Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.05. 11:21:33

MessiNeymarSuarez írta:Csababarca:A Malaga engem is jobban aggaszt, mindig megszenvedünk ellenük.
ahhoz képest az uccsó 9 malagai fellépésünkön 8x győztünk, és volt egy 0:0 :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.04.05. 11:08:29

visca el barca írta:
MessiNeymarSuarez írta:úgy kéne játszani, hogy visszavontabban játszunk
na ez az, ami nekünk soha nem megy. mi labda nélkül nem tudunk játszani, nem is tudtunk az elmúlt 10 évben.
Hasonloan ahogy játszottunk talàn a Sevilla ellen. Kicsit visszább huzodva, és labdaszerzésnél direktebb játékkal minél hamarabb az ellenfél kapuja elé kerülni.

Persze nyilván nem 11 emberrel a kapuban kell állni, de ne is 40 méterre legyen a hátvédsor a saját kapunktól, inkább visszább legyen huzodva az egész csapat, közben folyamatosan zavarni az ellenfél játékát, és labdajáratás sem az ellenfél tizenhatosánál legyen, hanem visszább vonva, aztán ritmusváltással lehet helyzetbe hozni az MSN-t, és kihasználni hogy azért Chielliniék sem a leggyorsabbak.

Csababarca:A Malaga engem is jobban aggaszt, mindig megszenvedünk ellenük.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.05. 11:03:34

mai sevilla elleni meccstől nem tartok, simaliba.
a hétvégi jobban aggaszt a Malaga ellen.

Juve ellen meg meglátjuk, ha komolyan vesszük, és nem a szokásos Pep-éra óta jelenlévő idegenbeli kamualibit nyomjuk le, hanem kicsit odarakjuk magunkat akaratban akkor nm lesz gond.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.05. 10:43:57

visca el barca írta:nem, én nem állítottam ilyet. csak annyit mondtam ha elmegy a bajnokság a 7en, akkor lehet a bl-re sokkal jobban rá fognak pörögni.
Én bízok a jinxerődben és pont ezért fogjuk megnyerni a bajnokságot. :D

Sevilla elleni meccs van, igazi rangadó, aztán ez a topik pörög. :D Na majd este.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.05. 10:27:41

MessiNeymarSuarez írta:úgy kéne játszani, hogy visszavontabban játszunk
na ez az, ami nekünk soha nem megy. mi labda nélkül nem tudunk játszani, nem is tudtunk az elmúlt 10 évben.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.04.04. 22:17:10

Kovbal88 írta:
visca el barca írta:nem, én nem állítottam ilyet. csak annyit mondtam ha elmegy a bajnokság a 7en, akkor lehet a bl-re sokkal jobban rá fognak pörögni.
Ha ezt a 3-4-3-at játsszuk, akkor minden el fog menni. Lehetne ezt okosan is játszani, de nekünk nem megy. Kontrából kapunk gólt, amit egy kis csapat ellen még ki lehet javítani, de a BL-ben vagy komoly csapatok ellen már nem fog menni.

A régi 4-3-3 se működik, mert
-nincs igazán jó jobbhátvéd, amikor Alves volt itt akkor se mindig volt mondjuk
-középpályán hiányzik egy ember minimum de inkább kettő-három
- itt van Gomes és sajna játszik.

Nem temetném a csapatot, csak amíg a Real tud pocsék játékkal meccseket nyerni, addig mi a Barca valahogy nem. Legalábbis nálam ez az évek tapasztalata.
Akkor itt a kérdés, hogy jelen helyzetben hogy lehetne a legjobb?!
Talán úgy kéne játszani, hogy visszavontabban játszunk, és nem hagyunk 80 méternyi üres területet, így nehezebben kontráznak le minket majd.
Sevilla elleni, és egyéb meccseken eléggé bejött, masszívak voltunk, és meg tudtunk lódulni kontrákkal, illetve időszakosan elég durván megnyomtuk a labdatartást, de csak amíg bírtuk, majd visszább álltunk újból.

Remélem pontrúgás levédekezését nagyon gyakorolják, egy Juventus ellen ez kulcsfontosságú lehet.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.04. 18:55:11

Ha ezt a 3-4-3-at játsszuk, akkor minden el fog menni. Lehetne ezt okosan is játszani, de nekünk nem megy. Kontrából kapunk gólt, amit egy kis csapat ellen még ki lehet javítani, de a BL-ben vagy komoly csapatok ellen már nem fog menni.

