Rivaldo11 írta:Bőven van klönbség a javunkra játékban. Pl, a mi tegnapi első fél óránk, 40 percünk a Realnak elérhetetlen szint mind sebeségben, mind technikailag, a passzjátékról meg beszélni sem érdemes. Ennek ellenére a látható különbséget a futballban sok tényező eltüntetheti, épp ezen tényezők miatt nem vezetjük a tabellát, illeltve szórtunk el elég sok pontot...
ezeket nagyjából én is így gondolom, de vannak játékelemek amikben ők jobbak. nem véletlen vezetik a tabellát, és állnak a bl-ben is.
Majd most ezek a hetek eldöntik a kérdést, de nem jelenteném ki hogy melyik csapat a jobb egyelőre.
Főleg,hogy engem nem vigasztalna az, hogy szebben játszunk, ha a végén elbukjuk a bajnokságot (bár ezt még lenyelném, nyertünk eleget), de ha a bl-t is valahogy behúznák...akkor ezek a "mi jobbak vagyunk, szebben játszunk" dolgok elég nevetségesnek hatnak majd.
Meglátjuk, de most a bl-ben kieshetnének, mi meg jussunk tovább, kicsit megkönnyebbülnék a szezon végéhez közeledve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."