte. Tehát középen Ini két szélen Messi és Neymar, elől meg Suarez, elméletben jól hangzik legalábbis.palesz77 írta:Viszont ezt a részt nem értem. Ha az új felállásban játszunk, akkor a jobb szélen pont lesz valaki, még úgy is, hogy Rafinha most kidőlt, mert Messi behúzódása után is van ott ember. Legyen az SR vagy bárki más. Vagy úgy gondoltad, hogy visszaállunk 4-3-3-ra mégis? Bocsi, hogy értetlenkedek, csak ezt nem értem.
hétvégén pl a napoli az 1-1-es eredmény ellenére simán lefocizta őket, akkor kerültek helyzetbe amikor csak akartak, biztos volt vagy 20 kapura lövésük.MessiNeymarSuarez írta:A helyzet az, hogy nagyon stabil a mostani Juve, de a valós erejéről jelenleg még nem láthattunk ebben a szezonban sok meccset.
visca el barca írta:az esélyeinket mindenesetre nagyban fogja növelni, ha a sevilla-malaga páros ellen pontokat vesztünk és a real nem hibázik.
sztem meg de, mert akkor tudják majd h a bajnokság elment és """csak""" a BL maradt a szezonrarecrea írta:Nem hinném, h ettől majd jobban focizunk Torinóban.visca el barca írta:az esélyeinket mindenesetre nagyban fogja növelni, ha a sevilla-malaga páros ellen pontokat vesztünk és a real nem hibázik.
Nem hinném, h ettől majd jobban focizunk Torinóban.visca el barca írta:az esélyeinket mindenesetre nagyban fogja növelni, ha a sevilla-malaga páros ellen pontokat vesztünk és a real nem hibázik.
Ezt már írtad párszor, de mégis kit kellett volna hozni? Megpróbálták a Deporos Juanfrant, nem sikerült, ki mást hoztál volna? Kezdőből egy csapat se fog neked jobbhátvédet adni szezon közben, max irdatlan túlfizetéssel, ami egy félmegoldásra jelenleg nem érné meg.. Ligán kívülről nem igazolhattunk, max szerződés nélkülieket, de ők meg ki tudja milyen formában vannak. Roberték nyilván tisztában voltak vele, és ezért döntöttek úgy, hogy közülük nem kell senki, még ha egy Maicon jól is hangzik.MessiNeymarSuarez írta:Nálam az továbbra is rejtély, hogy miért nem hozott a vezetőség legalább pótmegoldást JHV posztra úgy, hogy megengedte a szövetség.De ez van, ebből kell főzni.
Alapból sok gondolattal egyetértek a hsz-edben, bár én nem tartom magunkat esélytelenebbnek azért, de kegyetlenül meg kell majd szenvedni, ha tovább akarunk jutni, és 110% kell - amit idén már elvárok végig a BL-ben. Viszont ezt a részt nem értem. Ha az új felállásban játszunk, akkor a jobb szélen pont lesz valaki, még úgy is, hogy Rafinha most kidőlt, mert Messi behúzódása után is van ott ember. Legyen az SR vagy bárki más. Vagy úgy gondoltad, hogy visszaállunk 4-3-3-ra mégis? Bocsi, hogy értetlenkedek, csak ezt nem értem.BarcafanTomee írta:Amíg mi egy vészmegoldásos játékrendszerrel próbáljuk menteni a szezont, ami egyébként még a hiányzókkal lukacsos is lesz, ... Habár úgy gondolom, hogy Messit könnyen le fogják venni a pályáról a középre való behúzódásával. A jobb szél meg ugye ez miatt tök üres lesz. .
Jó írás, csak ötletként szvsz az is felmerülhetne, hogy Masch játszik VKP-t esetleg, nem lenne rosszabb mint AG vagy Rakéta azon a poszton.nagyatyesz írta:Nehéz helyzetben vagyunk, mivel nagyon leapadt a cserepadunk, és ezáltal a variációs lehetőségeink.
Első meccsen nem lesz Busi, míg sérülés miatt hiányozni fog Arda, Rafinha, Vidal. A sérültek közül max. Arda épülhet fel a visszavágóra, a többiek nem. 3 játékosunknak kell vigyázni arra, hogy ne kapjon sárgát. Furcsállnám, ha az olaszok nem mennének rá arra, hogy kikényszerítsék ezeknél a játékosoknál a lapot. Piqué és Rakitic posztjából adódóan, Neymar meg habitusa miatt könnyen összehozhatja az eltiltást érő lapot.Ebben az esetben tovább nehezedhet a helyzetünk, főleg ha a brazil esik ki.
Elől első meccsen bevethető az MSN mellett Paco.
Középen a Rakitic, Gomes, Iniesta, DS, valamint 3 védős rendszer esetén SR és talán Alba.
Védelemben SR, Alba, Digne és MAtyi, Piqué, Umiti, Masc.
Furcsa, de létszámot tekintve a védelemben állunk a legjobban, míg a padról nem igazán tudunk majd senkit behozni,hogy lendületet vigyen a játékunkba.
Az MSN elől adott, szóval a többi csak a kérdéses.
A kérdés csak az, hogy 3 védős, vagy 4 védős rendszerben állunk fel!? A 3 védős rendszerben Albát nem igazán használja LE, bár a szükség nagy úr.
Szóval vagy a Umtiti, Piqué, Masc - Ini, Rakitic, Gomes, SR - MSN
vagy az Alba, Umtiti/Masc, Piqué, SR - Ini, Rakitic, Gomes - MSN felállást fogjuk látni.
eltiltott nincs, sőt, sárga veszélyes sem, sérült meg egyedül pjaca, de ő meg peremember és lehet fel is épül addigra.P.U.Y.O.L. írta:A Juvéban lesz olyan, aki bisztosan nem játszhat ellenünk?