A régi 4-3-3 se működik, mert
-nincs igazán jó jobbhátvéd, amikor Alves volt itt akkor se mindig volt mondjuk
-középpályán hiányzik egy ember minimum de inkább kettő-három
- itt van Gomes és sajna játszik.

Nem temetném a csapatot, csak amíg a Real tud pocsék játékkal meccseket nyerni, addig mi a Barca valahogy nem. Legalábbis nálam ez az évek tapasztalata.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.04. 13:25:33

nem, én nem állítottam ilyet. csak annyit mondtam ha elmegy a bajnokság a 7en, akkor lehet a bl-re sokkal jobban rá fognak pörögni.
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2017.04.04. 13:22:02

visca el barca írta:
recrea írta:Nem hinném, h ettől majd jobban focizunk Torinóban.
sztem meg de, mert akkor tudják majd h a bajnokság elment és """csak""" a BL maradt a szezonra
Akkor ezt tovább gondolva szerinted,ha nyerjük a két következő bajnokinkat akkor a júve ellen csökkenek az esélyeink,mert a bajnokságban lesz még sanszunk?
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.04.04. 12:47:14

palesz77 írta:Viszont ezt a részt nem értem. Ha az új felállásban játszunk, akkor a jobb szélen pont lesz valaki, még úgy is, hogy Rafinha most kidőlt, mert Messi behúzódása után is van ott ember. Legyen az SR vagy bárki más. Vagy úgy gondoltad, hogy visszaállunk 4-3-3-ra mégis? Bocsi, hogy értetlenkedek, csak ezt nem értem.
Nem szóról szóra értettem, hanem láthattuk többször is a 3-4-3as fellálásban, amikor Messi behúzódik, akkor Rafinha általában nem tudta igazából megoldani a helyzeteket. Oda kellene egy jó szélső, vagy direktebb játékos. Aki a keretben egyelőre nincs, ezért hagynám kinn Messit a szélen és mondjuk Iniestát tenném középre, a rombusz csücskére úgymond. Jobban szét lehetne húzni a játékot, mint amikor Messi is meg Neymar is befelé húz, mert hiába tátong óriási terület a jobb szélen, ha nem tudjuk kihasználni és ez által az ellenfél dolgát könnyítjük meg. Totál egy oldalas a játékunk minden Neymaron múlik szinte. Tehát középen Ini két szélen Messi és Neymar, elől meg Suarez, elméletben jól hangzik legalábbis.

DS-t lehetne még megpróbálni a jobbszélen elöl. Villarealban is játszott ott nem? Csak az a gond, hogy nincs játékban, és könnyen elnyomnák az olaszok. SR lesz ott szerintem is, de akkor ki lesz a KP-n?! Van min agyalnia LE-nek.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.04. 12:35:42

MessiNeymarSuarez írta:A helyzet az, hogy nagyon stabil a mostani Juve, de a valós erejéről jelenleg még nem láthattunk ebben a szezonban sok meccset.
hétvégén pl a napoli az 1-1-es eredmény ellenére simán lefocizta őket, akkor kerültek helyzetbe amikor csak akartak, biztos volt vagy 20 kapura lövésük.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.04.04. 12:24:57

palesz77:
Én sem top kezdőre gondoltam, hanem bárkire, akit be lehet dobni, és kicsit is érti a posztot, még egy kölcsön is teljesen jó lett volna, mert így azért eléggé rezeg a léc, nyilván nem a legjobb megoldás és nem biztos hogy hasznunkra vált volna, de lehet megérte volna.
De mindegy, reméljük a legjobbakat.

Én gyakoroltatnám Maschet JHV-féle poszton, és Robit VKP-ként, talán így lenne a legjobb a helyettesítés.

Amúgy tavaly nagyon érdekes volt a Bayern elleni párharcuk.
Odavágón pont hogy X-re tudták hozni, aztán visszavágón az Allianzban csúnyán lerendezték a Bayernt, csak aztán kellettek a bírói tévedés hogy ne adják meg a gólt, majd ráparáztak, a Bayern nagyon nyomott.

Alapból kevés gólos meccsre számíthatunk, de nem lepődnék meg ha megint gólzápor lenne, mint a Bayern -Juve meccseken.

