2021.02.28. 11:23:24
Sajnos csak felvételről láttam a meccset de nagyon tetszett! Bár úgy érzem a Sevilla dekoncentrált volt és a kupában teljesen más lesz a szitu, de egy gyózelmet sose kell magyarázni. Nem hiszem jobban állunk, vagy több esélyünk van a Ligára, mint eddig, ahogy Kűman sem táltosodott meg, viszont az tény most komoly ellenfél ellen nyertünk! Én továbbra is tartom optikai csalódás miatt látjuk beérni az Atamadridot, utóbbi jó forma főleg a gyengébb ellenfelek miatt van, közelítést meg 2 plussz meccsel, és valószínű jövőben nálunk nem több pontot elbukó masriddal kell tekinteni.
Éles helyzetben vagy komolyabb csapat ellen cumi van rendesen továbbra is, de ez a tegnapi korrekt munka volt, játékos és edző részéről is. Próba majd a madridok ellen lesz, ott dől el, van egy kis fény az alagútban, bár az is kevés lesz valószínű.
Visszatérve Kűman jól nyúlt bele a meccsbe, Moriba behozatala jobban bejött, mint Puigé lett volna, és igen Griezan csak lassította volna a játékot (érdékes az ő hiánya még sosem látszott, sőt rendre jobb játékkal vagyunk hiányában).
Moriba meg basszus, tiszta Henry a mozgása, most azonnal csatárt kell belőle csinálni, és dobni Griezmant. Jordi is nagyot ment, De Jong és erős, bár helyét illene kitalálni már a pályán h teljesen formába jöjjön. Mennyit számít, ha Dembele belövi, nem volt sok helyzetünk, konkrétan fele annyi, mint a Cadiz ellen, mégis sokkal stabilabbnak éreztem a helyzetünket, ennyit számít egy jó helyzet kihasználás.
Messi függőségről már nem is beszélek, szinte állandó, és max csak azért aggasztó mert egyszer akkor is vége lesz ennek a storynak ha marad még 1-2 évet.