Cuadradora is figyelni kell, csúnyán beküldte a hintába Lahmékat
https://youtu.be/-P64qqG-8tc?t=42" target="_blank

0:42-től, ha esetleg nem állítaná magától oda.

A helyzet az, hogy nagyon stabil a mostani Juve, de a valós erejéről jelenleg még nem láthattunk ebben a szezonban sok meccset.
rikko
Capitá del Barça

2017.04.04. 12:14:36

visca el barca írta:az esélyeinket mindenesetre nagyban fogja növelni, ha a sevilla-malaga páros ellen pontokat vesztünk és a real nem hibázik.

Az utóbbi évek tapasztalatai nekem azt sugallják, hogy jobb több helyen is élesen maradni. Valahogy így nekünk jobban megy. A bajnokságot már csak azért sem szabad elengedni nehogy a Real jelentős előnyre tegyen szert és pihenhessen a BL-re. Szorosan kell tartani a pórázt.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.04. 12:14:23

recrea írta:
visca el barca írta:az esélyeinket mindenesetre nagyban fogja növelni, ha a sevilla-malaga páros ellen pontokat vesztünk és a real nem hibázik.
Nem hinném, h ettől majd jobban focizunk Torinóban.
sztem meg de, mert akkor tudják majd h a bajnokság elment és """csak""" a BL maradt a szezonra
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2017.04.04. 12:12:25

Nem hinném, h ettől majd jobban focizunk Torinóban.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.04. 11:45:49

az esélyeinket mindenesetre nagyban fogja növelni, ha a sevilla-malaga páros ellen pontokat vesztünk és a real nem hibázik.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.04.04. 11:16:58

MessiNeymarSuarez írta:Nálam az továbbra is rejtély, hogy miért nem hozott a vezetőség legalább pótmegoldást JHV posztra úgy, hogy megengedte a szövetség.De ez van, ebből kell főzni.
Ezt már írtad párszor, de mégis kit kellett volna hozni? Megpróbálták a Deporos Juanfrant, nem sikerült, ki mást hoztál volna? Kezdőből egy csapat se fog neked jobbhátvédet adni szezon közben, max irdatlan túlfizetéssel, ami egy félmegoldásra jelenleg nem érné meg.. Ligán kívülről nem igazolhattunk, max szerződés nélkülieket, de ők meg ki tudja milyen formában vannak. Roberték nyilván tisztában voltak vele, és ezért döntöttek úgy, hogy közülük nem kell senki, még ha egy Maicon jól is hangzik.
BarcafanTomee írta:Amíg mi egy vészmegoldásos játékrendszerrel próbáljuk menteni a szezont, ami egyébként még a hiányzókkal lukacsos is lesz, ... Habár úgy gondolom, hogy Messit könnyen le fogják venni a pályáról a középre való behúzódásával. A jobb szél meg ugye ez miatt tök üres lesz. .
Alapból sok gondolattal egyetértek a hsz-edben, bár én nem tartom magunkat esélytelenebbnek azért, de kegyetlenül meg kell majd szenvedni, ha tovább akarunk jutni, és 110% kell - amit idén már elvárok végig a BL-ben. Viszont ezt a részt nem értem. Ha az új felállásban játszunk, akkor a jobb szélen pont lesz valaki, még úgy is, hogy Rafinha most kidőlt, mert Messi behúzódása után is van ott ember. Legyen az SR vagy bárki más. Vagy úgy gondoltad, hogy visszaállunk 4-3-3-ra mégis? Bocsi, hogy értetlenkedek, csak ezt nem értem.

Amúgy szerintem a középpályán lesz komoly szenvedés az első meccsen. Ini nagyon kelleni fog Busi hiányában, még SR is jól jönne oda, de gondolom ő lesz a jobbszélső/jobbhátvéd - felállástól függően -, úgyhogy nem a középpályán segít majd be elsősorban. Az odavágót ki kéne húzni valahogy egy elfogadható eredménnyel - egy x-el én kiegyeznék pl -, az nagy szenvedés lesz szerintem. Neymarnak meg innentől tilos bárki ellen is lapot kapnia, nélküle halott ez az új rendszer is, meg úgy az egész támadójáték is sajnos..
recrea
Llegenda del Barça

2017.04.04. 11:11:45

Sztem felesleges jósolgatni, látjuk, h két hét alatt mennyit bír fordulni a világ, valamint h egy remek edző buta taktikája és a szerencse milyen forgatókönyvet tud írni. Ha ezer meccset játszanánk, akkor se nyernénk még egyszer 0-4-ről :)

Mondjuk abban egyetértek, h Torinóban nem rólunk fog szólni a meccs, mindenestre gólt kell lőni, Juve otthon erős, de hátul ki lehet őket pötyögni.

Azért a Neymar-Alves párharc finoman szólva pikáns lesz :D
rikko
Capitá del Barça

2017.04.04. 11:08:41

Én csinálnék egy darálós KP-t.

Én ezt tenném fel

Stabilabb , de gyors védelem.

Alba - Umtiti - Pique - Robi

Darálós kp egy kis technikával fűszerezve

Ini - Masch - Ivan

Csatársor adott

MSN

A darálós és mozgékonyabb kp nálam alap. Lehet jobb is, hogy nincs Sergio, bár az utóbbi hetekben nagyon feléledt, de szerintem nagyon kell a harciasság a középpályán. Masch ezt meg tudja oldani, fejelni ,szerelni tud, embert fogni is. Rakitic is jól játszik az utóbbi időben. Ini gyengébb ,de nélküle teljesen elveszne a csatárok támogatása a középső sorból. Ő mindenképp kell. Gomes-t felejtsük el, mert lassú is, védekezni sem tud, nélküle kell valahogy megoldani a 2 meccset, bár biztosan 90 percet fog kapni a 180-ból.....
Védelemben kellenek a gyors emberek ezért is inkább Umtiti legyen középen,mintsem Mascherano. Alba ,ha a védekezés nem is a kenyere , de a gyorsaságából adódóan azért be tudja futni a támadót. Másik oldalt Robi nem lassú , igaz nem igazi RB, de okosan fel tud lépni a támadásokhoz, jól lát a pályán.
Egy biztos, mindenkitől 100% kell , hogy ne legyen gyala ,mint a PSG elleni első meccsen.
Én még azzal is kiegyeznék, hogy beállunk kicsit a saját térfelünkre és megpróbáljuk némileg átadni az irányítást az olaszoknak. A védelmük nem a leggyorsabb és egy-egy komoly kontrával nagyon ki lehet őket végezni. Neymar lesz szerintem a kulcs. Ő meg tudja bontani a zárt védekezést is , de kontrában egyszerűen brutális mennyire feltalálja magát. Suarez meg remélem nem 1/4-et értékesít,mert 4 ziccerünk szerintem a 2 meccsen összesen nem lesz.
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.04. 11:04:14

nagyatyesz írta:Nehéz helyzetben vagyunk, mivel nagyon leapadt a cserepadunk, és ezáltal a variációs lehetőségeink.
Első meccsen nem lesz Busi, míg sérülés miatt hiányozni fog Arda, Rafinha, Vidal. A sérültek közül max. Arda épülhet fel a visszavágóra, a többiek nem. 3 játékosunknak kell vigyázni arra, hogy ne kapjon sárgát. Furcsállnám, ha az olaszok nem mennének rá arra, hogy kikényszerítsék ezeknél a játékosoknál a lapot. Piqué és Rakitic posztjából adódóan, Neymar meg habitusa miatt könnyen összehozhatja az eltiltást érő lapot.Ebben az esetben tovább nehezedhet a helyzetünk, főleg ha a brazil esik ki.
Elől első meccsen bevethető az MSN mellett Paco.
Középen a Rakitic, Gomes, Iniesta, DS, valamint 3 védős rendszer esetén SR és talán Alba.
Védelemben SR, Alba, Digne és MAtyi, Piqué, Umiti, Masc.
Furcsa, de létszámot tekintve a védelemben állunk a legjobban, míg a padról nem igazán tudunk majd senkit behozni,hogy lendületet vigyen a játékunkba.
Az MSN elől adott, szóval a többi csak a kérdéses.
A kérdés csak az, hogy 3 védős, vagy 4 védős rendszerben állunk fel!? A 3 védős rendszerben Albát nem igazán használja LE, bár a szükség nagy úr.
Szóval vagy a Umtiti, Piqué, Masc - Ini, Rakitic, Gomes, SR - MSN
vagy az Alba, Umtiti/Masc, Piqué, SR - Ini, Rakitic, Gomes - MSN felállást fogjuk látni.
Jó írás, csak ötletként szvsz az is felmerülhetne, hogy Masch játszik VKP-t esetleg, nem lenne rosszabb mint AG vagy Rakéta azon a poszton.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.04.04. 10:40:20

Nehéz helyzetben vagyunk, mivel nagyon leapadt a cserepadunk, és ezáltal a variációs lehetőségeink.
Első meccsen nem lesz Busi, míg sérülés miatt hiányozni fog Arda, Rafinha, Vidal. A sérültek közül max. Arda épülhet fel a visszavágóra, a többiek nem. 3 játékosunknak kell vigyázni arra, hogy ne kapjon sárgát. Furcsállnám, ha az olaszok nem mennének rá arra, hogy kikényszerítsék ezeknél a játékosoknál a lapot. Piqué és Rakitic posztjából adódóan, Neymar meg habitusa miatt könnyen összehozhatja az eltiltást érő lapot.Ebben az esetben tovább nehezedhet a helyzetünk, főleg ha a brazil esik ki.
Elől első meccsen bevethető az MSN mellett Paco.
Középen a Rakitic, Gomes, Iniesta, DS, valamint 3 védős rendszer esetén SR és talán Alba.
Védelemben SR, Alba, Digne és MAtyi, Piqué, Umiti, Masc.
Furcsa, de létszámot tekintve a védelemben állunk a legjobban, míg a padról nem igazán tudunk majd senkit behozni,hogy lendületet vigyen a játékunkba.
Az MSN elől adott, szóval a többi csak a kérdéses.
A kérdés csak az, hogy 3 védős, vagy 4 védős rendszerben állunk fel!? A 3 védős rendszerben Albát nem igazán használja LE, bár a szükség nagy úr.
Szóval vagy a Umtiti, Piqué, Masc - Ini, Rakitic, Gomes, SR - MSN
vagy az Alba, Umtiti/Masc, Piqué, SR - Ini, Rakitic, Gomes - MSN felállást fogjuk látni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.04.04. 10:29:19

Tény, hogy kicsit pesszimista lett, de sok igazság van benne amit írsz.

Pontrúgásokra nagyon kell figyelnünk, nagyon remélem hogy a nagy örömben ki is elemezték hogy mekkora hatalmas hibát vétettek és kaptunk konkrétan egy 0.1%-ban veszélyes, félpályáról szabadrúgásból egy egyszerű gólt, amivel majdnem el is úszott a továbbjutás, pedig akkor nyeregben voltunk.
Nagyon ott kell lenni a résen.
Busi hiánya nagyon nagy érvágás lesz, ez szinte biztos, pláne hogy egyre jobban kezd életre kelni.

Nálam az továbbra is rejtély, hogy miért nem hozott a vezetőség legalább pótmegoldást JHV posztra úgy, hogy megengedte a szövetség.De ez van, ebből kell főzni.

Én Mascheranot próbálgatnám JHV-hez hasonló posztra, és Robit Busi helyére az elkövetkezendő meccsekben.
Masche jól tolta a City ellen, márpedig a City nem egy gyenge ellenfél, sőt...Szerintem lehetne benne realitás.

Én hasonló taktikával küldeném fel őket, mint pl a Sevilla ellen. Visszább állunk, stabilabbak vagyunk, és várunk a kontrára, de közben folyamatosan zavarjuk is őket a játékban, illetve bizonyos szakaszokban megnyomjuk a meccset, és letámadjuk őket.
Ciki, nem ciki, de szerintem 1 ilyen meccset megéri, ha cserébe nem 4-0-val vagy hasonló csúfos eredménnyel megyünk haza, akkor egy ilyen meccset csak megengedhetünk már magunknak, pláne látva hogy 1-2 csapat hogyan nyert BL-t.

Valahogy túl kell élni az odavágót minél kisebb különbséggel, de nem lesz egyszerű.
Gyönyörű stadion, fanatikus szurkolókkal, elég komoly atmoszférával. Múltkor bajnokin az egyik ellenfél is megkönnyezte a Juventus himnuszt :D

Cserébe így nem futna szanaszét minket Dybala és bandája, akik tényleg nagy veszélyek, és várhatóan Higuain is most felejti el hogy még rajta maradt a sok pizza, és nagyot fog alkotni ellenünk.

Igazából nem tudom hova tenni a Juventust, fel tudnak mutatni nagyon jó eredményeket, meg pl olyanokat is hogy Sevilla, Lyon ellen döntetleneznek stb.
Remélem felpörögnek a srácok maximálisan már az odavágóra is, és nem kerülünk megint olyan helyzetbe, mert az szinte biztos hogy ez a Juventus nem fog akkora hatalmas hibát véteni mint a PSG.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.04.04. 09:56:14

Mi viszont elég rosszul állunk ilyen téren. Busi ugye eltiltott lesz az odavágón, Rakitic, Piqué meg Neymar pedig sárga veszélyben vannak. Vidal, Arda és Rafinha pedig sérültek. Nagy bajban lesz a KP-nk az első meccsen Busi nélkül, de a sárgákkal is nagyon vigyázni kell, mert senki nem eshet ki közülök, főleg Neymar. Nélküle helyzetünk nem lenne egy Juve ellen.

A következő kijelentésemmel meg biztos nem leszek népszerű, de tényeken alapszik és sajnos így látom, ami nem jelenti azt, hogy nem szurkolok a csapatnak.

Kezdjük ott, hogy a BL-döntő óta mi egyértelműen gyengültünk ők meg javultak. Pogba és Pirlo távozásával együtt is.
Az egész szezonos teljesítményt figyelembe véve pedig, gyakorlitalag mindenben jobb a Juve. Vagy mondom inkább úgy, hogy nem sok mindenben vagyunk jobbak. Védelem, KP és azok illetve az egész csapat szervezettsége a Juve mellett szól. Illetve rendkívül veszélyesek pontrúgásokból, ami ellenünk dupla esély nekik. Taktikai felkészültség is egyértelműen az olaszok és Allegri mellett szól. Amíg mi egy vészmegoldásos játékrendszerrel próbáljuk menteni a szezont, ami egyébként még a hiányzókkal lukacsos is lesz, addig a Juve több rendszert tud kombinálni meccsen belül is és évek munkája van benne. Ők nem követnek el olyan hibákat mint mondjuk a PSG. Ami melletünk szól az a nevünk illetve a Neymar-Messi duó. Habár úgy gondolom, hogy Messit könnyen le fogják venni a pályáról a középre való behúzódásával. A jobb szél meg ugye ez miatt tök üres lesz. Egy Juve ellen ezt nem lehet megengedni magunknak. Szóval marad Neymar aki vagy megcsinálja egyedül vagy nem, pár sárgát tuti kierőszakol. Félek attól, hogy megint nem lesz gördülékeny a játékunk az eredmény se lesz kedvező, és akkor megint kezdik magukat dobálni, jönnek a reklamálások a buta sárgák és magukat blamálják a játékosok, ahogy oly sokszor a szezonban. Rossz lesz majd nézni ahogy nem tudunk mit kezdeni az olaszok presszingjével és pontrúgásaival, meg majd tuti becsúszik 1-2 kontra is, mert a KP-nk nem sok vizet fog zavarni. Igazából alapból nem fekszenek nekünk az olasz csapatok. Ezektől a dolgoktól nagyon tartok.

Ezért nagyon szurkolni fogok a csapatnak, hogy szívják fel magukat ahogy szokták néha a nagy meccsekre. Egy régi Iniestával és elkattant Messi-Neymar duóval, valamint a helyzeteit belövő Suarezzel lehetne esélyünk. Illetve a védekezésnek nagyon patentnak kéne lenni, nem pedig óriási résekkel a csapatrészek között. Helyzetkihanálás is kimagasló kéne, hogy legyen. Párizsban is ki tudja mi lett volna, ha Gomes belövi az 1v1-et 1-0nál. Olyan akarásra lenne szükség mint a PSG elleni visszavágón, ahol igazából nem játszottunk jól, de minden labdán ott voltak és nagy százalékban nyerték meg a párharcokat. Ami kulcsfontosságú lehet az olaszok ellen. Szóval ez a véleményem így a párharc előtt, ami lehet túl pesszimistára sikerült, de így látom, ettől persze bármi lehet és szurkolni fogok.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.04. 09:22:41

P.U.Y.O.L. írta:A Juvéban lesz olyan, aki bisztosan nem játszhat ellenünk?
eltiltott nincs, sőt, sárga veszélyes sem, sérült meg egyedül pjaca, de ő meg peremember és lehet fel is épül addigra.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2017.04.04. 06:28:30

A Juvéban lesz olyan, aki bisztosan nem játszhat ellenünk?

palesz, ment egy PÜ
Válasz küldése